• Mystique

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon ment, barátnőjével beszéltem, aki készségesen tájékoztatott, elmondta a lehetőségeket megadta a címet, kapukódot.
  • Megközelítés:

    Az amfiteátrum közelébe van pár perc séta, Bkv-val mentem egy utcára áll még a háztól párperc séta. A parkolásról csak annyit hétvége révén nem sok helyet láttam a közelben.
  • Helyszín:

    A bejutás könnyű a kapucsengőt már a telefonban megkaptam, csengő aztán engedtek is na itt azért meglepődtem mikor egy garázsban találtam magam de szembe található a lépcső azon fel fél emelet aztán már meg is érkeztünk a célhoz. Maga a szalon célnak megfelelt és berendezett, szobában masszázs ágy van. A zuhanyban van túsfürdő, lehet válogatni bőven.
  • Lány külseje:

    Mivel arccal hirdet ezért nem árul zsákba macskát, a képekhez képest egy kicsi azért felszaladt rá a készülés ideje óta hasi tájékra. De ami szembetűnő és felejthetetlen azok a keblei nehéz levenni róla a tekintetet.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor megvolt a köszönés, egyeztetés én elmentem zuhizni Ő addig hozott vizet, mikor vissza érkeztem fel az ágyra és kezdetét vette a masszázs (itt már a melltartótól megszabadult). A hátamon kezdete kérdezte, hogy milyen erősen csinálja a lehetőségekhez mérten erősen kértem, hát, lapocka, karok (comb közé fogással) közben beszéltünk az élet nagy kérdéseiről mit tervez a jövőjével, merre megy tovább, milyen céljai vannak stb. Összességében egy nagyon értelmes lánnyal ismerkedtem meg akinek valamiféle rabul ejtő kisugárzása van. Közben a falon lévő tükörből lehetett szemlélni azt, hogyan dolgozik. Közben elértünk a lábakhoz itt ezeket is alaposan végig gyúrta közben simogatta a fenék tájékomat így fokozva az egyre növekedő vágyamat. Alaposan masszíroz látszik rajta, hogy tanulta és szerintem a megfelelő szexuális töltet is megvan benne.
  • Levezetés:

    Mikor megkegyelmezett rajtam és megengedte, hogy megforduljak elém tárult hatalmas keble, amivel nem tudtam betelni, ezután kezdetét vette a franciás kényeztetés (kölcsönösség sajnos egy órában nem lehetett) közben kértem, hogy használja a melleit is majd jött egy fenomenális csúszka, mikor már alig bírtam a testére lett végem.
  • Elszámolás:

    Korrekt, pesti kerületi átlag egy óráért, ami bőven megérni szerintem. A végén volt, letettem az ágyra.
  • Összkép:

    Összegezve egy kedves, bájos lányt ismerhettem meg Bogi személyében. A masszázstudása szerintem jó, keresi, hogy hogy jó neked és látszik rajta, hogy Ő is élvezni, amit csinál, megvan a megfelelő szexuális kisugárzása a masszázs is kellően erotikus. Ha időm engedi, biztos vissza fogok még téri hozzá.
Happy Massage