• Lara :)

  • Beküldte:
  • Lara :) reagálása

    Kedves Gergőmakk, köszönöm a beszámolót, kellemes partner voltál, örülök hogy megismertelek :)

  • Egyeztetés:

    Nap közben hívta telefonon, sikerült is időpontot találni délutánra. Arra kért, hogy fél órával a találka előtt ismét csörögje rá, mert ennyi időre van szüksége a felkészülésre.
  • Megközelítés:

    Kiváló helyszín közlekedési szempontból, jól megközelíthető "földön, vizen, levegőben". Fizetős parkolóhelyet könnyen lehet találni, de környék sajátossága, hogy vannak nem fizetős utcák is, ott azért nehezebb!
  • Helyszín:

    Panel épület, de nem a lerobbant fajtából. A helyszín, ahol egyébként Larán kívül egy másik lány is rendel, a célnak megfelel. A tágas ba(ba)szoba rendes bútorokkal van berendezve, a heverő stabil és kényelmes, tisztaság és rend van. A fürdőszoba is rendben van. A szükséges kellékek a tisztálkodáshoz rendelkezésre állnak.
  • Lány külseje:

    Nincs meglepetés a hirdetésben szereplő képekhez képest. A milf kategórában Lara az élmezőnybe tartozik, a csipő-popó szélesség talán egy árnyalatnyit meghaladja a képen látható értéket, de ez az akcióban még előnyére is válik. Fekete áttetsző pendelyben fogadott, allatta bugyi és melltartó, az arca sem okozhat meglepetést, mert a sok közül az egyik képen arccal hirdet. Közvetlen és természetes a stílusa, normális beszélgetésbe elegyedtünk.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve már lekerültek a ruhadarabok Laráról. Az ágy mellé álltam, és kértem, hogy kapja meg a tizedes az üdvözlő csókot! Ez jó volt, ezért a tizedes is felállt. Közben kézbe illő cicijét jó erősen masszíroztam. Bármilyen érintés pozitív reakciót váltott ki belőle. Francia tudása vetekszik a német tudásával, ****. Az ágyra heveredve egy belelülős lovaglást indítttunk, majd hátulról kapott egy döngetést. Nagyon élvezi, ha a popóját közben erős markolásokkal próbálja az ember megformálni. Nagyon gyorsan elszálltam! A pihi időszak után a második nekifutást Lara kezdeményezte mondván, hogy ő is szeretné, ha "tőrténne vele valami". Ez nagyon szimpi volt és megfelelően izgalomba is hozott. Ez a menet már hosszabb volt és szerintem Lra 4 csillagot mindenképpen adna erre.
  • Elszámolás:

    Előre elhelyeztem a szekrényen az előre egyeztetett ajándékcsomagot. Ez pontosan a szokásos. Semmilyen extrát nem kértem, mert nincs rá szükség, másrész nincs is a menüben.
  • Összkép:

    Pozitív, ajánlott kategória, kellemes órácskát töltöttem el vele. Azoknak ajánlom ezt az időtöltést, akik nem plázacicus kategóriában utaznak!
Happy Massage