• Niki&Orália

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki&Orália reagálása

    Drága egyetlen liverem! :)
    Végül csak nem maradtál le semmiről, sőt mi több alaposan fejest ugrottál a mély vízbe. :D
    De ezt is túlélted, mint mindig... :D
    HAMAROSAN folytatást kíván a történet, hisz úgyis meleg nyár előtt állunk, egy finom fagyi vagy jégkrém mindig jólesik.... ;)
    A büntit nem felejtem, ami jár az jár, készülj az engesztelésre... :D
    ...HAMAROSAN.... addig is sok sok csókocska! :)

  • Egyeztetés:

    Hát az egyeztetés az ott kezdődött, hogy a csajok chaten és a cseviben bedobták a cicitapizós témát, amire persze mi páran eléggé rá is mozdultunk és hála a kitartó rohamoknak a csajok ki is próbálták a 3.-as felállást egy piszok mázlista kollégaúrrral. :-)
    Szóval a próba jól sikerült,így megnyiltak a lehetőségek....amit hogy is mondjam nem lehetett kihagyni. :-)
    Szóval kis egyeztetés, kinek mikor nem,mikor igen, na most jó után chaten,viberen le is beszéltük a talit.
    A kedves kollégaúrtól és a lányokkal egyeztetve vittem a kellékeket, egy igazán oldott,laza kis bulihoz, amibe tudtam,hogy bele fog remegni a lábam, de ezt késöbb részletezem.
  • Megközelítés:

    A helyszin Orikának kis kuckója volt, ami zugló frekventált helyén fekszik.Ergó könnyen megközelíthető mind bkv-val, mind kocsival is,parkoló is található bőven.Én kis bevásárlás után bkv-t vettem igénybe.
  • Helyszín:

    Tiszta,rendezett kis kuckó,***.Bent halkan zene szólt, az ágy elkészítve várt mindhármunkat. :-)
    A fürdő,tiszta, rendezett,de kéretik a táblát olvasni a fürdőben, nem dísznek van és jó kedvre derít, valamint már Ori stílusáról is ízeletőt nyújt. :-)
  • Lány külseje:

    Mindketten őrült szexy kis dögök,már a mosolyukkal levesznek a lábamról,fekete kis szettben voltak mindketten és én már alig vártam,hogy lássam őket csupaszon.
  • Action:

