• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    :) Köszönöm a beszámolód! Számomra is csodálatos volt az együttlétünk, már most folytatnám...;) Vigyázz magadra amíg újra nem találkozunk! Csókollak!

  • Egyeztetés:

    Online bejelentkezéssel foglaltam le az időpontot, amit hamarosan visszaigazolt. A válaszüzenetben megkaptam a pontos címet is.
  • Megközelítés:

    Angyalföld, Béke tér környéke. 14-es villamos, 32-es és 105-ös busz jár a közelben. Parkolási övezet hétköznap 18 óráig. A lakótelepen napközben voltak szabad helyek.
  • Helyszín:

    Panelház emeleti lakása. A bejutás könnyű volt és diszkrét. Lifttel mentem fel és a külső rácshoz kijött elém. Nagyon sokat hoztak ki a panelből a kolléganőjével. Barátságos, hangulatos helyiségeken mentem keresztül. Alice szobája nem nagy, de van benne egy kényelmes ágy, van hová letenni a ruhákat, az aláfestő zene egy kis hifiből szól. Nagyon tetszett a fürdő is a dekorelemekkel. Kád zuhanyfüggönnyel, többféle tusfürdő, szájvíz, puha nagyméretű törölköző és mindenhol tisztaság.
  • Lány külseje:

    Alice egy gyönyörű, fiatal, vékony lány, de a képeken ezt jól lehet látni. Minden stimmel, ami az adatlapon ki van írva (magasság, testsúly, stb.). Egy mintás vékony ruhában fogadott, ami kiemelte a karcsúságát. A nagy keblek szerelmesei ne őt keressék, de akik szeretik a világos bőrű, szép arcú, értelmes hölgyek társaságát, azok jó helyen járnak. Az intim részek borotváltak, illatosak és jóízűek. A képekhez képest élőben sokkal mosolygósabb, vidámabb. Annyit kell még megemlíteni, hogy orr- és nyelvpiercingje van, amiből az utóbbi igencsak izgatólag tud hatni a randi során.
  • Erotikus masszázs:

    Két kedves MT (Lemale és Gabesz2) beszámolója és ajánlása után döntöttem arról, hogy meglátogatom Alicet. A lakáson belül átadtam a kis figyelmességeket, amiért kaptam még két puszit, majd bevezetett a szobájába. Megbeszéltük, hogy a másfél órás találkánk egy masszázzsal legyen felvezetve, amit követ az erotikus levezetés, majd egy közös fürdő. Mire visszaértem a tisztálkodásból, már csak egy csinos fehérnemű volt rajta. Választhattam krémet, majd miután elterültem, a bokámtól haladt felfelé a masszírozással. Kellemes ráhangoló beszélgetésünk folyamán említette, hogy tanulta a masszázst és ez határozottan érződött a mozdulatain. Törékeny alkata ellenére kellő erővel dolgozta meg az izmaimat. A hátamon több összeugrott izomcsomót talált, amit nagy türelemmel és kellő gyakorlottsággal eldolgozott. Jól esett, de nekem nem voltak különösebb igényem a ráhangolódáson kívül.
  • Levezetés:

    Minden varázsszó nélkül hirtelen magam mellett találtam és nagy csókcsatába kezdtünk. Sokszor gondban vagyok előre a masszázs oldalon, hogy a randi kereteibe belefér-e a csók. Akinek ez fontos, annak jelezném, hogy Alicenál van csók (gondolom a megfelelő szájhigénia esetén) és nem is akármilyen!!! Hol lágyan és kacéran, hol szenvedélyesebben és mélyen csókol. A csatában előnyhöz jutottam és rátértem a nyaka felfedezéséhez. Isteni finom és illatos bőre van. Külön öröm volt számomra, hogy a teste több pontján is eredményesen lehet kényeztetni, ami külön növelte az együttlét élvezeti szintjét. Bármennyire is fel voltam már izgulva, nem akartam elsietni egyetlen érintést sem, így elidőztem a két formás cicin, majd lassan haladtam lefelé, mindeközben éreztem rajta, hogy a vágy és az izgalom kezd eluralkodni rajta. Eljutottam a célig, ahol már kellően be volt nedvesedve. A csiklója is nagyon jól ingerelhető, így nem okozott gondot, hogy viszonylag rövid időn belül megtörténjenek testének azon rángásai hanghatásokkal kísérve, amit megjátszani nem lehet és amit rettentően élvezek én is, ha ki tudom váltani egy nőből. Hagytam egy kis időt neki a regenerációra, addig ölelkezve csókolóztunk újfent. De nem tartott sokáig! Elhagyta a számat, hogy végigcsókolja a testem. Nagyon kellemes kéz nélküli franciában volt részem. Ügyelt arra, hogy a legjobb barátomat mindenhol bevezesse a puha szájába és eközben ő úgy térdelt mellettem, hogy lehetőségem adódjon simogatni. Ebben a pozitúrában érződik legjobban, hogy milyen tenyérbeillő feneke van. Ahogy a tenyerem siklott a selymes bőrén, úgy vettem észre, hogy nem csak én vagyok izgalmi állapotban, így újra igyekeztem örömet szerezni neki, csak most az ujjammal. Ő közben finoman, lágyan ízlelgetett és kóstolgatott, de már annyira fel voltam pörögve, hogy kértem kézzel is segítsen rá, így közös erővel előcsalogatta a srácokat belőlem. Nagyon jó volt! Lassan lankadó férfiasságomat még többször körbejárta a nyelvével, mielőtt mellém feküdt volna. További tisztogatásra nem volt szükség, hiszen az utódok nem láttak napvilágot. Összebújva, csókolózva beszélgettünk még egy kicsit, majd közösen elmentünk fürödni, ami annyira jól sikerült, hogy ha azzal kezdünk, akkor a masszázsig biztosan nem jutunk el. Búcsúzásnál a viszontlátás ígéretével még váltottunk néhány csókot.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltük meg előre. A távozásom előtt kérdeztem rá a rózsaszálakra, ami a kerületi szokásos 1,5 órás átlag volt. Lehelyeztem a gyertyák elé.
  • Összkép:

    Mindennel meg voltam elégedve! Számomra egy együttlétben - legyen az masszázs, vagy szexpartner - nagyon fontos a csók és a kölcsönösség szerepe, valamint a randi emberi része (BF). Alicenál minden ilyen irányú kívánságom maximálisan teljesült. Tudom, hogy rajtam kívül ez sokaknak fontos, így tisztaszívvel tudom ajánlani a társaságát a számotokra. A felé mutatott tiszteletet és kedvességet sokszorosan viszonozza. Én „felvettem” az eddig sem kicsi visszajárós listámba és már azt is tudjuk, hogy a huncutkodáson kívül legközelebb miről fogunk beszélgetni.
Happy Massage