• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt , az oldalon történt online. minden flottul ment találtunk is mindkettőnk számára alkalmas időpontot, egy kora reggelre , előtte nap még azért telefonon lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Vidéki srác lévén teljesen vakon mentem :) , a gps-re bízva maga. Pontosan a ház elé vitt teljesen rendben volt a környék.Megkerülve a tömböt az egyik mellékutcában parkoltam volt hely bőven , ingyenes a parkolás. Szerintem a tömegközlekedés sem lehet gond , elég központi környéknek tűnt.
  • Helyszín:

    Egy régebbi bérház *** emelete, lift nincs. Kapukód majd fel és nyílik az ajtó (meglepetésemre kifelé , ilyet ritkán látni , bejárati ajtó kifelé nyílik). Aztán belépve rögtön a nappaliba csöppen az ember, szép hangulatos kis kuckó , franciaággyal , ruhainassal. Nem egyedül rendel a hölgy, ketten vannak , morgott is a kis csibész (kislány kutyus) nem tetszett neki hogy el van zárva :) . a fürdő mint már többen megírták valóban kicsi , nekem majdnem sikerült is leszakítani a zuhanyzóban a függönyt forgolódás közben. de mindenhol rend és tisztaság , tusfürdő van bőven , szájvíz pohárkával , tiszta száraz puha törölköző .
    Egyszóval teljesen ok a helyszín.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel , nem árul zsákbamacskát a hölgy, engem teljesen elbűvölt. Szeretem azokat a hölgyeket akin egy picit van mit fogni , de remélem ezért Niki nem sértődik meg. Bájos arc , szép szemek , eszméletlen gyönyörű mellek finom puhák és ruganyosak , majd lefelé haladva egy kis köldök ékszer , majd egy kis aranyos tetoválás. Lejjebb haladva elérünk egy olyan gyönyörű csodához amit ritkán lát az ember fia. Én ilyen szép , húsos , telt puncit rég láttam , valami fenomenális. A háta közepén van kis aranyos anyajegy de ezt csak kb félúton vettem észre :) :) :)
    És ehhez jön még egy eszméletlen közvetlen , varázslatos kisugárzás.
  • Action:

    Megérkezésem után átbeszéltük jövetelem célját mert telefonban erről nem egyeztettünk. Majd kaptam egy törcsit és közölte: "Enyém a színpad!" , mehettem zuhanyozni.
    Mire visszatértem az ágyon várt még mindig ruhában . mellé huppantam majd kérdezte mit szeretnék , mondtam rábízom magam, erre a válasz: akkor nézzük a plafont. Kiss vicces, de ezen hamar túllendülve egy mozdulattal kibújt a ruhából és közölte: "Most enyém a színpad"
    Olyan eszméletlen franciázásba kezdett hogy azt hittem a homlokom behorpad :)
    Kiválóan ért hozzá lassan finoman foglalkozva a golyókkal is néha váltva a mély torkozással is úgy hogy szinte eltörte a farkam, ritkaság számba megy. Majd már mielőtt már majdnem kivégzett gyorsan egy mozdulattal a hátára fordítottam , mondom most én jövök. A csókja édes igazi barátnős nyelves csók. Majd lassan lefelé haladva elidőzve incinél és fincinél eljutottam csodálatos kis puncijához és csak faltam ,faltam.Nem tudom menyire volt jó neki de kiválóan eljátszotta és valljuk be nekünk ez jól esik még ha nem is igaz. Majd felállva az ágyon kaptam isteni mellszexet és a szájával úgy kivégzett hogy majdnem összeestem , beleremegett a lábam. Így lett vége az első menetnek , majd ő el a fürdőbe. Beszélgetni kezdtünk mindenféléről , munkáról , az oldalról stb. nagyon intelligens közvetlen partner.
    Majd kezdődött a második menet, ismét észvesztő francia , majd 69 , gumi húzás és beleült. Bírja a hölgy a tempót rendesen , sőt igényli is rendesen , majd fordultunk én kerültem felülre és csak gyűrtem-faltam a melleit uh........ most is kiráz a hideg olyan jó volt.
    Majd mögé kerülve döngettünk és így lett végem , hatalmasat élvezve másodjára is.
    Tisztogatás fürdcsi és balra el.
  • Elszámolás:

    A helyszínen egyeztetve (előtte nem is került szóba) egy óra , az egyetlen választható extrával , teljesen a pesti átlag. maximálisan korrekt ****-érték arány. Érkezésemkor előre átadtam többet nem is került szóba.
  • Összkép:

    Nem véletlen van a hölgynek ennyi pozitív beszámolója itt az oldalon. Profi szolgáltató , egy maximális szintű szolgáltatással. Igazi cserfes szomszéd lány felling,
    Puszi: M :)
Happy Massage