• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyorsan könnyedén egyszerűen ... még délelőtt ... kora délutánra :-) Máshol is megírtam már: számomra különös fontossággal bír az első telefonbeszélgetés, ugyanis - képek és beszámolok ide vagy oda - ekkor döntöm el hogy meglátogatok-e valakit vagy sem. Valahol fontos hogy "beleszeressek" egy lány hangjába, stílusába, közvetlenségébe és ha már telefonban nem "varázsol el" akkor soha nem is fog, mert nem fogok hozzá menni. De szerencsére Tündi azonnal és minden kétséget kizárva varázsol el. Kedves, készséges, barátságos már a hangja is, érzem hogy egy hullámhosszon leszünk.
  • Megközelítés:

    A Jászai Mari térhez közel, BKV-val és BMW-vel egyaránt könnyen megközelíthető. Parkolni ér és szabad, fizetni érdemes, különben mikulás zacskó vagy drága kerékbilincs a jussod "rossz helyen vagy, de ott is maradsz" felkiáltással. :-)
  • Helyszín:

    Kapucsengő, szezám tárulj, lépcsőház, lift, kicsi lakáska, de nagyon barátságos, minden megvan benne amire csak szükség lehet. Az előszobában van hely lepakolni a cuccokat, a fürdőben van hely lefürödni, az ágyon van hely mindenféle jóra
  • Lány külseje:

    Tündi fiatal, nagyon kommunikatív és imádnivaló. Azonnal megvan a közös hullámhossz, nyitott, közvetlen barátságos ...ééééés, eszméletlen jó nő, ruhában és anélkül egyaránt. A legjobb szó talán ami a találkánkat jellemzi a természetesség. MInden egyszerű, magától értetődő, laza ....és ez nagyon ritka. Pofija csini, mosolya csábító, fiatal feszes test, nagy imádnivaló mellek.
  • Action:

    Tusolás után csini fehérneműben vár. Imádom. Felajánlja hogy megmasszíroz, aminek nem tudok nemet mondani. Ráül a hátamra közben folyamatosan beszélgetünk az élet nagy dolgairól. Nagyon kellemesen gyúr. Egy idő után mellém feszik és úgy dumálunk tovább és simogatjuk egymást. Közben a legnagyobb természetességgel veszem le róla a melltartót, fantasztikus mellei egyből belebújnak a tenyerembe és innentől kezdve nem is akarnak onnan kijönni. Talán soha többé. Lekerül a bugyi is. Izgalmasnak találom hogy fazonra van nyírva, ez mostanában ritka, mert minden punci csupasz, ezért különösen tetszik hogy az övé nem. Franciázik és ez nagyon jó. Sőt, talán nem bántó és nem degradáló ha leírom hogy Tündi eszméletlenül jól szop. Olyannyira hogy nem telik el sok idő, de benne akarok lenni.

    Gumit húz rám és előkerül egy kis sikosító is. Tetszik hogy nem magába keni hanem a farkamra viszi fel szép egyenletesen, érzékien.. Két pillanat és benne vagyok a lányban: Tündi szemből beleül a farkamba. Közben folyamatosan dumálunk mintha csak kávéznánk vagy ülnénk egy parkban és beszélgetnénk vagy ilyesmi. De nem. Beszélgetünk és közben dugunk. Eszméletlen tetszik így.

    Kiderül, Tündi a magánéletben imád lovagolni. Mármint rendes lovon. Szóval ezt kihasználva most azt játsszuk, én vagyok a ló, felemelem a kezem, az meg lesz a kantár :-) Belekapaszkodik és elkezdünk sétálni. Aztán ügetni és galoppozni, majd felgyorsulva vágtába megyünk át.. MInden esetben más ritmusban mozog rajtam Tündi, másként forog a csípője máshogy szorít a combja és másként mozog benne a farkam. Van hogy lassabban és felszínesebben, aztán gyorsabban de valahogy mégis mélyebben mozgok a puncijában, Nagyon érdekes megtapasztalás ez. Köszönet érte drága. A végén megfordulunk hogy én legyek felül. Igyekszem hogy fordulás közben ne csússzunk szét, ez kis jóindulattal sikerül is, bár Tündi szerint nem nagyon szokott. Büszke is vagyok magunkra. Előlröl mozgok benne, közben tovább dumálunk - imádom - és így lesz végem.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, az előre megbeszélteket leteszem utólag az asztalra, szó sem esik róla.
  • Összkép:

    Visszavágyom, ez nem kérdés. Nagyon természetes, közvetlen és laza volt minden, igazán jól zárult Tündivel a hetem, remélem az övé is velem. Csók érte :-)
Happy Massage