• Mystique

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hát ez igazából a véletlen műve volt.Hát fájdalom lett úrrá rajtam vasárnap este,és tudván,hogy hagyományos masszőr már nem tud velem ilyenkor foglalkozni,az erotikus masszőrök között keresgéltem.
    Rengeteg számot hívtam,de vagy foglalt volt,vagy már nem volt szabad időpontja egyik hölgynek sem.Végül utolsó lányként Bogit hívtam,és röviden megérdeklődtem,hogy sima masszázst vállalna e nekem erotika nélkül,de azonnal.tudjon fogadni.
    kb fél órán belül ott voltam nála.
  • Megközelítés:

    Hév pár perc sétára a rendelőtől.Buszok is a közelben .Egy gyümölcs nevű utcácska végében található a tetthely.
  • Helyszín:

    Bejáratnál kapu csengő,majd irány be az épületbe.Ott fel az elsőre. A szalon szépen ki van alakítva .Mi a nagyszobába mentünk.Tatami,és masszázspad,és persze egy hatalmas bőr kanapé.Nagyon ízlésesen van kialakítva,és persze a diszkréció,és a logisztika is megoldott.A fűrdő jól felszerelt,igazából egy negatívumot említenék meg.Még pedig a tusfűrdőket.Egy ilyen szalonban ennyi tisztelet díjért szerintem elvárható lenne ,hogy márkás tusfűrdőt tudjon a vendég használni.Én erre nagyon rigolyás vagyok,lehet,hogy mást nem zavar.De ezt leszámítva perfekt a hely.
  • Lány külseje:

    Vasárnap este beestem a kiválasztott leányhoz.Igazából nem is nagyon figyeltem meg a külsejét,mert úgy fájt a hátam,hogy nem igazán érdekelt ,hogy a képeken szereplő leány valóban az e a valóságban,mint akivel beszéltem telefonon.Későbbi látogatásom során csodáltam csak meg gyönyörű formás alakját.
    Bogi egy kellemesen telt ,leányzó,védjegyévé vált hosszú hajával..Hangja kellemesen csábító,és persze oltári jó cickók,és popsi.Őt nekem írta fel a házi orvosom,hogy vele kezeltessem magam.
    Tiszta barátnő feleng,közvetlen és édes.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs ,mint utólag meg tudtam,egy betanult korreográfia alapján zajlik.Különböző masszázs típusokat gyúrt egybe,és ezt alkalmazza.A masszázs erőssége nekem pont megfelelő volt,sőt van amikor erősen maszíroz.Minden mozdulatáról árulkodok a szakképzettség.Nekem ez nagyon fontos része a programnak.
    Hát,váll,kar ,láb,semmi nem maradt ki.Masszázs padon dolgozik,és engem sosem kímél.Masszázsban a vádjegye a lapocka kiemelés.Sajnos nálam múszály alkalmaznia,mert szükséges,denem biztos,hogy minden vendég örülne neki.Egyetlen negatívumként említeném meg,hogy a masszázst nem lábtól indítja felfele,ahogy azt kéne,hanem háttal kezd,pedig a vérkeringés frisssítése érdekében bokától kéne indulni a masszázsnak.
    Ismételten leírom,hogy elvárt koreográfia ahogy csinálja,nem tehet róla.Masszázs közben is folyamatosan beszélgetünk,és sokszor incselkedik velem.Én imádom,a második alaklom után levett a lábamról
  • Levezetés:

    Hát úri ember erről nem beszél,és nem is szeretném a nagyérdemű elé tárni a dolgot.Annyit azonban elárulok,hogy az erotika az otthona a hölgynek,és bizony fiatalabb nálam de rengeteg új élménnyel ajándékozott meg az erotikán belül.Nagyon tud kényeztetni,és szimpátia alapján a viszonzást is szívesen fogadja.
    Uraim egy jó tanács:Ne rontsatok ajtóstul a házba.Nálla lassú víz partot mos alapon működnek a dolgok.
    Az viszont tuti,hogy a szívroham kerülget minden levezetése után,mert annyira ügyes a leányzó
  • Elszámolás:

    óbudai átlag,*** letéve a masszázs asztalkára utólag.
  • Összkép:

    Bogi egy érett tüzes leány,akit nagyon lehet szeretni,és mindemellett profi masszőr.Én már csak hozzá járok,és remélem még sokáig megmarad nekem.Minden olyan férfi társamnak ajánlom,aki egy kedves,nagy cickós,formás popsis,közvetlen lánnyal szeretnének eltölteni egy kis időt.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-07-07 19:18:18
Happy Massage