• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Mc Grosz!)

    Köszönöm,hogy megajàndékoztàl jelenléteddel.:)
    Nagyon jól éreztem Magam,a randevúnk
    teljes ideje alatt;)
    Szívesen làtlak màskor is.)
    Mennyei volt a krémes,kellett is az energia bevitel;)
    Köszönöm,hogy ilyen előrelàtó gavallér voltàl:)

    Millió puszi:
    Valéria

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon leleveleztük, időpontfoglalás a levelezés alapján online. Ment minden, mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    Az Allee parkolójában hagytam az autót, mert a közeli utcákban rémálom a parkolás. 5 percet gyalogoltam a helyszínig. A Móricz környéke a Vitézi Tours fanoknak is kedvező.
  • Helyszín:

    Békebeli bérház, bejutás kapucsengő segítségével. A lift kicsit eldugva, de megtaláltam. A lakás szépen felújított, a tetthely minden igényt kielégít, a fürdőszoba tágas, mindennel felszerelt.
  • Lány külseje:

    Csinos arc, kedvesen mosolyog. Kicsit vékonyabb, mint ami a képekről nekem lejött. Könnyű kis nyári ruhácskában fogadott a megbeszéltek szerint. A ygerekáldás kis melleit némileg megviselte, de a két nagy gombocska igen érzékenyen kényeztethető. A popsi feszes, combjai igézően formásak.
  • Action:

    Megérkezés, puszi-puszi, krémes átadása. No itt már kezdett ébredezni a velem egykorú. Lesimogattuk egymásról a ruhaneműt és siettem tusolni.
    Visszatérve a fürdőből igen hamar a kényelmes franciaágyon találtuk magunkat és szám elindult Vali szájától a test felfedezéséig. Még csak a mellek lágy kényeztetésénél tartottam, mikoris a reakciókból kiderült, jó helyen járok. A bimbók pillanatok alatt keményen meredeztek és a pici leánytest remegésekkel válaszolt a kényeztetésre. Ezen felbátorodva tovább haladtam, míg elértem a finom, illatos mézescsuprot, melyet először lágyan, majd egyre erőteljesebben kezdtem kényeztetni. Hát a reakció frenetikus volt. Közben Vali kérte, hogy némi kézimunkával szinesítsem a repertoárt. Élmény volt figyelni az arcát, miközben hatalmasat élvez.
    Itt az elején kiderült az is, hogy sorozatélvező lánykával hozott össze a sor, amit én nagyon kedvelek.

    Mivel a velem egykorú a találka kezdetétől harckészültségben állt, némi pihegés után a franciaóra folytatódott, de már Vali volt a nyelvtanár. Életem egyik minőségi élményét kaptam, miközben el el tűnt a velem egykorú az igen változatos szájmuka közben. A lágy kényeztetéstől a mélytorkozásig mindent megkaptam egy menetben. A végén hatalmas lövés, az utódok eltűntek.

    Mivel az élményt meg kívántam hálálni, a franciaóra vezetését én folytattam, majd kézimunkára váltottam. Nagyon élvezte a lányka, mikor 2-3 ujjam bentről, hüvelykujjam a csiklót maszírozta. Én meg élveztem testének heves reakcióit, arcának változását, míg újból sikerült a csúcsra juttatnom.
    Az élmény jobban hatott rám, mintha viagrát nyeltem volna.

    Újbóli fordulást követően munkaruha a velem egykorúra, Vali nyeregbe is pattant rögvest. Egy kis ölelkezős lovaglást követően a lányka kiegyenesedett, így hozzáfértem duzzadó csiklójához is, melynek simogatása fokozta a hatást, én remegve, Vali hátrafeszülő gerinccel egyszerre élveztünk el.

    No itt már a folyadékpótlás és némi beszélgetős pihenés mindkettőnkre ráfért. A beszélgetést kalandozó kezem szakította félbe, és újból élvezhettem az ahogy a leányzó újból a csúcsra jut.

    Bár úgy tűnt számomra, hogy töltényem nem maradt, de a velem egykorú az élmények hatására még mindig teljes harckészültségben meredezett, megnyugtatására újra kaptam egy frenrtikusra sikeredett változatos francia kényeztetést.

    Ekkorra sajnos az idő elszaladt, némi folyadékpótlást követően a távozás útjára léptem (vánszorogtam).
  • Elszámolás:

    Átlagos alapóra mellett igen kedvezményes ***akció. Eleve a krémes mellé felfelé kerekített rózsacsokor érkezésemkor átnyújtva. Távozásom előtt korrigálta volna a megbeszéltek szerintire, de nem fogadtam el.
  • Összkép:

    Aranyos pici asszonyka, szereti a testi örömöket és igényli is. Ritkán tapasztal az ember fia ilyen egyértelmű és nyílt reakciókat egy lánykától. Aki szeret adni is, nem csak kapni, nem csalódhat, hiszen a kedvességet és a törődést meghálálja.
Happy Massage