• Misty VIP

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Hát igen amint ott leszek a szép új házban végre fellélegezhetünk... többek között is azért mert lesz légkondi :D
    És talán még a kis háremünket is összehozzuk :))))
    Csókollak addig is! Az oldalon jelzem ha már készen áll az új helyszín!!!!

  • Egyeztetés:

    Sajnos már nincs a Mistynek online bejelentkezés, most már nem fogad személyes üzenetet, már két éve voltam nála, sok minden változott. Mikor vissza jött a múlt hét elején, az nap nem tudtam elérni. Mikor újra próbáltam szerdán akkor egyből sikerült, szerencsém volt, és akkor csütörtök reggelre tettük a randit, de az aznapi erősítés se ment simán nem volt címem. Azt már nem részletezem, túl sok a leendő vendég, kezelhetetlen, csak már kéne neki valamilyen telefon szolgálat, vagy az oldalnak egy VIP szolgálat. ;)-
  • Megközelítés:

    Csütörtök reggel nagy volt a forgalom, és tévedtem, erre busz, több átszállással arra metró, több gyaloglással mind két oldalon. Ismerem magamat, nem akartam futni, mert későn kaptam a címet, elment volna a kedvem. Ha nincs előre hívva taxi, már ilyenkor nem megoldás, várni kell rá és akkor ott ül a forgalomban a buszokkal. fél óra alatt ott voltam még is negyed óra késve, mégis futottam egy kicsit.
  • Helyszín:

    Modern ház, lakás, rossz negyedbe, Mester utca közelébe, ezért is költözik pár hét múlva. Kicsi lakás, fürdő rendbe, a szoba annyira kicsi hogy a nappaliban kellett vetkőzni, lepakolni.
  • Lány külseje:

    Itt már rendbe volt minden, nem tudom megmagyarázni, de mint a ugrik egyet a lelkem mikor az ajtóban meglátom, szexi micsodában, minden bajom omlott a látványtól. Cicik begyógyultak (akkor láttam utoljára), nagyon csinos, feszes minden.
  • Action:

    Fürdés után, beszélgettünk míg készültem, hogy kezdeményező-e, nincs kérdés, csak mutatta a popsiját, és már húzhattam gumit. Nem tettem, mert volt még játszani való, popó tágítók, kényszer francia, hevesen mind kettőt míg kibicsaklik a teste. Isteni. Nem is tudom miért írom tovább, aki még nem volt nála, az úgyse hiszi, és aki volt, az tudja, annak minek. Misty nagyon szeret szerepelni a kamerának, azért is imádom. Több póz, de a rükverc popós paci a kedvencem most, a látvány, az érzés, mikor hagosan biztat hogy "Dugjál!", már kész is voltam. Kényszer francia, elém térdepelve az ágyon, nem tartott sokáig, hátára fordítottam és a nyakát, száját találtam el, minden csipit a szájában akarta, mint ha szőlő szemeket dobtam volna neki. Eszméletlen a leányzó.
  • Elszámolás:

    Sók extrák kértem de az alap úgy tudom hogy a pesti átlag. Már tőle nem is kérdezem előre, csak viszek **** hogy jó legyen.
  • Összkép:

    Bár nehezen indult, inkább majdnem nem sikerült, és az Ashleynek is ott kellet volna hogy legyen (valami neki is közbe jött), de a randi, mind ezt megérte. A végén minden rendbe volt nálam és alig várom hogy az új lakásban találkozzunk. Addig is csókollak Mistykém, és remélem össze hozzuk a több lányost, amiről beszéltünk. ;)-
Happy Massage