    Hát érkezés,köszönések után szobába be és Ori hozott poharakat, én pedig szerviroztam is az itokákat.Elkezdtünk beszélgetni, nevetgélni, ami tök fesztelenül ment, azt leszámítva,hogy már izzadtam rendesen, tudtam mi fog rám várni, ill. csak sejtettem.Eliszogattunk és beszélgettünk egy kis ideig, aztán a csajok elküldtek tusolni..na itt már vakartam a fejem, mert éreztem nem lesz ez mindennapi élmény.Szóval rapid tusolás után... :-) na jó azért nem olyan gyors tusolás után vissza az ágyra és lehuppantam...majd a lányok felváltva kimentek a fürdőbe Ori ment ki késöbb, így amig vissza nem ért mi Nikivel már el is kezdtük a gabalyodást....de Ori ránk piritott, mert hozta a beigért meglepit.
    Nikit ledöntöttük hanyadt az ágyra és a két oldalán felsorakoztunk és jött a meglepetés....hmmm...hideg...édes...finom.... fagyiiiii Nikicickón tálalva...
    Na el is kezdtük Orival mindketten leszeretgetni a nyalánkságot, erre Niki mondta Ő nem kap, hát lett volna szivem nem adni neki, így egy falatot szervíroztam neki elsősegéy gyanánt szájból-szájba.
    Aztán csak azt vettem észre Ori kiturt a ciciktől...mondom hééé azaz én térfelem, és ment a közelharc. :-)
    Utána felváltva csókoltuk, simogattuk egymást, majd a lányok középre parancsoltak és a még meg nem olvadt maradék fagyinak is találtak helyet...nem is kell mondanom hol :-)
    Még jó,hogy mindketten két oldalról gyorsan lenyalogatták, így nem ment kárba semmi sem. :-P
    Szóval moziztam ahogy két oldalról, felváltva, együtt szeretgetik a kisfickót,majd néha felette csőkot váltanak, na már ez egy olyan élmény ami örökre megmarad, de hol volt még a vége.
    Ezután rámvarázsolták a gumit és Niki nyeregbe pattant, amig én nyaltam,faltam Ori ajkát, szép sorban mindkettőt, majd a vágta után Ori kitalálta,hogy most én dolgozzak,amig Ő cickózik egyett,így Ori hagyadt feküdt, Niki rá, én meg Niki mőgé, és hátulról kezdetem a munkába, isteni látvány volt mindkét lány, teljesen átadták magukat az élvezetnek, ez egy újabb olyan pont amit nem szabadott kihagyni.
    Majd jött a gumi és helycsere és most Niki volt legalul, rajta Ori és én Orinak próbáltam a feszültségét csökkenteni,több kevesebb sikerrel. :-)
    Amikor már kilettem, mint a liba,hátamra parancsoltak és Ori nekilátott az egyik védjegyének....húúú az a francia....és eközben Niki a csókos szájjával vadul falta a nyelvemet.Én már nem is tudtam hol vagyok, csak hogy még itt akarok lenni sokáig, közben Niki csüccs a számra és már el is kezdtem nyalni, amire úgy reagált, mint mindig, ezzel is majd szétrobbantva az agyam:-)Szóval Ori lent, Niki fent én meg majdnem a másvilágon....az élvezés pillanatában szegény Niki cickóit megis szorítottam kissé, de nem lett baja és kapott rá puszit aznap eleget. :-P
    Kis takarítás, én hullamerevségben levegőért kapkodok, de a csajok csak vigyorognak, hát ez a kép is elkisér még egy ideig az tuti.
    Frissitők, kis dumcsi, sztorizgatás, nevetgélés után kis simik és egymás heccelgetése után.....csak szétfeszítettem Ori lábát, hogy beugorjak egy nyalintásra :-)
    Majd hátamra löktek...deja vu, ez nem lesz rossz éreztem, de még mennyire nem volt az...
    Jött Niki édes kis szája...uhhhh hát nem mondom,hogy ez ismeretlen volt elöttem,de mindig tud valami plusszt csinálni... :) Szóval fordult a kocka Niki szájjában a kicsién, az én ajkaim, nyakam, fülem meg Ori nyalja, kényezteti, nem is kelett sok, hogy a durranás közelébe kerüljek, ekkor Niki olajat cseppentett a játékszerére és kézbe vette az irányítást, miközben a fejem hol jobbra Niki felé, hol balra ori felé fordítom egy egy édes csókért, de az a pillanat amikor miközben kényeztetve vagyok az orromtól egy centire ezek a csajok csókot váltanak egymással na az akkora elégedett mosolyt csalt az arcomra, amit azóta se tudok és nem is akarok levakarni.
    Na pár pillanat és jött a Niki szavaival mondott Szökökúúút :-)
    Hát itt game over....de öt évvel ezelött is az lett volna :-)
    Kis szusszanás, majd el tusolni és alig bírtam emelni a lábaimat, de fájó szívvel elköszöntem és megköszöntem a nem mindennapi élményt.
  • Elszámolás:

    Nem is beszéltük meg,hogy mennyi időre maradok, abban maradtunk meglátjuk,hogy bírom :-)
    Hát sehogy...hála nekik :-) ****nagyon baráti *****, de mondjuk ez olyan élményt, pluszt adott nekem, amit már régóta ki akartam próbálni, hogy velük egy ilyen este ****. :-)
  • Összkép:

    Hát mit is mondhatnék ezekután...köszönöm az élményt csajok és biztos vagyok benne,hogyha Ti benne vagytok akkor lesz folytatása, mert még én is tartogatok meglepiket legközelebbre.Számomra ez volt a tökéletes 3-as élmény, két igazán jófej, huncut igazi Nővel....igazi DBF: :-) Hamarosan folyt. köv.
Happy Massage