• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Lb!

    Szeretném megköszönni, hogy megírtad kis élményedet.

    Köszönöm a szép szavakat a képeket illetően, igyekeztem jókat készíttetni. De egy ilyen bók mindig elpirultat.

    Nagyon kellemes órákat töltöttünk együtt és remélem még fogunk ilyet átélni egymás között. Hirtelen nem is tudok mit írni, mert teljesen "lepadlóztam" ettől, remélem megbocsátható. :))

    Egy nagyon aranyos és kedves embert ismerhettem meg benned de ezt már a levelek alatt is megéreztem és nem csalódtam. :)

    A légkondi nagyon jó szolgálatot tud tenni ha ilyen tikkasztó hőség van. :) Pontosan ezért szereztem be és nagyon szeretem.

    Várlak vissza legközelebb is kis Levelim.

    Puszik
    Gólya

  • Egyeztetés:

    Korábban már váltottunk néhány ismerkedő üzenetet, így volt bizonyos kontaktus köztünk. Végül, mikor részemről konkretizálódott a randi időpontja, telefonon pontosítottuk a részleteket, és fixáltuk az időpontot. Másfél órával előtte láttam, hogy online van, felhívtam, hogy tudnánk e fél órával előbb kezdeni (mint a kiirt kezdő időpontja egyébként..) Abszolút rugalmas és készséges volt ebben is.
  • Megközelítés:

    Forgalmas főutak kereszteződésénél van a helyszín. BKV-val mentem mint rendesen, ez igazán nem okoz problémát.
  • Helyszín:

    Panelház egyik **emeletén, lift is van, de én már nekiindultam gyalog, hogy hűtsön a menetszél a nagy kánikulában. A lakás - illetve amennyit én láttam belőle - kicsi, de a célnak megfelel. Tiszta, praktikusan berendezett. A fürdőben sokféle tusfürdő és szájvíz is van. Külön törülközőt kaptam a végén is. A szobában van egy nagyméretű fekvőhely is, mi csak ezt használtuk.Légkondi is van a szobában, ami ebben a kánikulában nem egy hátrány, mikor test testtel érintkezik :-)
  • Lány külseje:

    Alexandra pont olyan mint a képeken, egyszóval gyönyörű :-) Arcképpel hirdet, így meglepetés kizárva. Ráadásul a**** oldalon még több, hihetetlen nagy méretű, kifogástalan minőségű, retusálatlan képe is van fenn, melyek alapján szinte már anyajegyeit is ismertem, mielőtt meglátogattam. Istennői termete van (184 cm magas), és számomra egyéb adottságaiban is a tökéletest közelíti. Ami közte és a tökéletes között van, az teszi őt emberivé, és nagyon nagyon szerethető, kedves lánnyá. Minden eredeti rajta, teste nincs össze graffitizve, fémmel telelőve, és még körmei sem voltak kifestve, ami számomra nagyon pozitív hatást keltett. Ha Botticelli ismerte volna őt, a "Vénusz születése" képét kétségtelenül róla mintázta volna. (Ezt a képi élményt a jelenkor valamely rátermett fotósa még pótolhatja :-))
    Ilyen formás nőies csípővel mindenesetre ritkán találkozik az ember.
  • Erotikus masszázs:

    Hát ez az amiről itt túl sokat nem tudok írni, de mivel a karakterszámnak meg kell lenni, így muszáj lesz valamit összehordanom. Mint már többször is kifejetettem ezen a helyen, én még sosem éreztem úgy, hogy hú de nagy szükségem lenne masszírozásra, és ez most sem volt másképp. Ez számomra amolyan szükséges rossz, amin túl kell esni ahhoz, hogy bizonyos szép hölgyekkel azután más csintalanságokat is lehessen művelni - lehetőség szerint egymás kölcsönös örömére és elégedettségére :-)
    Alexandra e tekintetben teljesen rugalmasan kezelte kérésemet, és a hason-fekvéses hátkenegetéses pozitúra alól teljes felmentést kaptam. Ebben a nagy melegben a pórusok kenőanyaggal való eltömetési amúgy is a kerülendő dolgok közé tartozik szerintem. Tehát mezítelenül egymás mellé ültünk, illetve feküdtünk és kölcsönös simogatással cirógatással fűszerezve beszélgetni kezdtünk. Eközben nem kellett egyetlen pillanatra sem hátat fordítanom ennek a szépségnek, és mindvégig élvezhettem látványának gyönyörűségét. Alexandra szeret beszélgetni, és jó is vele beszélgetni, mert annyira természetes és közvetlen tud lenni, hogy az ember el is felejti időnként miért is jött. De főleg menni felejt el az ember ( no nem "elmenni"..), annyira hatalmába keríti ez a barátnős érzés.
  • Levezetés:

