• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Threewishes!

    Tudod melyik rész tetszik a legjobban a beszámolódban:
    "Szerintem gyönyörűek voltunk együtt..."
    Ez olyan kedves, személyes és szívből jövő.
    Tudod mit...szerintem is!

    Ja, és még a tömegközlekedésre is maximális pontot adtál.
    Kívánhatok ennél többet?
    (Poginak üzenem, hogy a járdán való parkolás itt teljesen legális a ház előtt.)

    Remélem máskor is találkozunk!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Régebben már beszéltünk telefonon. Egyszer nem ért rá. A második beszélgetésünk érdekes volt, mert majd fél év múlva egy másik oldalon akadtam a fényképére és hívtam érdeklődve. Miután felvette és elkezdtem kérdezni, máris mondta, hogy mi már beszéltünk :) a hangjából már én is tudtam. Nagyon karakán volt és izgatóan decens ;)
    Így aztán harmadszorra mikor hívtam, már kész időponttal álltam elő, mivel az volt biztosan szabad a napomból. Mikor elmondtam, hogy mikor is mennék, közölte, hogy megpróbálja megbeszélni, hogy mehessek. 10 perc múlva sms küldött, hogy vár. huhhhhhhh
    Innen már nem volt vissza, mondjuk nem is kerestem volna menekülő utat.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen csak fel a hegyre és a járdán parkolva könnyedén. Minden jár arra, mint felfedeztem, és ő is mondta, még a fogaskerekű is. Szóval repülő járat is indul maholnap. :D
  • Helyszín:

    Nagyon tiszta, célszerű, praktikus, kellemes. Külön szobák és jó szervezés a lányok között.
    Tusfürdő és kád van, sőt nekem külön jól elhelyezve egy sarokba téve, mert én kádban csak a fél fürdőszoba elúsztatásával tudok fürödni.
  • Lány külseje:

    Nem is tudom, mivel kezdjem. A szeme az arca és a haja, a tinédzser kori álmom. Az alakja a felnőttkori ideálom.
    Finom puha bőrű, magas, nyurga, hosszú lábú démonka. Nőiesen fiatalos.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a mi esetünkben a végére maradt.
    Tehát miután kifújtam magam és lecsillapodtam, hasra feküdtem és nagyon kellemes, pont az alkalomnak, a lelki és fizikai állapotomnak magfelelő masszázst kaptam, ami határozott volt, de nem sportosan fájadalmas.
    Emlékeim szerint lábtól indult és határozottan haladt felfelé.
    Minden porcikámat kilazította és lenyugtatta. Egészen a kéz ujjakig eljutott.
    Nagyon jó eső volt ez a törődő, lazító masszázs.
    Mikor végig ért rajtam, mentem fürödni, majd lassan szedelőzködtem és elbúcsúztam
  • Levezetés:

    Ez történt előbb.
    Bugyi, melltartó kombóban fogadott, ami nagyon jól állt neki. Puszi után a tetthelyre vezetett, ami mindössze három lépésre volt a bejárattól. A szobába érve választhattam is, hogy rögtön helyben vagy a fürdőben vetkőzhetek.
    Én ott azon nyomban, sietve ledobtam a ruháimat és iszkoltam is fürödni.
    A szobába érve nekem háttal állt és javasolta, hogy ő leteszi a melltartóját, én egyet értettem. Ezután azonban ahelyett, hogy elfogadtam volna a hatalmas tatamira való invitálást, inkább mögé állva hozzásimulva csókolgattam ahol csak értem. Közben a bugyit is levette. Én állva, hátulról magamhoz húztam és tovább simogattam, ameddig csak a kezem elért. Majd pár perc után felajánlotta, hogy én is kezdhetem a kényeztetést.
    Hát ez a tatamira feküdve hasalva eltartott sokáig, mert nem akartam egyetlen porcikájából sem kívül maradni. Annyira emlékeszem, hogy először elég sokáig hason feküdt és én megkóstoltam mindenhol, majd miután megfordult szintén ugyanezt tettem. Nagyon finom volt mindene :)
    Mindezek után, ő került felülre. Mondjuk itt nem lehetek túl büszke magamra, mert az ügyes lingam masszázsa ellenére sem kerültem megfelelő állapotba, de ennek nem ő volt az oka. Azonban miután a combjai közé és a puncijára kerültem, azaz puncimasszázst kaptam, utána már megemberelte magát a kisbarátom és nagy megkönnyebbülést okozva kilövellte nem kis terhét :) Nem ugrott fel, hanem megvárta míg visszatérek a Földre és ezután tisztított meg. Kiment kézmosásra majd következett a masszázs amit fentebb már közre adtam
  • Elszámolás:

    Telefonba elmondta, többet erről nem beszéltünk. A végén adtam oda, mert mondjuk az elején el is felejtettem.
  • Összkép:

    Finoman szólva is nagyon jól éreztem magam.
    Pont ezt szerettem volna. Egy intelligens nővel eltöltött, nyugalommal és erotikával teli másfél órát kaptam az élettől, azaz Aliztól. Szerintem gyönyörűek voltunk együtt, még úgyis, hogy én elég erősen rontottam az átlagon.
    Csak köszönni tudom neked amit kaptam. Puszillak te ...
Happy Massage