• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két héttel korábban már tudtam, hogy mikor akarom meglátogatni ezt a tüneményes hölgyet, egyeztettem is vele telefonon. Mivel még addig bőven volt idő a randiig, előtte héten egy telefonhívással megerősítettem a szándékot, így ebben maradtunk.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, nem messze található a helyszín a kelenföldi pályaudvartól, a tömegközlekedésből bő a választék (busz metró, vonat), a parkolás sem okoz szerintem gondot.
  • Helyszín:

    A házban jó sok lakás van, így könnyen be is jutottam az épületbe, Brendának már csak a lakásba kellett beengednie. A hely szép, otthonos, nyugodt, nem kell másokat kerülgetni, a kellemes légkör garantált. A fürdőben is rendelkezésre áll minden, amire ilyenkor szükség van.
  • Lány külseje:

    Brenda egy ujjatlan, pánt nélküli fekete ruhában fogadott, ami kiemelte alakjának formás idomait. Nem beszéltünk össze, de a haja ki volt bontva - pont, ahogy szeretem - és nagy karika fülbevalókat vett fel, ami kifejezetten jól áll neki. Régi ismerősként csókkal várt, és mindketten nagyon örültünk az új találkozásnak.
  • Action:

    A kánikula megtette hatását, így miután ittam a Brendától kapott hideg frissítő italból, siettem is a fürdőbe. A felfrissítő zuhany után Brenda már várt az ágyon, a nagy melegre való tekintettel teljesen érthető módon nem öltözött túl, öltözéke mindössze egy párducmintás bugyiból állt, az sem sokáig maradt a testén. Mivel a korábbi napokban nem minden sikerült úgy, ahogy azt szerettem volna, elég nagy szexuális feszültséggel érkeztem Brendához, és biztos voltam abban, hogy ezt közösen nagyon is jól fogjuk tudni levezetni. Heves csókcsatával indítottunk, közben Brenda keze sem tétlenkedett, egyből elkezdte simogatni a dákót és a zacskót. A csókok és a birkózás közben lejjebb kalandoztam, eljátszadoztam az ikrekkel, majd megízleltem a finom kis kelyhet, miután megszabadítottam Brendát a rajta lévő egyetlen ruhadarabtól. Ő szemmel láthatóan nagyon élvezte a dolgot, és finoman franciázni kezdett. A hatás nem is maradt el, Brenda pedig mondta, hogy kéne kezdeni a dologgal valamit, amivel csak egyet tudtam érteni. Elő is került az esőköpeny, és az édes kis fekete párducot az általa leginkább kedvelt pózban, hátulról kaptam puskavégre. Ahogy Brenda fogalmazott, a vadász orvul támadt rá. Egyszerre jutottunk el a csúcsra mindketten, nagyon szuper volt! A fennmaradó időben összebújva beszélgettünk, csókolóztunk. Nagyon jó érzés Brendával összebújni, és őt simogatni, mert nagyon selymes a haja, a bőre pedig nagyon finom. Az idő lejártával újabb zuhany, megköszöntem az együtt töltött időt, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor letettem, miközben átadtam egy kis ajándékot. **-érték arány teljesen rendben, Brendától szerintem mindenki az elégedettség érzésével jön el.
  • Összkép:

    Abszolút barátnő-feeling, most is olyan volt, mintha a szerelmemhez mentem volna, csodás volt! Brenda korrekt, megbízható és figyelmes, jó vele lenni.
Happy Massage