• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Igen megtisztelő minden gondolatod kedves B_o_b_o_k_a, hálásan köszönöm, hogy megosztottad velünk! :)

    Bevallom a sportmasszázs nem a specialitásom, mert hozzám ez túl rideg és egyszerű technika, ezért egy kicsit igyekeztem beletenni a saját ötleteimet, hogy izgalmasabbá tegyem a kezelést. :) Közben pedig tapasztaltam mennyire nehéz odafigyelni arra, hogy kihagyjam a lágyabb símogató mozdulatokat, ahogy említetted ez nem is mindig sikerült! :)) Utólag is elnézést kérek a kis figyelmetlenségért! :))

    Miután elhagytad a kis szentélyemet, a táplálkozási szokásokról folytatott diskurzusunk kapcsán eszembe jutott, hogy a bőrünkön keresztül az alapos masszírozás által éppúgy beleivódik minden a szervezetünkbe, mintha mondjuk megennénk. Tehát belémhasított a gondolat, hogy "azt kend a bőrödbe, amit meg is eszel"!
    Ezért ma már nem kérmmel masszírozok.. mert a krém nem finom. :))
    A lenmagolaj, és a kókuszolaj most a kedvenc. :)

    Még egyszer köszönöm az élménymegosztást, jó érzés az efféle visszaigazolás, nagy örömöt szereztél vele! :))

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült telefonon elérni, de diszkréten visszacsörgetett és könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    53-as busz végállomásánál szálltam le és egy kis "hegyi" túra vette kezdetét. :) Elég sokat futok mostanában , de mire felértem a megadott címre, már kezdtem gyöngyözni. :) Legközelebb máshogy közelítek az biztos. :) Erősen ajánlott autóval érkezni. Volt szabad, ingyenes parkoló is közvetlen a lakás előtt.
  • Helyszín:

    Megérkezve a helyszínre, telefonáltam és megkaptam a kapunyitáshoz szükséges információt. Amint beléptem a lakásba, magával ragadott a táj látványa (is). Ilyen fantasztikus városi panorámát, lakásban még életemben nem láttam. Muszáj volt kimennem az erkélyre és a korlátot megfogva csodálni a már-már filmbe illő látványt. A lakásban tökéletes tisztaság uralkodik. A fürdőszoba is elsőosztályú. Van illat és egyéb adalékoktól mentes tusfürdő is, aminek nagyon örültem. A kapott törülköző rendkívül puha és illatos volt.
  • Lány külseje:

    Ami még a városi panorámánál is mélyebb nyomott hagyott bennem az Mara gyönyörűen kéklő és csillogó szemei. Amikor az ember belenéz, szinte zavarba jön és elveszik benne. Nagyon ritkán látni ilyen tiszta és gyönyörű szemeket. A képek is eléggé hipnotikusak, de élőben a látvány még rátesz egy lapáttal. Egy csinos, fehér rövidnadrágban és egy szép a dekoltázst kellemesen sejtető topban fogadott.
    Egy biztos: Csalódás kizárva :)
  • Erotikus masszázs:

    Sportmasszázst beszéltünk meg egy órában.
    Ahogy kiléptem a fürdőből a városi panoráma eltűnt és helyette kellemes, halk zene és hangulatvilágítás segítette a masszázsra hangolódást.
    Letettem a törülközőt a kanapéra és hasra feküdtem a kényelmes tatamin.
    Ahogy hozzám ért tudtam, jó helyen járok.
    Vádlitól indult és végig tökéletes erősséggel hajtotta végre a mozdulatokat. Minden testrésznél szépen elidőzött és ha csomót talált, rendkívül kíméletesen, de nagy hatásfokkal tüntette el. Nem hagyta ki kéz, lábfej, lábujj részeket sem, ami rendkívül dicséretes számomra. Nagyon jól olvas a testedből és érzi erősségre meddig mehet el és mire van szükséged. A fenék és a belső comb masszírozása pedig már-már erotikus élménnyé avanzsálódott. :)
    A nem masszírozott részek mindig gondosan letakarva maradnak.
    Az egész masszázs közben a maximális odafigyelést lehet megtapasztalni. Az a finom elegancia, ahogy a masszázskrém tégelyét a fényes parkettára helyezi és még sok apró jel árulkodik profizmusáról.
  • Levezetés:

    Csak sportmasszázst beszéltünk meg, így erről a részről nem tudok nyilatkozni.
  • Elszámolás:

    A végén történt. Teljesen korrekt volt, amit a telefonban is megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Ritka eset az, amikor a helyszín, masszőz szépsége és a masszázstechnika mesterhármast alkot, de bátran jelenthetem ki, hogy ez történt!
    Nem vagyok egy nagy "beszámoló"író, de úgy gondolom ezt az élményt nagy önzőség lenne magamban tartani.
    Köszönöm szépen Mara Kisasszony!
    Biztos megyek még. :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2015-06-21 00:22:14
Happy Massage