• Jessyca

  • Beküldte:
  • Jessyca reagálása

    Kedves ilko!

    Elnézést szeretnék kérni ,hogy nem mondtam le az online bejelentkezésed.
    Mint ahogy írtad is,előtte lévő nap már nem volt fent a hirdetésem.Sajnos mentő vitt be a kórházba,és nőgyógyászati műtétre került sor.Valóban hibáztam,hogy nem mondtam le,de kérlek értsd meg,hogy nem az járt a fejemben:(( Természetesen ha még kapok egy esélyt akkor várlak szeretettel,és kárpótollak valamivel :)
    sok sok csoki puszi

  • Egyeztetés:

    Az oldalon fedeztem fel a hirdetését, és egyből megtetszett. Írtam a csevijébe párszor, majd bejelentkeztem online, amit vissza is igazolt, nem volt semmi gond. Azt mondjuk furcsálltam, hogy nem kért telefonos megerősítést, de mivel a pontos címet megkaptam mikor visszaigazolta a bejelentkezésemet, nem gyanakodtam. Miért is tettem volna?
  • Megközelítés:

    A IX. kerületben található a tetthely. Nem nehéz odatalálni, én szokás szerint tömegközlekedtem, metrótól olyan circa 6-7 percnyi séta, de van busz is, ha valaki ennyit sem akarna gyalogolni. A házszám jól látszik, kívülről modernnek tűnik a társasház, és felújított. Parkolóhelyet is lehet találni, hogy fizetős-e azt nem tudom. A környék elég forgalmas, mert egy többsávos útról nyílik az utca, de ez nem zavaró, és a ház előtt már azért akkora tömeg nincs.
  • Leírás:

    A helyzet az, hogy már előző nap gyanús volt, hogy nincs fenn a hirdetése a hölgynek és telefonon sem lehetett elérni. De gondoltam majd biztos aznap fenn lesz, nos tévedtem. Rengetegszer próbáltam hívni, de állandóan hangposta jött be. Felmerülhet sokakban, hogy akkor mi a túróért mentem el a megadott időben a helyszínre, nos azért, mert jártam már úgy, hogy a hölgy a randi előtt cirka 5 perccel kapcsolta be a telefonját, mivel aznap csak engem fogadott. Ennek nyilván nem volt túl sok az esélye, de mégis hátha. Mondanom sem kell, nem tudtam elérni, hiába csörgettem többször is, vártam 10 percet a tisztesség kedvéért a ház előtt, aztán rámondtam az üzenetrögzítőre egy nem túl kedves szöveget (nem bunkót, az nem az én stílusom, de nem hiszem el, hogy nem lehet egy … smst küldeni, hogy nem érek rá, elutaztam nyaralni mittudomén), és eljöttem!
    Már fórumokon és csevikben is leírtam a véleményem erről, amikor szóba került. Szerintem a legrosszabb, ami történhet és oltári nagy taplóság! Mivel az benne van, hogy egy randi nem sikerül jól, de az nincs benne, hogy kutyába se veszem a vendéget, és egyszerűen nem vagyok elérhető a randi időpontjában! Úgyhogy részemről ennyi volt, nincs második esély! Bár kiváncsi lennék az okra, de ez nem változtat azon, hogy miért nem tudott előre szólni, ha egyszer nem alkalmas valamiért.
    És végezetül mivel online bejelentkezés történt visszaigazolással, remélem hogy Webi nemcsak a vendégekre értette, hogy következményei lesznek ha valaki figyelmen kívül hagyja, hanem ez a lányok esetében is így van!
Happy Massage