• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szeretem az sms-ben is válaszoló ****, mert sokszor már ebből levezethető a hozzáállás a randihoz. Nála ezzel semmi probléma nem volt, az időpont kérelmemet fogadta, felhívtam és megbeszéltük hol találom meg és mikor.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedtem, mert napközben voltam. metróval mentem és gyalog, 5 perc séta és már a ház előtt voltam. Autóval fizetős övezet és kevés a parkoló is, napközben még a forgalom is kiszámíthatatlan, ezért érdemes megfontolni, hogy közelíti meg az ember a tetthelyet.
  • Helyszín:

    A lakás emeleti, régi építésű téglaházban található. Diszkréten megközelíthető e tetthely és nagyon hangulatos is. Az akciószoba klímaberendezéssel ellátott, erre bizony nagy szükség van, még ha picit zúg is, de ezt elnyomja a kellemes zene. Az akciószoba előtt egy tágas nappali található, ahol megbeszélhetők a részletek és átvehető a törülköző, hisz innen érhető el a fürdő, ahol minden szükséges tisztálkodószer megtalálható.
  • Lány külseje:

    Imádom a göndör vörös boszorkányokat, úgyhogy elfogult leszek. Korát meghazudtolóan szép arccal és bombázó testtel rendelkezik a hölgy. Csinos cicifixben és tangában fogadott, teljesen oda meg vissza voltam a látványtól, nekem nagyon bejön az ilyen sportos alkatú hölgyeket. Mint megtudtam sokáig sportolt és ma is kondizik, érdemes is, mert lenyűgöző az eredmény.
  • Action:

    Fú, ez valami frenetikus volt. Nem vagyok egy gyorstüzelő, és nem jellemző rám, hogy többször is csúcsra juttassanak egy alkalommal, itt viszont ez történt. Megbeszéltük mit szeretnék: szex, masszázs, francia, egy kellemes stresszoldó előadásban, és ehhez ő maximálisan partner volt. Kezdetnek isteni nyelvleckét kaptam tőle, majd kértem vágtasson velem vadabb vizekre. Miután felkerült a védőfelszerelés, úgy meglovagolt, hogy azt hittem végem. Hatalmasat élveztem, miközben simogattam ahol értem. Hagyott lehiggadni, vízzel kínált, majd megtörölgetett és elillant egy picit. De visszatért és egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Csak a hátamat kértem, de rákérdezett ne masszírozzon meg lejjebb is, illetve kérdezte kipróbáltam-e a prosztata masszázst. Mondtam nem próbáltam és nem is ez lesz az a nap amikor kipróbálom, de igazából ha egyszer erre lesz vágyódásom, csakis vele fogok belevágni. Mikor már kellemesen ellazított - kezével és bájos beszédével - megfordított és kaptam egy olyan natúr franciát, amely mély is volt, ütemes is , de finom és érzéki is, így nem csoda, ha az utódok kicsi finom szájacskájában landoltak, én pedig kapkodtam a levegő után. Még most is beleborzongok...
    Miután lehiggadtam elmentem tusolni és remegő lábakkal öltözködtem fel.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, kis kezébe adtam pontosan kiszámolva. Teljesen normális pesti átlag, sőt a másfél órás etap ellentételezése részemre igen kedvezőnek tűnt.
  • Összkép:

    Nagyon nagyot csalódtam, de pozitívan!!! Kedves volt, leste a kívánságaimat, alkalmazkodott a hangulatomhoz és nagyon baráti légkört teremtett. Maximálisan elégedett voltam vele.
Happy Massage