• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága JohnJack!
    Elég régóta szemezgettél velem, de végre sikerült összehoznunk ezt a randit. :)
    Forró nyári meleg volt aznap, ezért javasoltam hogy egy picit későbbi időpontra tegyük a találkánket, nehogy még a homlokunk is leizzadjon a helyéről. :D
    Bár még így se volt okunk a panaszra, kellőképp átmozgattuk egymást. :)
    S köszönöm hogy beketed a hátam ami picit megpirult aznap. :)
    Várlak legközelebb is vissza, sok sok csókocska!

  • Egyeztetés:

    Itt, online. Az általam javasolt időpont nem volt megfelelő, így egy másik időpontban egyeztünk meg. Mivel épp online volt, minden gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyű odatalálni, és parkolóhely is volt elég. Bkv-val is könnyű megközelíteni, van a közelben néhány csomópont.
  • Helyszín:

    Kis garzonlakás szépen berendezve, a célnak pont megfelelő. Sokat nem láttam belőle, mert a fürdőszobán és az ágyon kívül nem igazán érdekelt a berendezés :) A fürdő sem túl nagy, de mivel nem táncolni akartam benne, ezért teljesen jó volt. A hirdetésben szereplő légkondi nekem nem tűnt fel, de nem is nagyon néztem. Egy ventillátor ment, az bőven elég is volt.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő tünemény fogadott, senkinek sem kell csalódástól tartania. Kedves, cserfes tekintetű lány jó alakkal és fantasztikus cicikkel, de ezt már sokan megénekelték előttem. A képeken nem jön át a közvetlensége, meglepően jól elbeszélgettünk két menet között.
  • Action:

    Miután megérkeztem, gyorsan elmentem fürdeni, és mikor visszaértem, már az ágyon fekve fogadott. Csókcsata közben megszabadítottam a fölösleges textiltől, majd hanyatt lökött, és elkezdte kényeztetni a velem egykorút. Na ezt nagyon jól csinálja (mondjuk minden mást is), finoman kezdi, a golyókat sem hanyagolja el, és még a fantasztikus melleket is beveti. Úgy kellett leállítanom, hogy ne legyen nagyon hamar vége az első menetnek, és megpróbáltam viszonozni a mutatványát. Ezután óvszert húztunk, és meglovagolt, aminek egy idő után szintén véget kellett vetnem, mert már közelgett a vég (eléggé csőre töltve érkeztem), ami végül papás-mamásban gyorsan utol is ért. Kis pihegés és egy frissítő zuhany után beszélgettünk egy jót, majd rátértünk a második körre. Itt is franciával indított, ami nem kevésbé volt fergeteges, mint az első. Amikor cserélni akartam, nem adta könnyen (elmondása szerint szeret gonoszkodni), és hát könnyen meggyőzhető voltam, hogy egy kicsit még hagyjam magam. Aztán a csere is eljött, amit gumihúzás követett majd végigmentünk jónéhány pozíción (a guggolva illetve háttal lovaglásban világbajnok). A második dörrenés után gyorsan le is járt az időm (ahogy Niki mondta, elbasztuk az időt), és nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, ezért egy gyors zuhany után, így is kicsit túllépve a másfél órát távoztam.
  • Elszámolás:

    Borítékban tettem le egy kis asztalkára az itt a bővebb infóban általa írt összeget. Teljesen korrekt *** egy remek élményért.
  • Összkép:

    Niki egy nagyon kedves, cserfes és igen aktív, kezdeményező bombázó, akivel kiemelkedő élmény az együttlét, és még pihenés közben is jól lehet vele beszélgetni. Abszolút barátnőélményt nyújtott, biztosan visszatérek még duplázni.
Happy Massage