• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Nő rajonogóm :)

    Nagyon köszönöm,hogy meglátogattál,kiválasztottad neked járó gyöngyszemet ;)
    Örömmel olvasom a sorokat,amikre időt szántál hogy megossz másokkal is.
    Jól estek szavaid, melengető kezeid,Várlak vissza mihamarabb,ahogy időd engedi...
    Én is jól éreztem magam veled,kellemes társaság, kölcsönös szimpátia, korai ébredés ;) sorolhatnám....:)
    "Biztos, hogy először,( már nem ) :-D de az is biztos, hogy nem utoljára.." :-)
    Akkor még találkozunk!
    Millio puszi és ölelésem

  • Egyeztetés:

    Természetesen alaposan elolvastam itt az adatlapon a bemutatkozást, majd üzenetet váltottunk, végül telefonon egyeztettük a pontos időpontot és helyszínt, valamint az igényeimet.
  • Megközelítés:

    Számomra nem ismeretlen a környék, BKV-val bárhonnan tökéletesen elérhető, gépkocsival pedig a szomszédban lévő bevásárló központban lehet parkolni.
  • Helyszín:

    A XI. kerület központjában lévő "színes ház" . Voltam már ebben az épületben csak akkor másik oldalról lévő bejáratot használtam és egy nagyobb lakásban voltam. Csilli-villi modern épület, mindenféle szép dolgokkal felszerelve. Ingridnél abszolút full tisztaság, minden helyiségben gyertyák a kellemesnél kellemesebb diszkrét illatokkal. A fürdő ragyog, két db. törülköző kikészítve, tetejükön szappanrózsával. A tusfürdő választék zavarba ejtő, mindenféle igény kielégít.
  • Lány külseje:

    Most fogadtam meg, hogy többet semmilyen fotó alapján nem alakítom ki a véleményemet senkiről. A természetes kisugárzást, a kedvességet, testének vonalait, a bőre finomságát semmilyen fotó nem tudja visszaadni. Amikor a lakásajtón beléptem kb. 10 másodpercig megszólalni sem tudtam, annyira elkápráztatott Ingrid látványa. Csak legeltettem a szemeimet annyira kellemes élményben volt részem.
  • Erotikus masszázs:

    Kezdeném azzal, hogy felvezetésben és levezetésben is volt szerencsém. de ezekről majd lentebb. A felezetés után felkerültem a masszázságyra. Ingrid kellemesen felmelegített olajat használt ami plusz jó pont, bár abból már a felvezetés alatt is jócskán használtunk. A lábamnál kezdte a masszázst és onnan haladt fölfelé a testemen. Lábfej, vádlik combok, farizmok, derék, hát majd nyak. Úgy ahogy egy szakembernek illik. Rendszeresen járok gyógymasszőzhöz, volt viszonyítási alapom. Ingridtől teljesen szakszerű masszázst kaptam. Természetesen a meglepetésszerű apró puszik és a dudorászás sem maradt el, külön köszönet. És külön köszönet , hogy megtisztelt bizalmával és kellemesen elbeszélgettünk a masszázs közben. A meglepetés a vége felé érkezett amikor egyszer csak fennt termett ő is a masszázspadon illetve konkrétan a hátamon térdelt, csúszkált le és föl. A combjaival a térdével és tulajdonképpen az egész testével masszírozott. Hihetetlen kidolgozott, karbantartott ruganyos testét élvezet volt érezni.
  • Levezetés:

    A felvezetés a franciaágyon történt, a hátamra fekvést kért, majd lovaglóülésben rám ült arccal felém. Egy csészében felmelegített olajjal kezdett bekenni és kért, hogy én is kenjem be őt. Majd elkezdődött a csúszkamasszázs, előre-hátra csúszkált és forgolódott rajtam. Kezeivel szép lassan simogatni kezdte a herezacskómat majd ahogy érezte, hogy egyre merevebb leszek fokozottabban koncentrált eme testrészemre, cicikkel, puncival és kézzel is. Majd hirtelen a szájába vette és úgy kényeztetett tovább, miközben a testével 69-es pozíciót vett fel, hogy én is érezhessem kelyhének illatát, látványát és ízét. A fantasztikus érzés hamar megtette hatását elég hamar végem lett. Rövid pihi után következett a masszázs. A levezetésre már a masszázságyon került sor. Miután a hátamból kiszállt a térdeivel, még szép lassan végigsimogatta az egész testemet, majd hátamrafordulást kért és újra rámmászott. Itt már nem kellett újra olajozni semmit mert tökéletesen nyikorgás mentesek voltunk mindketten. Először kézzel varázsolt életet legbecsesebb testrészembe majd felvettük a 69-pozíciót ismételten és kölcsönösen kényeztettük egymást szájjal és kézzel a végkifejletig ami nálam robbanásszerű volt, az egész gerincemen végigfutott a gyönyör, tejesen beleremegtem. Máig sem értem, hogy nem estünk le a masszázságyról :) Törülközés és rövid pihi után édeskettesben mentünk a fürdőbe, ahol kölcsönösen lemostuk egymásról az elmúlt óra történéseit, természetesen ez a huncut lány még ott sem hagyott békén egyfolytában hozzám dörgölte, hol a popsiját, hol a punciját.
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértékét már előzetes üzenetváltáskor megbeszéltük, teljesen korrekt ***-érték arányt érzek, bár szerintem én jártam jobban.
  • Összkép:

    Mint fenntebb említettem sokkal kellemesebb élményben volt részem mint amire gondoltam volna. Fantasztikusan közvetlen, barátnős jellegű hozzáállás Ingrid részéről. Olyan dolgokról is el tudtunk beszélgetni amiről nemigen szoktak röpke egy óra után beszélgetni. Köszönhető ez Ingrid abszolút hozzáállásának. Az biztos, hogy először, de az is biztos, hogy nem utoljára voltam nála. KÖSZÖNÖM ezt az órát.
Happy Massage