• Aliz

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Három nappal előtte üzenetet írtam, és gyorsan válaszolt. Megbeszéltük, hogy másnap felhívom és pontosítunk. Először nem vette fel, de pár óra múlva megcsörgetett. Kiderült, hogy addigra már át is szervezte a programjait, hogy szombat délelőtt az általam kért időpontban szabad legyen. A szokatlan figyelmesség nagyon jólesett.
  • Megközelítés:

    Budai dombok, gyönyörű kilátás. Tömegközlekedés jó, de úgy láttam, hogy parkolóhelyet sem lehetetlen találni. Én busszal mentem.
  • Helyszín:

    Több iroda meg talán lakás is lehet az épületben, de a bejutás teljesen diszkrét volt. a lakásban három hölgy ****, párhuzamosan is, de én csak Alizzal találkoztam. A szobában, ahol fogadott, csak tatami volt, aminek kifejezetten örültem, mert jobban szeretem ha elterpeszkedhetek. Oldalt tükrök, ahogy kell. A fürdőszobában kád, aminek az elhelyezkedése kicsit fura, de azért a ki-be szállás nem volt megoldhatatlan.
  • Lány külseje:

    A kék bugyis képnek köszönhetően figyeltem fel először a hirdetésére. Mostanra az 5-ös számú lett a kedvencem. Ezt mondtam is neki. A valóság a képeknek megfelelő. Külön izgalmas volt az arcát megismerni. Mert ami a testét illeti, valóban olyan, mintha a kamaszkori fantáziálásaimból lépett volna elő. Az a búzavirág kék szempár...
  • Erotikus masszázs:

    Miután visszatértem zuhanyzásból, a matracon hasalva találtam bikiniben. Mire leheveredtem, már csak azt vettem észre, hogy nincs rajta semmi. Az egész valahogy olyan gyorsan történt. Bár sokadszor vagyok már hasonló helyzetben, mégis kicsit meg voltam illetődve. Mindketten újak, ismeretlenek voltunk egymásnak. Először csak beszélgettünk, miközben simogattam, cirógattam. Kitalálta, hogy mire vágyom, mert úgy fordult, hogy a formás popsijával is megismerkedhessen a tenyerem. És éltem is a lehetőséggel. Ennek ellenére kissé úgy indult a dolog, mint egy jó hangulatú ismerkedő sörözés (persze sör nélkül). Jó ritmusban tért át az eredeti témára, vagyis egy idő után megkért, hogy forduljak a hasamra, és masszírozni kezdett. Amikor néha ráült a vádlimra, vagy később feljebb, annyira jó volt érezni a punciját. És hát előre megbeszéltük, hogy az olajos részre kerül majd a hangsúly, amire egy idő után át is tért. Először magát olajozta be, és úgy csúszkált rajtam, hogy még hason voltam. Az volt a legfinomabb, amikor a combjaim közt lefelé csúszott.
  • Levezetés:

    És igen, a puncijával is masszírozott. Én pedig közben simogattam, cirógattam, markolásztam a legizgalmasabb testrészeit. Egyszer csak közölte, hogy most megfordul, hadd legyen egy kis változatosság. És megtörtént, ami sok férfi álma, de az enyém mindenképp, hogy az a gyönyörű sima popsi, amit eddig csak markolászhattam, ott volt közvetlenül az arcom előtt, és a finom punciját meg is kóstolhattam. Ilyen élmények közepette, a kezével végzett nagyon izgató mozdulatok eredményeképpen egyszer csak hatalmasat durrantam. Utána pihegtünk egymás mellett még egy darabig.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt, nagyon kedvező ****.
  • Összkép:

    Szert tettem egy új kedves ismerősre, és egy nagyon szép helyre ezentúl már majd alkalmasint célirányosan szeretnék visszajárni.
Happy Massage