• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nagyon fárasztó nap után szükségem volt egy kis törődésre, szóval szétnéztem a Lehel tér környékén, így került a képbe Timi. A telefont egyből felvette és egy fél órával későbbre megbeszéltünk egy időpontot. Minden simán ment, Timi nagyon kedve és közvetlen volt.
  • Megközelítés:

    A Lehel tér minden eszközzel könnyen és gyorsan megközelíthető, én gyalog érkeztem a közelből. Autóval érkezőknek nem tudok segíteni, mert nem néztem van-e a környéken parkoló és az fizetős-e.
    Mázlim volt, mert épp egy kiadós eső előtt pár perccel értem oda.
  • Helyszín:

    Régi, bár nem túl lerobbant épület a Váci úton. Bejáratnál kapukódot megkaptam, lift visz az egyik emeletre. A lakás nagy, tágas, kicsit sötét, de nem ingatlanos vagyok, hogy ezeken problémázzak. Timi bekísért az egyik szobába, ahol hangulatvilágítás fogadott, az egyik sarokban méretes ágy, mellette éjjeliszekrény, előtte fotelek, ahova kényelmesen le lehet pakolni.
    A fürdő a szobából kilépve jobbra található, itt sincs gond a mérettel, bár ez már egy kicsit viseltesebb, ugyanakkor jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    Timi a képeken is tetszetős, nem érheti meglepetés az embert. Élőben viszont még szebb, itt szembesültem a magasságával is, bár ez is tudható, de valahogy magasabbnak képzeltem. Ugyanakkor bejönnek az alacsonyabb lányok, szóval külön öröm nekem :P
    Ami még nagyon tetszett benne, hogy helyes arca van, jól áll neki az a szögletes titkárnős szemüveg. Viszont a prímet nálam a mellei vitték, eszméletlen jók!
    Amúgy beszélgetőpartnernek sem utolsó, intelligens és közvetlen lány.
  • Action:

    Miután mindketten végeztünk a zuhannyal az ágyra invitált ahol előbb térden állva ismerkedtünk egymás testével, majd egy kis franciával kezdte a bemelegítést. Nagyon jól csinálta, nem kapkodva, élveztem minden pillanatát. Egy idő után aztán váltottunk, a hátára fektettem és a nyakától lefelé haladva felfedeztem a gyönyörű testét, végül az édes puncijánál kötöttem ki. Egy ideig itt játszottam. Az elején semmi visszajelzés nem érkezett, de később beindultak a pici sóhajok és nyögések.
    Gumit kértem, amit ügyesen felhelyezett, majd megkérdezte hogyan csináljuk. Először nagyon röviden szemből közeledtem, de éreztem, hogy végem lesz, mint a botnak, így javasoltam, hogy hátulról folytassuk. A fenekének a látványa és és érzése a kezeim alatt, illetve a kellemes szorítású gyors vágta meghozta a gyümölcsét.
    Az ágyon elterülve levezetésképpen még kellemesen és hosszan elbeszélgettünk, találtunk egy érdekes közös témát.
    Nagyon kedves volt tőle, hogy nem sürgetett, pedig egy kicsit túlléptem a megbeszélt időt.
    A végén két puszival búcsúztunk és én balra el.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondta, a helyszínen a végén rendeztem, a kis asztalra téve. Budapesti átlag alja. Mivel egy kicsit túlcsúsztunk a megbeszélteken ezért egy kicsit megtoldottam, gondoltam így fair.
  • Összkép:

    Hazavinném, kell ennél több? Pont azt adta, amire szükségem volt a bevezetőben említett fárasztó nap után. Maximálisan érted van, kedves és figyelmes, és bomba jól néz ki. Azt hiszem azon ritka lányok egyike, akihez vissza fogok még menni.
Happy Massage