• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor kipróbált milf *** már bevált gyönyörökre vágytam, ahol megbízhatóan azt fogom kapni, ami ugyan nem lesz különleges újdonság, de igen biztos kielégülést, örömöket fog nyújtani. Ezért döntöttem, hogy közel két hónap szünet után újból meglátogatom Sisyt, ahol előre eltervezve, a szokásos forgatókönyvet követve, biztos lehettem benne, hogy kielégülten, megelégedéssel tudok majd távozni. Egyeztetés egyszerű volt, régi *** vagyok.
  • Megközelítés:

    A helyszín III. kerület egyik nem távoli pontján, csendes környezetben található. Parkolás lombos fák alatt ingyenes és egyszerű, Óbuda egyik főútjától nem messze, talán 100-200 méterre. Tömegközlekedés több irányból is lehetséges, 10 percnyi sétára BKV közlekedéssel.
  • Helyszín:

    A ház zöld környezetben épített régebbi típusú (téglaépítésű) nem elhanyagolt lakótelepen egy csendes kisebb lakás, ahol Sisy egyedül dolgozik.
    Diszkrét bejutás, szívélyes fogadtatás. A szoba otthonosan berendezett (nem „iroda” jellegű), fürdőszoba kicsi, lakótelepi, de minden rendes, tisztaság.
  • Lány külseje:

    Sisy mini felszerelésben fogadott, mini bugyiban, melltartóban. Sisy karcsú, magas (175 cm), vékony nő. Én bukok a vékony nőkre, ezért pozitívan nyugtáztam, hogy legutóbbi látogatásom óta Sisy egy-két kilót leadott és az 50 kg-t inkább alulról közelíti meg mint felülről. Szőke, rövidebb haja van, kedves milf arca. Különlegessége a szemüveg, amit nem vesz le a széansz alatt, és engem feldob amikor szopás közben szemüvege ütemesen a hasamhoz ütközik. Fomás, markolásznivaló feneke van. Gyorsan kihámoztam a melltartóból (aztán a bugyiból is), mert tetszenek nagyon a kisebb méretű, de jó állású mellei, elég kemények, és hegyesen kiálló bimbókkal van Sisy megáldva. A mellekről írva már itt meg kell jegyezve, hogy bimbói igen érzékenyek, bimbói az egyik fontos erogén zónáját jelenthetik neki. Miközben komótosan vetkőztem és készültem a fürdőzésemhez elgyönyörködtem a lakásban ide-oda járkáló elegánsan karcsú és elegánsan mozgó meztelen nő látványában.
  • Action:

    Zuhanyozásomat befejezve Sisy is belépett a kádba egy frissítő alvázmosás erejéig. Az adott helyzetet kihasználva Sisy elém térdelt és elkezdte még nedves makkomról szájával eltüntetni a vízcseppeket. A nedves nő szopása, miközben vizes szemüvegét a hasamhoz csapkodta adta az előjátékot az elkövetkező ágyjelenethez.
    A lepedőhöz érve Sisy kérésemre pucsító négykézlábra helyezkedett el, tágra széttárva kedvenc első és hátsó bejáratát. Az ágy mellé térdelve szenvedélyesen bele csókoltam a felkínált csemegékbe, nem elhanyagolva az érzékeny csiklóját sem. Nyelvem hatására a hüvely teljesen kitágult, nyelvem szinte eltűnt benne, a hátsó bejárat kényeztetést Sisy kéjes nyögésekkel díjazta. Előre nyújtott kezeimmel a lepedőn fekvő melleit markolásztam alulról, vagy formás csípőjébe kapaszkodtam és egész testét húztam a nyelvemre. Megszakítva ezt a játékot megfordítottam Sisyt és magamat kényeztettem a szájával. Hanyatt döntve Sisy kezével széthúzta combjait a teljes kitárulkozással tárta felém vulváját további kényeztetésre. Így a csikló is jobban „nyelv” közelbe került, szopogattam, nyalogattam mindkettőnk örömére, miközben két ujjammal is játszottam a felhevült vaginában. A hatás nem maradt el, a számban éreztem a túlcsorduló méz illatát, izét.
    Végül elérkeztem jövetelem igazi céljához. Csókok és bő nyálas cumiztatások után hanyatt feküdtem és kiadtam a jelszót, hogy „nyeregbe”! Némi öltöztetés után már Sisy rajtam ült, ügyesen elhelyezkedve egyre gyorsuló ütemben lovagolt, az ügetésből vágtába váltott át. Kezemet a párnán a fejem alá helyeztem és gyönyörködtem egy általam kedvelt nő ritmikus vonaglásába, ahogy kiharcolta magának az orgazmust. Szerencsémre túl éltem a rohamot és vártam, hogy a magam részéről a hátsó bejáratnál fejezzem be az elhúzódó csatát.
    Sisy az ujjára kent krémmel előkészítette a terepet (pontosabban a bejáratot) végső támadáshoz. Nekem hátat fordítva, a farkamat a makk alatt megfogva, ügyesen vezette be a megfelelő helyre. A farokra való rácsusszanás már gyerekjáték volt és megkezdődhetett újra a lovaglás, háttal ülve a nyeregben. Gyönyörködve néztem a farkamon himbálódzó női popsit, a karcsú csípőt. Egy idő után én is igyekeztem felvenni a gyorsuló ritmust. Sikerült szinkronban dolgozni, ő fölülről, én alulról toltam, löktem, a sebesség fokozódott. Az eredmény nem maradt el, belelőttem a gumiba. Lüktető makkomat nem lehetett nem észrevenni. Sisy pedig a záróizmos tudatos ellazításával és ritmikus összehúzásával szivattyúzta ki belőlem az utolsó cseppeket.
  • Elszámolás:

    A **** nem a legalacsonyabb volt, de belefért a pesti ***fekvésbe. Korrekt volt minden, cipő felhúzás közben adtam át az „ajándékot”.
  • Összkép:

    Kedvemre való milffel töltöttem egy tartalmas órát, ahol elgyönyörködhettem az érett nő szépségében, és élvezhettem az érett nő szextudásának minden részletét, mélységét. Ez egy kipróbált szex széansz volt, kifinomult részletekkel, amely az én igényeimhez, elvárásaimhoz voltak igazítva. Kielégülve, elégedetten távoztam. Jó volt. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a csinos milfeket, profi szextündéreket
Happy Massage