• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt történt az oldalon. Mindent megbeszéltünk, jó volt neki az általam kért időpont, úgyhogy minden simán ment.
  • Megközelítés:

    XI. kerület, kelenföldi pályaudvarhoz közel, főúton, jól megközelíthető helyen található. Autóval érkeztem, vidékről. Szerencsére nem volt forgalom, így időben tudtam parkolni, ha nem is a ház előtt, de egy közeli mellékutcában. A parkolás ingyenes ezen a részen.
  • Helyszín:

    Régi, belső udvaros, gangos bérház, jelentős lakásszámmal. Lift nincs, de sok emelet se, így nem gond lakás megközelítése. Nagyon pici garzon, de kellemes hangulattal, pici, jól felszerelt fürdővel. Sok tusfürdő, többféle szájvíz, pohárka mind rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Niki még szebb és bájosabb mint a képeken, nagyon jó alakú, arányos és nőies, pont ahogy én szeretem.Egy kis formás tömény tünemény.
  • Action:

    Megérkezésemkor bemutatkoztunk, miután kavartam egy kicsit a házban, de ez az én bénaságom volt, ő egy félmosollyal nyugtázta, hogy végül csak rátaláltam. De még milyen jó, hogy rátaláltam. Kérdezte miért jöttem, de ezt is olyan viccesen, hogy az ember rögtön feloldódik mint egy pezsgőtabletta. Ahogy ott pezsegtem, szólt, hogy bátran vetkőzzek, kaptam törülközőt, közben végig kérdezgetett kíváncsiskodott, én meg alig tudtam róla levenni a szemem, és emiatt a ruháimat is magamról. Elmentem tusolni, valóban kicsi a tusoló, de nem vészesen. Visszatértemkor az ágyon várt, majd lefektetett, kibújt a kis felsőjéből, és elkezdett kényeztetni. Csókokkal kezdtünk, ami nagyon finom, érzéki és édes. Ekkor is úgy húzott, mintha kötélből lennének az idegeim, hol hagyta elérni az ajkait, hol bájos mosoly kíséretében elhúzódott. Nagyon izgató volt a látvány és ez a finom kis játszadozás. Miután kellően felhúzott, elkezdte kényeztetni az őrmestert, na ettől még inkább elállt a szavam, hisz volt itt minden, finomabban és mélyebben, majd zacsinyalás és szopás és olajos kebelszex egyaránt. Nagyon figyelt arra, hogy mire miképp reagálok, és épp amikor már teljesen kész lettem volna, legördült rólam és ő fordult hanyatt. Innentől aztán rajtam volt a sor, hogy kényeztessem a testét, majd kelyhecskéjét. Hosszas és intenzív nyalakodásba kezdtem, és élvezettel konstatáltam, hogy nagyon jó neki. Időnként befogta a száját, hogy ne legyen túl hangos, én meg úgy lefetyeltem az édes nedvecskéit, mint egy szomjas kiskutya...
    Innen ismét fordultunk, és miután édes szájacskájával hadrendbe állított, megkaptam a védőfelszerelést, majd úgy pattant rám, hogy csak ámultam, milyen finom és szép is ő. Markoltam ahol értem, húztam magamra és vonaglottam alatta, és tudtam jön a végkifejlet. Iszonyú nagyot élveztem. Ő pedig vidáman megkérdezte: na mi történt? Huh, azt sem tudtam hol vagyok. Utána letisztogatott, mellém bújt és jót cseverésztünk. Tettünk egy kísérletet a második menetre, ami miattam esélytelen volt. Ameddig szájjal kényeztetett addig harcra kész voltam, sőt kezeim a nedves kelyhét kényeztették, de egy újabb aktusra már nem maradt bennem szufla. Rettenetesen sajnáltam, hogy nem voltam formában, mert szívesen kipróbáltam volna vele még pár figurát, de ehhez az éjjel valószínű többet kellet volna pihennem. Vagy több időre kellett volna beneveznem és hosszabb ideig regenerálódnom. Mindig tanul az ember...De ismétlés a tudás anyja...Ha pedig egy ilyen gyöngyszem társaságában tanulhat az ember, akkor mi baj érhet!
  • Elszámolás:

    Végén megkérdeztem, hogy mivel kompenzálhatom ezt a gyönyörű órát, mondta, hogy a megbeszéltek szerint tegyem, ami teljesen korrekt és abszolút elfogadható.
  • Összkép:

    Ő tényleg függőséget okoz, annyira bájos, cserfes, vicces és olyan jó szerető, és jól szerethető, hogy férfiember nem is kívánhat sokkal többet. Amit nyújt azt maximális odaadással teszi.Köszönöm Neked Niki!
Happy Massage