• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Dru, Dru drága kis Dru! :D
    Még hogy nagyképű miss punci :D Hehe :D
    Örülök hogy sikerült leküzdened az előítéletedet és bebizonyítanom hogy valójában egy tejesen hétköznapi, néha kissé lökött lány vagyok.... :D
    Tudod, ne ítélj elsőre! :D
    Legközelebb már könnyebben megy a lazulás, hisz már ismersz, nem kell zavarba lenni! :D
    Várom a folytatást, a szűkös menetrendbe remélem még beleférek idő lejárta előtt... :)
    Addig is vigyázz magadra, sok sok cuppanós! :)
    Csókok

  • Egyeztetés:

    Kb. Másfél órá al elötte, telefonon. Zökkenő mentesen
  • Megközelítés:

    Újbuda kissé kieső részén, de BKV-val és kocsival is könnyeden megközelíthető a Bartók Béla útnàl
  • Helyszín:

    Régebbi bérház sokadik emelete. Lakás pici, de nem focizni akar nála az ember, tehát ez kit zavar. Tiszta rendezett és látni, hogy nem itt lakik, csak dolgozik.
  • Lány külseje:

    Kis fekete pánt nélküli miniruhában fogadott egy fekete nagy lyukú necc harisnyában. Arca rendkívül aranyos főleg a gödröcskéi miatt
  • Action:

    Felnavigálás után a lakásba érve, az ajtó mögött rejtőzve beinvitált és kézfogást követően, bemutatkozás, ahogy illik. Itt tenném hozzá, hogy én még egy lánnyal sem fogtam kezet ilyen hivatalos módon, de rettentő aranyos pillanat volt.

    Pár pillanat türelmet kértem, míg kiköptem a tüdőmet a sokadik emelet megmászása miatt. Nanááá, hogy Niki ezen jót derült :)

    Amint magamhoz tértem, szinte azonnal a fürdőben kötöttem ki és próbáltam vigyázni, nehogy leverjek vagy összetörjek valamit. Gyorsan végeztem és visszatérésemkor az ágyon várt még ruhában. Szinte azonnal észre vette, hogy zavarban vagyok és miután ezt megjegyezte, el is kezdte oldani a hangulatot. Eltévelyedtek kezeim a sima, pihe puha bőrén és hamar levette magáról a kis egyberészes ruháját. De nem csak úgy ledobta, hanem azt is izgatóan. Csak hamar bemutatkozhattam Incinek és Fincinek, akik jól bírták a gyömöszöléseimet. Apró puszik, csókok és elindultam lefelé, hogy Fincsinek is bemutatkozhassam. Na itt koppanhatott volna az állam, ha nem az ágyon lettünk volna, ugyanis akkora csiklója van, amekkorával én még nem találkoztam. Telt, dús, és ízletes punciját addig kényeztettem, míg a saját száját befogva hangosan elélvezett. Uhhh, de gyönyörű volt:)

    Szépen hagytam lenyugodni és ezután rögtön lekapott. De olyan csókot adott, hogy ott helyben elolvadtam. Nem csak simán ledugja a nyelvét a torkodon, hanem incselkedik. Közel jön, enged, utána azonnal vissza. Közben mosolyog és azért hagyja is, hogy elérd az ajkait...Csodálatos.

    Már nem is emlékeszem, hogy miként kerültem a hátamra, de csak arra eszméltem, hogy játszik a farkammal. Azzal is incselkedik és a végletekig fokozza az élményt. De nagyon ügyel arra, hogy ne csak incselkedésből álljon az együttlét. Oldalról nyalja, falja, épp hogy csak a fejét ingerelve, majd tövig eltüntetve közben tekeri a fejét és az ajkaival izgat majd ismét bekapja. Menet közben kértem egy kis fényt, hogy jobban láthassam azt a gyönyörű arcát a kis gödröcskéivel miközben kényeztet. Hirtelen magára locsolt egy kis olajat és az ikrek közé vett és csúszkált le és fel. Amikor előbukkant a farkam a cickók közül, azonnal bekapta, majd vissza rejtette. Annyira hosszan és minden létező technikát bevetve franciázik, hogy az jutott eszembe közben, hogy -Te jó ég!! Ez a lány orálisan végez egy nagyon komoly lingam masszázst rajtam. Lingam masszázst, mert nem csak simán „gőz kieresztésről” van szó, hanem feltöltődtem közben és maximálisan érezhető volt a kényeztetni akarás a részéről.

    Hosszú percek után nem bírtam és kértem a kalapot, ahogy Niki fogalmazott :) Nyeregbe pattanás után úgy tekeri magát, ahogy még sosem volt részem benne. Közben az ikrek látványa volt a pont az „i”-n. Markolásztam Incit és Fincit, majd közelebb húztam, csókcsata és ismét paci. Aztán érezte, hogy puhul a hangulat(sajnos az én mentális gátjaim is működésbe léptek) leszállt rólam és ismét ajkai közt voltam. Kezdte elölről az incselkedős, nyalogatós, kényeztetős technikáját és éreztem, hogy közel járok a véghez. Azonban itt egy újabb meglepetés ért, mivel az ejakuláció előtti, hihetetlenül felfokozott pillanat nagyon hosszan elnyúlt. Nagyon erős és intenzív orgazmusban volt részem. Olyannyira, hogy hiába én csak feküdtem, de mindenhol úsztam a saját izzadságomban és az olajban.

    Csak akkor engedte ki a szájából, amikor teljesen lenyugodtam, majd kilibbent a fürdőbe és búcsút vett a kicsiktől.

    Egy rövid időre azt érezhettem, hogy nem KELL teljesítenem csak rólam és értem van ez a pillanat. Egyszerűen elképesztő volt!!!
  • Elszámolás:

    Előre letettem a szekrényre hiszen nem várom el, hogy megbìzzon bennem. Teljesen korrekt. Ott létemig, ott is maradt a szekrényen.
  • Összkép:

    Mondhatom, hogy jó néhány lánynál jártam már, de ennyire komplex élménnyel sehonnan se távoztam. Ez egyáltalán nem a többiek hibája, hanem Niki dicséretére szól. Baromira különböző emberek vagyunk és emiatt sem gondoltam, hogy ennyire jól fogom magam érezni nála, vele. Persze a saját előítéleteimen is át kellett lépnem, hiszen a büdös életben nem mentem volna el hozzá, ha nem jövök rá arra, hogy egyáltalán nem nagyképű miss punciról van szó, hanem egy  jófej, izgató, szexxxi ISTENNŐRŐL :D

    Köszönöm Niki és egyúttal ELNÉZÉST is kérek, amiért ilyen előítéleteim voltak!!!
Happy Massage