• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Imádtam olvasni a beszámolódat kedves "vadamadafaka", óriási a stílusod, nagyon jól szórakoztam!! :)))

    És persze köszönöm az elismerő szavakat, ilyen őszinte embertől kimondottan jól esik mindenféle dícséret és kritika! :))

    Remélem mihamarabb találkozunk, addig is minden szépet és jót kívánok! :)

  • Egyeztetés:

    Írtam neki pár sort személyes üzenetben, amire kapott válasza után egyértelmű volt, hogy mennem kell. Ha kell, hát kell....:) Felhívtam, és találtunk pár napra előre egy alkalmas időpontot, amire késedelem nélkül érkeztem. Naná! :D
  • Megközelítés:

    Én szeretem ezt az utcát a hegy tetején, sok romantikus esti órát töltöttem a végén található eszementen szép kilátásnak köszönhetően arra, nem csak a látványt élvezve..:) Autóval kényelmesebb, de a BKV is 4-5 percnyi séta távolságba visz. A ház előtti parkolóban találtam helyet, ez időnként trükkösebb lehet, de megéri....lásd alább..:)
  • Helyszín:

    Egy félkörívben panorámát kínáló ház kis lakása, a megénekelt eszeveszettül csodálatos kilátást adó, nappaliból nyíló terasszal....bemeg, itt nem lehet rossz felébredni, esti órán iszogatni....stb. :) Korrekt fürdőszoba, kádban a tusolás lehetősége, minden felszerelés kéznél. Masszobában kanapéra huppanok, majd levetkőzvén arra helyezem ruháimat. Munkához/lazuláshoz tatami a földön, tükör a falon a szem gyönyörének. Mire visszaérek a tisztulásból (inkább frissülésből..) már korrekt félhomály fogad és Mara guggol a tatami végében. Kellemes zene, és egy fura illat, amit később beazonosítok, és megszokása után még külön tetszik is. Elárulom, a természetes olajnak van spéci illata.....
  • Lány külseje:

    Gyönyörű szemek, kedvesen-mosolygósan intelligens arc, tekintet, szép női test. Tudván, hogy érintenem, élvezetet keresnem a teste által nem ér, nem is szentelek neki több figyelmet, ne fájjon annyira...:) Tényleg vonzó, szexis lány, élvezem a látványt.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon-nagyon tetszik az érintése. Kellő erővel, kifejezetten masszázs jelleggel simít, de valahogyan átjön a szeretet, az, hogy tetszik neki amit csinál, amit visszareflektálok az érintései után. Talpam felől kezd és igen, neki is sikerül nem csiklandoznia, sőt, olyan erővel nyom meg egy-két pontot rajta, hogy .....csak nyögök a fájdalomtól, de le nem állítanám semmi pénzért, mert hogy tatszik nagyon még a fájdalom is...:)
    Vádlijaim, combjaim és farpofáim kerülnek keze/könyöke alá, jó érzékkel, kellő erővel nyom vagy éppen simiz. Karjaim, kezeim is sorra kerülnek, majd hátam, vállaim, nyakam....alapos munkát végez....én pedig többször is rendesen bealszom közben.....saját horkantásaimra riadok fel, vagy éppen félálomban szendergek két világ között járva....mesésen pihentető, csak úgy megy ki belőlem a feszültség...és eszembe sem jut, hogy mi lesz, milyen lesz, lesz-e egyáltalán levezetés....nagyon jól elvagyok :D
  • Levezetés:

    Ha az előbb leírtak szerint telik el az időm sem bántam volna, de szinte meglepetésként hallom a hangját...a kérdést, hogy hanyatt vágom-e magam.....és igen, pár másodpercig megkísért a csak-masszázs lehetősége...de hát férfiból vagyok, így mégis megfordulok a hosszanti tengelyem körül. Kis lepedőszerűséget terít rám, s lábaimat kezdi masszírozni, de kezei hamar feljebb siklanak és combjaim belső felén át a hasamra, mellkasomra, majd vissza az alhasamra érnek, s igen finom koreográfiával végül körbefonják hímtagomat. Az pedig lassan megembereli magát, majd a nagyon kellemes, bő olajos masszázs hatására lassan már a szétcsattanással fenyeget makktájon....:)
    Eddig a lábaim között ül/térdel Mara, majd kicsit felemelkedik, egyik térdére nehezedik és céltudatosabb mozdulatokra vált, szép mellei között látom kicsi-magamat (a fehérnemű végig rajta marad, elfogadom), kezeim karját, nyakát, hátát simogatják, s érzem, hogy jó lesz ez így...de MILYEN JÓÓÓÓÓÓ ! :) Bődületesen nagyot élvezek valahova.....nyilván leginkább a saját hasamra.....lexarom....mesés volt.....:) Pár percig pihi, majd tisztálkodás, ami alatt helyreállítja az érkezésemkori állapotokat.
  • Elszámolás:

    Utólag...merthogy szóba se került...se a telefonban, sem érkezésemkor...nyilván tudtam, hogy pontosan meg fog felelni azért, amit kapni fogok. És így is lett, sőt, meglepően kedvező mértéke különösen nagy meglepetés volt a vele töltött idő tükrében.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, finom, kellemes lánnyal tölthettem el jó időt, olyan élménnyel gazdagabban távozva, amit sokáig őrízgetek majd a kedvenc memoárjaim között..:) Lesz folytatás....biztosan tudom. :D
Happy Massage