• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés nagyon gyorsan ment, ismerjük már egymást, Biánál már kétszer voltam, elérhető mindenhogy :)
  • Megközelítés:

    Napközbem ebédidő magasságában volt a randi ami mindkettőnknek megfelelt, így átruccantam egy közeli kerületből.taxival. Amúgy elég jól megközelíthető, térkép jól jelzi, ebből márehet következtetni.BKKra, akinek.szükséges. Parkolás már kevésbé ilyen jó de nem lehetetlen küldetés.
  • Helyszín:

    Zsépalota tőszomszédságában lévő újépítésű soklakásos házikó egyik.emeleti lakása. Lakájos berendezés, szolidan szólt a rádió. Szoba jó kialakítású, kellemes félhomály volt. Fürdő rendben, tisztaság mindemhol ok, egyedül talán a vízkőoldónak kéne gyakrabban előkerülni, de ezt nem tudom.felróni. Törcsi is.friss volt, szájvíz, sok.tusfürdő van.
    Ágy nagyon süppedős matraccal van ellátva, úgyhogy.ezt.már ismerve óvatosan közelítettem :) de kényelmes!
  • Lány külseje:

    Bia nagyon szép kis igazán formás törpilla, feszes bőrrel, képeknek mondanám hogy megfelel, de mégsem. Élőben mégszebb ;) Popsi a legszebb, aranyos a pofi, ettől.tényleg ne féljen senki, nagyon szép arca van!
    Részemről nem szeretem a szilikont de nagyon szép munkát végzett a sebészúr. Cserébe túl érzékeny, elég sok helyen, sajnos.
  • Action:

    Megérkezésem után rögtön nyakamba ugrott, puszikat kaptam, és nappaliban leültünk beszélgetni a kanapára.
    Van klíma, ezt nem írtam feljebb, és tökéletesen is működik!
    Az egész randinak.volt most egy érdekes feelingje, de közben megtudtam, hogy vizsgaidőszakos finishben van még, így érthető.volt a lelkiállapot, és a fáradtság.
    Úgyhogy ezt sem szeretném Biácskának felróni, de volt már jobb randink azért.
    Vártam hogy újra.találkozzunk, eddig kellemes élményeim kötődnek.hozzá, most sem volt ez máshogy, de kicsit mégis furi volt. Pl actionnél tudom, hogy nem szereti ha kézzel simogatom őt ott lent, de most talán még elhúzódszkodóbb volt mint korábban, ahogy.régebben a cicikre való rácuppanást.is mellőznöm kellett, most ezután meg sem próbáltam, .és.a kölcsönösséghez sem.jött meg így már a kedvem.
    Viszont amit kaptam az kellemes volt, egy értelmes aranyos.lány társaságát újra, aki őszinte és nem rejti véka alá a véleményét, és ez jó...
    Szal beszélgetés után én el fürödni, érdeklődtem egy esetleges közös.fürdés lehetőségéről, de hárított, testápoló miatt, na sebaj, csak.gondoltam az még nem volt vele, én meg kedvelem a kis zuhanypettinget.
    Aztán visszatérve a szobába még rajta volt a kis.egyszerű fekete fehérrnemű, amitől hamar megszabadultunk, és kis.csókocskák után már nekem is esett. Itt szeretem ha féloldalasan, nekem merőlegesen vannak.felém, közben a lányok, szeretem simogatni.a popsit, és már mikor kezdett rendesen felhúzni, nyúltam volna a punci.felé, de elég határozottan elhúzódott, sőt szemből fordult, ilyenkor sajnos.teljesen tétlen a kezem, ill. kis kezeit simogattam azért...
    Majd gumit kértem és én.állva ő térdelve az ágyon, kutyusban ért el a vég. Namost ez egy elég jó póz Biácskánál, talán szereti is szerintem, de a popsi így hátulról az halálosan jó, főleg a fali.tükörből nézni..... Megkínált vízzel, kaptam.is.egy fél literes ásványvizet, nagyon jól esett. :) Kicsit kikészített addigra :)
    Majd megint jött egy beszélgetős, kis simogatós session, és még a végén kaptam egy francia ismétlést, ami Biácska szájában végződött.
    Franciája változatos amúgy és irányítható, tehát ha erősebben kell azt is.jól.tudja, ha lágyabban, azt is. Néha cuppogó bőmyálas, néha ritmusos a zenére, szal jó volt, ötös! :)
    Második kivégzésem.után, még mentem fürdeni, kis dumcsi még és elbúcsúzrunk, remélem nem örökre.;)
  • Elszámolás:

    Zsebeimet kipakoltam vetkőzésnél, ekkor különítettem el a dolgaimtól az asztalon. De akár lehetett volna utólag is.
    Alapvetően átlag feletti a csokor, de ez.is.nézőpont kérdése. Nekem megfelelt, főleg a rámszánt idő tekintetében, hisz nála nincs.TP!! Nagyon korrekt lány!
  • Összkép:

    Nem mondom, hogy nem vagyok.elégedett, mert visszaolvasva negatívnak.tűnhet a beszi, de nem az!
    Bia egy igazi kincs, de most a vizsgái miatt talán nem stimmelt a dolog, picit tompa volt a hangulat. Egyedül a túlérzékenységet el kell nála fogadni, amúgy tényleg nagyon aranyos, humoros, értelmes és kedves lány. :)
    Köszönöm Bia, hogy újra találkozhattunk ;)
Happy Massage