• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Teljesen sima ügy. Többször találkoztunk már, megismeri a hangomat. Vár szeretettel.
  • Megközelítés:

    Batthyány tér mellett, autóval horror. Csak született mázlistáknak ajánlom. Mivel Tarlósítva van az egész környék, a forgalom áll, és aki parkolni szeretne, annak az édesanyját paráznasággal gyanúsítják. Batthyány térről viszont három perc gyalog.
  • Helyszín:

    Kellemes kégli. Igényesen van berendezve, én szívesen laknék is ott. Mindenhol apró kis díszek, amiktől úgy érzi az ember hogy egy nem mindennapi élményben lesz része. Makultátlan tisztaság.
  • Lány külseje:

    Az Enikőről készült képek valahogy nem adják vissza 100%-ban a valóságot. A képek alapján feltételezné az ember, hogy majd egy plázacicával fog randizni, de ez egy őrült tévedés. Enikő szexi, és jellemzi egy könnyed, mégis elegáns lazaság. És nem vagyok messze a valóságtól, ha azt írom, hogy már az előszobában, amikor megpillantod, már el is kezdődött a szex.
  • Action:

    Én ezzel úgy vagyok, hogy mindig izgulok egy kicsit, amkor elemgyek a lányokhoz. Félek, hogy milyen lesz a csaj hozzáállása. Volt már olyan, hogy a lány úgy gondolta hogy Ő márpedig elég jó nő ahhoz, hogy eldurranjon a műszer már a látványától is. Enikő nem ilyen.
    Üdítővel kínált, leültünk beszélgetni, kötetlenül. Nem azzal kezdte, hogy hova akarok dugni mit, csak simán, barátilag beszélgettünk. A vidám, és közvetlen stíulsa feledteti az emberrel a helyzet komolyságát, üzleti mivoltát. Aztán a kezembe adott egy törölközőt.
    Visszatérve fehérneműben fogadott, is az ágyra indvitált.
    Én már-már mániákusan szeretek a lányok popsijával játszani, úgyhogy ez volt az egyik kérésem tőle. Kaptam az ujjamra némi síkosító anyagot, kértem hogy pucsítson hadd lássam a popsiját. Gondoltam hogy majd szép lassan bahatolok, de Enikő úgy tolta rá a popóját az ujjamra, hogy egyből eltűnt tövig. Én ettől egy kicsit megijedtem, de ő egy halk nyögéssel nyugtázta hogy ezt ő tényleg élvezi.
    Mondta hogy most Ő jön. Kaptam tőle egy franciaórát. Ami csak azért gáz, mert olyan magasra tett a mércét, hogy másé már nem is kell. Előkerült a vegyvédelmi felszerelés, kérdezte hova szeretném. Kipróbáltunk egy pár pózt, és végül négykézláb, popsiban lett végem.
  • Elszámolás:

    Ezen nincs mit ragozni, az ** humánus, budapesti átlag. Többször voltam már, bizalom van. A végén egy kávé mellett odaadva.
  • Összkép:

    Igazából sosem írtam még beszámolót. Ezt is csak azért hogy közreadjam, hogy Enikő szerintem ma Budapesten a legjobb **. Őt azoknak ajánlanám, akiknek fontos hogy ne csak egy megdöngetnialó puncit kapjanak, hanem egy egész nőt, akinek mindenével lehet kezdeni valamit.
Happy Massage