    Mivel nem volt a szó szoros értelmében vett masszázs, így az átmenet szinte észrevétlen volt a csacsogós simogatásokból az erotikusabb érintések felé. Ezzel együtt szavaink is megfogyatkoztak, mert a sok szó valahogy nem kedvez a libidónak - legalábbis nálam bizonyára nem. De hát szánk amúgy is más elfoglaltságot talált, amint elkezdtük egymás testének csókolgatását is. Semmi forgatókönyv nem járt a fejemben, és elhatároztam, hogy Alexandriától is csak akkor kérek szóban valamit, ha másképp nem tudom őt a kívánságaim irányába terelni. Erre, emlékezetem szerint nem is volt szükség. Egyszer-kétszer kezének simogatásával, érintésével tudattam vele, hogy hogyan folytassa, és ő mindent rögtön értett is, amit boldogan, és hálásan konstatáltam. Duplán kiélveztem az olajos masszázs és csúszka elmaradását, amint mámorosan ittam magamba olajtalan bőrének finom illatát, és selymes tapintását. Végül bevonzott a mélység, és elindultam a bermuda háromszög irányába, ahonnan azután nincs visszaút. Szétnyíltak azok az isteni, végtelenbe nyúló combok, és egy csodálatos új világ tárult ki előttem, hogy belekóstolhassak mindazokba a mennyei jókba, amit a természet oly bölcsen és nagy topológiai szakértelemmel megalkotott. Közben éreztem, hogy Alexandra szája is a lehető legjobb úton jár, nyelvei most is játékosak, de ezúttal nem a szavak formálásában, hanem még valami annál is kellemesebb élmény nyújtásában. Az élvezetek nyújtása ó, milyen szép kétértelmű szava ez a magyarnak, és mily találó erre az alkalomra. Kezei is ügyesen kalandoztak erre- arra, és mintha mindeközben elégedett hangokat is hallottam volna.. Engem hamarabb utolért a csodálatos vég, és amíg ő még az utolsó rándulásaimig kitartóan simogatva nyugtatott, én még próbálkoztam, hogy ő is átélje ezt a csodás élményt, de ez most nem jött össze. Alexandra később megerősítette, hogy jó irányban próbálkoztam, és a hangok amit hallottam, nem pusztán képzelgésem termékei voltak. Hosszan beszélgettünk még, továbbra is egymást cirógatva, és őt mindvégig annyira természetesnek és felszabadultnak láttam, hogy semmi okom kétségbe vonni egyetlen szavát vagy reakcióját sem.
    Jóval túlléptük a tervezett másfél órát, de részéről semmi nyugtalanságot nem érzékeltem emiatt. Sőt mintha kicsit meg is mosolygott volna sietségem miatt, mikor már másodszor konstatáltam, hogy "te jó ég már ennyi az idő'"
  • Elszámolás:

    Nem lehet számokban *** az élményt, a kedves játékos szavakat és érintéseket, az ilyen jellegű emberi kapcsolatokat. Megbeszéltünk valamit, ami reálisnak tűnt akkor, de amit kicsivel - nem eléggel - korrigáltam a végén, a kapott élmények alapján.
  • Összkép:

    Felejthetetlenül kellemes volt az Alexandránál töltött több mint másfél óra, melyből még a masszázsra sem pazaroltunk egyetlen percet sem. Így azután minden percét kimondhatatlanul élveztem, mintha csak egy gyönyörűséges barátnő kellemes társaságában tölthettem volna. Remélem átélhetjük még máskor is ezt, vagy talán még picivel többet is. Köszönöm Alexandra, felejthetetlen maradsz számomra, és örökös tagja annak Pantheon-nak, melyet istennőimmel népesíthetek be, de amelyben az oldal szabályai szerint formailag csak egyetlen istennőt jelölhet mindenki. A Rómaiak ennél jóval bőkezűbbek voltak..
Happy Massage