• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Őszintén szólva, ilyen simán, még soha nem ment. Előző nap délután (Megadott elérhetőségi időpont előtt maximum fél órával) felhívtam kicsörgött, egyszer, a második előtt már fel is vette. Bemutatkozás, pár gyors kérdés, válaszok, majd időpontra rákérdeztem, és mag is kaptam következő napra. Nagyon gördülékeny.
  • Megközelítés:

    Közel van a munkahelyem, így kocsival öt perc alatt ott voltam, BKV van a közelbe, én legalább is kereszteztem a cél előtt közvetlenül egy villamos sínpárt. Parkolás van ingyenes (közelbe egy bolthálózat parkolója, ha nincs éppen tele), de a fizetős se csapja oda az egyszeri embert.
  • Helyszín:

    Az új építés kissé relatív, de az mindenféleképpen igaz hogy 10-15 évnél nem régebbi társasház. A lakás rendezett, fürdőszoba tiszta, igényes, de csak fürdőkabin van, az viszont nagyon rendbe. A célhelyszínen, nem ágy, hanem talán (de csak talán) egy hajtogatható, magasított kanapé???
  • Lány külseje:

    A képekhez képest annyi az eltérés hogy valamivel vékonyabb, de nem is ez a jó szó, hanem inkább sportosabb. Gyönyörű feszes, selymes bőr, kőkemény popsi, a cicik gyakorlatilag hát...maradjuk annyiba hogy muszáj valahogy mindig a kezed ügyébe lenniük. Én személy szerint előre kértem a 4., 5., képen is rajta lévő fekete egybe részes fehérneműt. Pircinget hármat számoltam, tetoválások a lábon, és a punci felett (volt időm megfigyelni).
  • Action:

    Bemutatkozás, kis csevej majd szerencsétlenkedés az ajándékkal, tusolás, és a lényeg. Felvéve a gyeplőt gyorsan felültettem a párnákhoz, majd testének feltérképezése után két nagyon izgalmas helynél ragadtam hosszú percekig, ezen helyek pedig természetesen a cicik, és a pircig-es babapunci. jól reagált, nyögött, sóhajtozott, emelkedett a csípő de itt picit önző voltam, és már nagyon rá akartam térni jövetelem fő céljára, amit maradéktalanul teljesített a pici kéjtündér. Kőkemény pornós mély torkos, kényszerfrancia. Gyakorlatilag egy kőkemény szájba.....volt. Imádtam. Gyakorlatilag amit itt leművelt, azt minden olyan lánynak aki az adatlapján vállalja a fentieket tanítani kéne, mert őszintén, ez eddig csak Jázmin tudta maradéktalanul teljesíteni. Végeredményében majd 3/4 órán keresztül (persze voltak szünetek) kényeztetett, a végén a kanapé elé térdeltetem, és ott végzett ki. Kis pihegés, szívritmus helyreállítást követően felajánlott egy masszást, amiből beszélgetés lett, pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot, és hosszú percekig dumáltunk. Közvetlen, és beszélgetés közbe is húzza az agyad, de úgy rendesen. Gyakorlatilag rám szólt hogy kezdhetnénk a második kört. Na itt azért picit lehidaltam, mert ilyen nem volt még. Második kör is franciaóra volt, de itt olyan szinten ráérzett hogy mit, hogy csináljon, mondjon (kifejezett izgató Tőle hallani azokat az obszcén megjegyzéseket) hogy fele idő alatt készre tett.
  • Elszámolás:

    Először voltam, és ilyenkor ha akarja a hölgy ha nem előre odaadom. Amúgy a megbeszéltek szerint ahogy az egyeztetéskor elmondta.
  • Összkép:

    Nem tudom hogy fordult-e elő mással olyan, hogy távoztál a HÖLGYTŐL és vezetés közben azt vetted észre hogy remeg a lábad a kuplungon, mert annyira jó volt. (És itt nem arról van szó amikor egy picit meg-meg rezdül, hanem amikkor úgy remeg hogy nem nagyon tudod hogy a következő alkalommal egyáltalán be tudod-e még nyomni a kuplungot), mert körülbelül ezt az élményt tudja nyújtani Jázmin.
Happy Massage