• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk és sms-ben 1 nappal a randi előtt! Minden információt megkaptam. Viszont a mai nap a gps megtréfált és teljesen más irányba keveredtem... Így jeleztem egy kis késését amiből fél óra lett a pesti forgalomnak köszönhetően, de ezt Misty jól viselte és teljesen korrekten viszonyult hozzá! Ezért külön köszönet!!
  • Megközelítés:

    Nem egy forgalmas része a 9 kerületnek viszonylag rendezetlen a környék, de az egész részt szép lassan felújítják! Parkoló van bőven és a tömegközlekedés is elég jónak mondható!!
  • Helyszín:

    A randi helyszíne egy új építésű társasház ami az instrukciók alapján teljesen jól megközelíthető! Bejutás telefonnal nagyon könnyen ment, de mivel siettem párszor elbénáztam a kódokat is....
    Lakás nem túl nagy, de van fürdő nappali konyha és action szoba. Rendezett kép mindenhol italok és miegymás kikészítve fürdőben és az előszobában is. A képein a lakás jól kivehető így ezzel senkinek
    nem lehet gondja. Fürdőben tisztaság tusfürdő és szájvíz van bőven!!
  • Lány külseje:

    Mit is mondhatnék a képek mindent elárulnak. Azt kapod amit látsz és vársz. Engem egy szexi fehérnemű komboban fogadott és szép magassarkúban. Hirtelen azt hittem olyan magas mint én!!! :)
    Szép szemek igényes ápolt bőr és bomba alak. Én pár kilót eltudnék képzelni rajta, de ez csak a személyes vágyam... :) Cicik szilikonosak és nagyon szépek!!! Ha az utcán jönne szembe velem biztos tekerném a nyakam és tipikus olyan nő akit bárhol bármikor meg.... Ezt értem a kisugárzására is! De ezt tudja nagyon jól... :))
  • Action:

    Mivel a késésem miatt kicsit kapkodósra vettük a figurát, így gyorsan elmentem a fürdőbe, hogy felfrissüljek. Visszatértemkor már a szobában voltunk és egymásnak estünk! Kevés csók és kezdtem kihámozni a szerény öltözékéből. Tudja mitől döglik a légy azonnal rámarkolt az egykorúra ami rögtön vigyázzba is állt. Egyet pislantottam és már rá is cuppant... Francia kellemes volt nagyon jól csinálja, de én is szerettem volna megízlelni őt így kértem a cserét. Azt már többen megírták, hogy "beszél" szex közben, de ezt át kell élni, mert nagyon izgató mikor azt mondja ( csináld-ne hagyd abba ) Mikor azt gondoltam elélvezett kérdeztem, hogy szeretné e még, hogy kényeztessem a válasz azt volt igen így 69-be fordultunk és ő is egyre vadabbul kezdett franciázni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a kezem megfogja és az ujjam betolja a nedves punciba, hogy így folytassam!!! Nem kellett sok és akkorát és olyan hangosan élvezett az arcomra, hogy azt hittem az előző nem is volt igazi.... :))
    Kérésemre gumit húztunk amit szájjal tett fel és megkezdte lovaglását vagyis inkább én toltam neki lentről.... Kérdeztem, hogy folytassuk a válasz az volt kutyusban erre én tiltakoztam és inkább szemből támadtam meg, mert úgy biztos végem lett volna.... Mikor kellőképpen elfáradtam mégis a kivégző pózba helyezkedett úgy, hogy félig kifordulva a feje az ágyon az összeszorított puncija pedig az égnek várta, hogy nagyon megrakjam. Hol engem, hol a tükörben minket nézett és mondta, hogy keményebben, hirtelen a kerek popójára csapott, hogy én is fenekeljem el, de bármennyire is szeretem volna jó sokáig így lenne benne gyorsan utolért a vég..... Én már lassítottam, de ő még tolta rám magát, de ez egy örömteli kielégülés volt! Sajnos kevés időnk maradt beszélgetni így is 15 perccel túlléptem az időmet, de nagyon megérte!!!! :)
  • Elszámolás:

    Telefonon mondta az ****, de szó sem esett róla végig, de a kis asztalkára tettem amit megbeszéltünk!!!
    Picit átlagon felüli, de az ***-érték aránya nagyon jónak mondható. :)
  • Összkép:

    Sokan írták, hogy pornós filing van nála, de ezt én kicsit másképp fogalmaznám.. Imádja a keményebb vad szexet és ezt tényleg a pornó filmekben szoktuk így látni, de miért ne lehetne akár a barátnőddel is ilyen a szex otthon, aztán jót beszélgettek és simogatjátok egymást ahogy Misty tette ma velem....
Happy Massage