• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Helloka!

    Köszönöm kis élményedet.

    Örültem, hogy találkozhattunk és egy kis időt együtt tölthettünk.

    Sajnos mivel nem tudok a fejekben "turkálni" így nem tudom, hogy ki mire gondol. Ahogy ezt láthattuk is a beszi értékelésnél. Ahogy pl. ha lemész a boltba ott sem tudják kitalálni, hogy mit szeretnél venni még. :) Lehetséges, hogy mindketten tévedtünk de valahogy csak helyre lehet ezt hozni, remélem. :)
    A legközelebbi találkozásunk már könnyebben fog menni és jobb lesz.
    De ahogy ott is hatalmas respect neked ezért és igazán fairplay játékos vagy, köszönöm.

    Várlak vissza legközelebb is.
    Puszik
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Hívtam, elsőre elértem. Ő kezeli a telefont, vele sikerült beszélnem. Minden infó egyértelmű.
  • Megközelítés:

    Elég jól megközelíthető, szerintem parkolóhely is mindig akad a közelben. Tömegközlekedés is biztos jó, villamos, busz a ház előtt.
  • Helyszín:

    Emeleti lakás, nem egy kimondott masszázs szalon, mondjuk átlagos kispolgári lakás. Kettesben voltunk a randi alatt végig, ez nagyon pozitív. A fürdőben zuhany van csak, függönnyel ellátva. Tusfürdő választék, dezodor, szájvíz van és külön fel is hívja egy kis levél a figyelmet, hogy mindenki legyen szíves használni. A szoba teljesen rendben van, masszázspad és tatami is van.
  • Lány külseje:

    Hosszú lábak, gyönyörű mellek.... ezekről le sem tudtam venni a szemem.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs brutál jó volt. Átmasszírozott a talpamtól a nyakamig. Lábakkal kezdi, rákérdez, hogy a talpat masszírozhatja-e? Kellő erősséggel csinálja, nem csak az az olajos csuszmotolás ami nála van. A masszázs része nem túl erotikus, de persze nem is kell annak lennie. Én szeretem ha be-be téved a keze a lábak közé, itt erre nem került sor. Tükörbe végig lehet nézni és uraim mondhatom, igazán felpezsdítő látvány a 184 cm gyönyörűség. Jómagam nem vagyok ilyen magas, de nagyon izgató, amikor egy ilyen magas, modell alkatú lány kényeztet és lesi a kívánságaidat. Ki kell próbálni. Többféle olaja és kréme is van, én a teljesen illatmentes olajat választottam. Közben végig beszélget, illetve próbált, mert a masszázs vége felé én már próbáltam csendben maradni és az erotikus részre koncentrálni.
  • Levezetés:

    A masszázs után átköltöztünk a tatami-ra. Ott hátra fektetett és mellém ült. Mielőtt nekem esett volna, gondosan megtörölte a kezét nedves törlőkendővel, ami hatalmas jó pont, eddig sehol sem láttam, pedig lehet figyelni kellene rá. Megkérdezte, hogy kézi, vagy francia levezetést szeretnék? Utóbbit választottam, amit legkevésbé sem bántam meg. Először simogat, cirógat odalent, amitől el is értem a kellő keménységet. Utána először a golyókat kezdi nyelvvel kényeztetni, ami valami fantasztikus. Lassan, nagyon lassan csinál mindent, közben a szemembe nézett. Lassan, a tövétől a végéig végig nyalta a hímtagot, majd a végén bekapta. Annyira felhúzott, hogy időt is kellett kérnem, mert nem bírtam volna sokáig. Kis pihenő után újrakezdte, de nem tartottam sokáig. Ekkor már simogattam hosszú combjait és azokat a gyönyörű melleket. Hamar végem lett, ekkor szóltam is neki, hogy vigyázzon, amit nem értett. Nem akartam első találkozáskor a szájában végezni, ami egy kicsit megzavarta a csúcspontot. Ekkor kértem, hogy ha nem gond, húzzunk rá még egy fél órát. Ebben partner volt, gondolom nem volt utánam senki. Ebből én arra következtettem, hogy a +30 percbe belefér egy újabb franciás levezetés, de az idő leteltével udvariasan elküldött zuhanyozni. Gondoltam majd utána pótoljuk, de mire visszaértem épp kezdett felöltözni. Nem forszíroztam a 2. levezetést, bár nekem kellett volna egyértelműbben kérnem, de szerintem ez érzékelhető volt... Mindegy, ez van, így jár aki nem beszél világosan.
  • Elszámolás:

    Mivel az eredetileg megbeszélt időtartamot túlléptük, így rákérdeztem. Korrekt, jó ***/érték arányú.
  • Összkép:

    Összegezve nem felhőtlen a kép, mert szerintem egyértelmű volt, miért kértem még plusz fél órát, de neki nem volt az. Ezt leszámítva abszolút megérte, szerintem még találkozom vele....valahol....valamikor....
Happy Massage