• Iza

  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Cashier,

    Köszönöm a beszámolódat, látszik hogy mindenre odafigyelsz. :-) Olyan kedves vendégeim közé zartozol akikért érdemes minőségi szolgáltatást nyújtani. Remélem hamarosan ismét meglátogatsz.

    Sok jó élményt kívánok;
    Iza

  • Egyeztetés:

    Gyorsan, rugalmasan történt. Rövid időn belül már címen is voltam.
  • Megközelítés:

    IX. ker. rehabilitált része. Modern, új épület. Parkolás könnyű, de fizetős, BKV pár perc gyaloglásra.
  • Helyszín:

    Új, kellemesen berendezett garzon. Tükrök jól elhelyezve, földön nagy masszázs matrac. Tiszta, kulturált, hangulatos környezet. Volt hely bőven ruhát lepakolni is, zuhanykabinos fürdőszoba.
  • Lány külseje:

    Érett, formás Hölgy, kellemes, kissé egzotikus arccal. Jól meg markolászható testtel. Sportos, korához mérten nagyon karbantartott, sokkal izgatóbb, mint sok huszonéves, nagyon ápolt mindenütt :)
  • Erotikus masszázs:

    Kezdés előtt ölelés, finom erőteljes, szakszerűnek tűnő masszázs. Hosszasan, minden porcikára megfelelő időt áldozva. Meleg masszázskrémmel, vagy olajjal kiegészítve. Talptól indulva felfelé (ahogy egyébként kellene is, mert sokan kezdenek a nyaktól és talpig haladva).
    Érzi, hogy mire vágysz, ha kell beszélget, ha csak lazítani, relaxálni szeretnél csöndesen teszi amit tennie kell. Részletesen és precízen végig járt minden részemen, ahol érzett valami "rendellenességet" ott többet időzött és kitartóbban dögönyözött. (sokszor a kellemes fájdalom határáig) :)
  • Levezetés:

    Nagyon kimerülten érkeztem és a finom masszázstól csak még jobban eltompultam, ezért nehéz dolga volt életet lehelnie kisebbik énembe, de nagy odaadással és figyelemmel, sok apró trükkel elértük a végcélt. Finom csúszkával kezdtük és kb. 20 percen át maradt is a csúszdázás, néhol akrobatikus elemekkel tűzdelve. Franciás részre nem tértünk ki, de így utólag nem is hiányzott. Kellemes másfél órás programon vehettem rész és a végeredmény is nagyon jó érzésekkel halmozott el.
  • Elszámolás:

    Korrekt, bár az elején kissé összezavarodott az ajándékok mértékének és hovatartozásának ismertetésében, de annyira zavarban volt (vagy úgy látszott), hogy jót mosolyogtunk az egészen és tisztáztuk a részletes menüt. Végén dobozkában landolt az ajándék, picit még meg is toldottam, mert így éreztem jónak. Kb.**** egy órát tölthettem volna egy szexpartner ***** Hölgynél, de a masszázs nem lett volna közel sem ennyire jó, és az én koromban az aktus már nem minden esetben a fő szempont :) az egész történés többet ért, mint egy összecsapott légyott.
  • Összkép:

    Nagyon igényes, testben, lélekben, emberi oldalról is. Végig odafigyelt rám, és valóban értem volt minden. Jól éreztem magam és valószínűleg még előfordulok nála párszor. Az érettebb, igényes korosztály kedvelői nem fognak csalódni Izában.
Happy Massage