• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon online kértem két nappal előtte időpontot. A profilom ismeretében írta meg rögtön a címet, aznapi megerősítő smst kérve.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val mentem, annyira egyszerűnek tűnt, az is volt. Piros metro vonalától 2 perc séta. Parkolás szerintem napközben nagyon nehéz lehet a környéken.
  • Helyszín:

    Ízlésesen berendezett lakás egy polgári bérházban. Szerintem Enikő itt lakik, vagy legalábbis nagyon otthonosan volt berendezve a tetthely. Fürdő teljesen OK, a szobában nagy, magas franciaágy és bőrkanapé is "használható".
  • Lány külseje:

    Bár a kiírt paramétereknek nem mondott semmi ellent, kicsit mégis meglepődtem, talán a képek alapján számítottam arcra másra egy kicsit. Igazi MILF, dögös testtel, kicsit fáradt arccal. Mellben van egy kis gravitáció, amit kicsit takargat is, szerintem nem kéne. A teste viszont bomba: formás, ruganyos, izmos, bársonyos bőrrel. Különlegesség még a hangja, ami mélyebb orgánumú, kicsit "reszelős" de hát reszelni jöttem :-)
  • Action:

    A hölgy jó beszélkővel van megáldva, ami inkább előny, bár néha hátránnyá is vállhat. Pl. gumihúzás közben fejtette ki, hogy milyen szakszerűen húzom fel a gumit - azért lankadni nem lankadtam... Beszélgetést (egyeztetést) követően fürcsi, majd igazi csókokkal indult az együttlét. Simogatások után rábukott a farkamra, és sajátos technikával (imádom, hogy minden nő máshogy franciázik, ezért annyi különböző és jó szopást kaphat az ember fia...) kényeztet, időnként mélytorokkal, golyónyalogatással. Én folytattam a franciás kényeztetést, amit jól fogadott, ujjammal a popsit is célba véve. Ez volt jövetelem fő célja, úgyhogy régi vágyammal álltam elő: gumihúzás után rögtön a popsiba kérezkedtem. A behatolási formát is megválaszthattam, és mivel oldalt feküdt, hivogatóan gömbölyödve, némi sikostíás után innen hatoltam lassan de határozottan a popóba. Életem egyik legjobb análozása vette kezdetét. Enikő popsija gyönyörű és kiválóan dugható. Széles gyűrűként, egyenletesen szorít és közben élvezi is az egyre hevesebb döngetést. Pár póz után a testére lőttem, ami bizony a szájáig is felment véletlenül - ezt kicsit rosszallóan jegyezte meg, bocsánat, nem direkt volt. Hosszabb beszélgetést és gyors fürcsit követően indult a második menet, ahol nem volt "szívem" ismét a popsiba kérezkedni, ezért hátulról tettem magamévá a Enci punciját, a gumit telelőve. Levezető beszélgetés után, fürdést követően távoztam, az egy órát jócskán túllépve.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélteük, majd utólag a polcra téve rendeztem a nagyon baráti ajándékot. Maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Enikő nagydumás, tapasztalt, jó testű MILF, akivel a popsiszex kivételesen nagy élmény. Aki erre vágyik, annak feltétlenül ajánlom
Happy Massage