• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször megnéztem a hirdetését, mert benne volt abban a „kívánság listában” ahova szeretnék eljutni. Éppen a péntek délutáni programom szerveztem mikor láttam a web oldalon, hogy hívható, így gyorsan ki is használtam a lehetőséget. Telefonban korrekten tájékoztatott a lehetőségekről. Nagyon kedves bájos hangja van.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, mivel ismerem a környéket könnyen megtaláltam. Parkolás ingyenes. BKV szempontjából is jó helyen van, maximum. 3-4 perc séta.
  • Helyszín:

    Tipikus panellakás, Kelenföld ismert részén. Lakás átlagos, kicsi fürdő, zuhanykabinnal, több tusfürdő, szájvíz. Szoba franciaággyal pont a célnak megfelelő. Egyedül fogad, nem volt zavaró tényező.
  • Lány külseje:

    Mint már előttem is sokan megírták, a hölgy kellemes kerek formákkal rendelkezik, nem karcsú, de nem is kövér. Igazi nőies 30-as, szép arccal. Kifejezetten kellemes jelenség és nagyon-nagyon kedves, közvetlen.
  • Action:

    Először voltam nála és mégis úgy fogadott mintha régi ismerős lennék. Kaptam egy pohár ásványvizet, megbeszéltük, amit meg kellett, majd gyönyörködtem az erkélyről a kilátásban (még ha nem is azért mész, azt érdemes megnézni) Gyors zuhanyzás, irány a szoba ahol egy kis bugyi, melltartó plusz combfixben várt. Hamar egymásnak estünk és végre megint egy hölgy aki, nem csak jól tud, de szeret is csókolózni. Hosszas csók csaták és közbeni vetkőztetés után rátévedt a szerszámra és kellemesen ismerkedett vele. Hátra is feküdtem, hogy jobban kiteljesedhessen. Alaposan körbecsókolta, jó mélyen be is nyelte, majd szóltam, hogy cseréljünk, mert túl gyorsan végem lesz. Én következtem. Alaposan megismerkedtem a kis kelyhével, láthatóan és érezhetően nagyon élvezte. Nem is maradt utána hálátlan, mert kaptam én is egy isteni franciát. Nem kezezett közben, szinte csak a szája és a nyelve dolgozott, majd óriásit élveztem a szájába. Hagyta hogy lenyugodjak, nem rohant azonnal törlőkendő után, csak amikor már én is kértem. Nagyon jól csinálta. Egy kis pihenő következett, mialatt a szokásos téma, vendégek és szolgáltatókról beszélgettünk. Az órát látva a második menetet én kezdeményeztem, egy kis 69-cel indult, majd kicsi Én jelezte, hogy kéri a harci díszt. Beleült és ringatta magát benne és közben csókolóztunk. Egy kis idő után cseréltünk és hagyományos misszionáriusba váltottunk. Így is végezte be egy heves menet teljében. Egy kicsi levezető beszélgetés, majd felöltöztem és el.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a végén történt, nem is szólt én meg majdnem elfelejtettem. Asztalra letettem, nem is számolta meg. Hiába, nagyon becsületes képem van Csomag *** van ami átlagos.
  • Összkép:

    Az összbenyomásom mindenképpen pozitív. Valóban egy nagyon kedves, teljesen barátnő feelinges *** ismertem meg. Nekem fontos, hogy a szex mellett kedves, is legyen a hölgy (pont úgy, mint amikor az ember a szeretőjéhez megy fel) Ezt Brenda tökéletesen hozta. Még biztosan meg fogom látogatni….
Happy Massage