• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága bandrisom! :)
    Örülök hogy a kis pihenőd alatt gondoltál rám és sikerült összehoznunk a randit. :)
    A mocizással vigyázni ám, mert egybe akarlak visszakapni legközelebb is!!! :D
    Addig is sok sok puszmák, vigyázz magadra, sok sok csókocskát küldök. Amint elfogynak tessék jelentkezni és adom az utánpótlást! :D
    Cupp cupp

  • Egyeztetés:

    A kiírásában kérte, hogy üziben érdeklődjünk, ne telefonon.
    Ennek megfelelően üziben érdeklődtem, és kaptam választ, de kértem, hogy telefonon csörgessen meg, ha tudunk beszélni, felgyorsítva a randi időpont meghatározását, meg persze hogy halljam buja hangját. ;-)
  • Megközelítés:

    A megszokott helyen van a randi helyszín, könnyen megközelíthető, nem eldugott helyen.
    Villamos a ház előtt jár kell. Kocsival is könnyen megközelíthető, parkolás is könnyű és ingyenes.
    Most mocival voltam Nikinél, hála a jó időnek.
    Hála a kétkerekű konstrukciónak, konkrétan a kapu előtt a járdán parkíroztam. :-)
  • Helyszín:

    A lakás is a régi, kicsi, ennek ellenére hangulatos, nem kell félni, hogy eltéved benne a vendég. :-)
    Célnak tökéletesen megfelel. Az ágy nagy, kényelmes, emlékeim szerint hangtalan.
    A fürdő is a megszokott. A lakás méreteiből adódóan ez sem nagy, egy emberes. :-)
    Tiszta, van tusfürdő választék, szájvíz, tiszta törölköző. Ja és meleg víz. ;-)
  • Lány külseje:

    Csak meg kell nézni a képeket, nem fog csalódni senki. Buja, sexi, az alakja nekem az ideálom, igazi nőies formák, gyönyörű mellek, formás popsi. Aki a zörgő csontú, gebe lányokat kedveli, nem Nikit keresi.
    Az arca miatt sem fog senki megfordulni az ajtóban, mert a képeket megint csak meg kell nézni.
    Élőben is olyan mint a képeken, szép, csalfa, buja tekintetű, a kiengedett haj, még rátesz egy lapáttal, de a melegre való tekintettel az akció alkalmával összeköti.
    Fekete fehérneműben (micsoda ellentmondás :-) ), fekete necc harisnyában fogadott. Nyami-nyami! :-)
  • Action:

    Most megfogadtam, hogy nem írok "lányregényt", mert előző beszikben már megtettem, de nem ígérek semmit. :-)

    Ajtón belépve puszival köszöntöttem Nikit, Incit, Fincit, és nem utolsó sorban Fincsit. :-)
    Gyümölcs, csoki átadása után, egyből vetkőzésnek kezdtem, Niki látványa erre bíztat, Ő tehet róla nem én. :-) Közben azért cseverészünk erről-arról.
    Törölköző, és saját száj PH értékbeállító kéziszerszámot magamhoz véve, irány a fürdő. Tisztálkodás kipipálva.
    Vissza Nikihez. Már telefonban kaptam a fülest, hogy a pihenése után én leszek az első áldozat. Izgultam is egy kicsi ez miatt, hogy végem lesz mint a botnak. ;-) Tulajdon képen nem is tévedtem nagyot e téren, de ne szaladjunk ennyire előre.
    Szokásos módon Niki szeretett volna maga alá teperni, de megint csak nem hagytam magam, és én gyűrtem magam alá. Csókokkal indítottunk, közben szokásához híven, el-el húzta magát egy-egy csóktól, hogy felcsigázzon még jobban, ennek mestere. :-) Mentem lefelé nyakon át a, csodálatos mellekig, közben kezem még lejjebb kalandozott, és megakadt egy nem oda illő tárgyban, konkrétan a bugyijában. :-) Rögtön ki is ugrott belőle, de nosza nem várta meg ez én szerencsétlenkedésem, és felülve megszabadult a melltartótól is. :-) Ezt a helyzetet kihasználva csak letepert, most már nehezemre esett ellenkeztem. Ekkor kezdett férfiasságom dagadni, mert már tudta mi vár rá, és az kedvére való, nem kellet noszogatni. :-) Mire Niki leért már tulajdon képen harcra készen volt a szerszám.
    Niki francia tudása mit sem kopott, amióta nem voltam nála. Ugyanazzal a hévvel, szenvedéllyel műveli, most hogy pihi után van, még talán fokozottabb is. ;-) Lassú, gyors, mély, zacsi nyalós, golyó szopogatós, mellközé berakós. Minden földi jós! :-) Most kontrolláltam magam, nem akartam abba a "hibába" esni mint múltkor, hogy hamarjában ellövőm az összes patront. Ezt megérezhette Niki is, és anélkül, hogy bármit is mondtam volna neki, helyet cseréltünk, kényelembe helyezte magát, és szó nélkül várta a nyali-falit részemről. ;-)
    Az első nyalintásomból éreztem, tudtam, hogy Niki pihije itt előnyömre lesz. :-) Amúgy is nagy élvezett Nikit kényeztetni, jók a reakciói, de most nem kellett sokat várni a kéjes sóhajokra, nyögésekre. Nem sokára a csúcsra is sikerült juttatni, majd egy még hevesebbre.
    Kellett egy kis idő, hogy lenyugodjon, majd én feltérdeltem, kissé hátradőlve, így franciázott nekem, hogy hadrendbe állítson. Gumi fel, és belefaroltattam a szerszámba.
    Na innentől kezdve nem igazán tudom, mi, mikor, hogyan történt. Volt mindenféle pozitúra, Niki hason fekve, én rajta. Én hanyatt fekve, Niki rajtam guggolva. Niki hanyatt fekve, én hol rajta, hol térden, és közben benne gyönyörködöm, pontosabban az arckifejezéseiben, mikor a élvezettől eltorzult arccal, a kezét a szájára teszi, mert a szokásosnál hangosabb reakciót vált ki a ténykedésem. Csak tippelem, de aktus közben is lehetett kisebb-nagyobb orgazmusa. De csak tipp! ;-) Én meg folyamatosan azzal küzdöttem, hogy ne legyen hamarjában végem, és mind ezt úgy, hogy fürödtem az izzadságban. :-) Végül doggy-ban lett végem, egy olyan orgazmusban kicsúcsosodva, hogy a fülcimpám is beleremegett. Kellet nekem is egy kis idő hogy észhez térjek ezután, kicsit beszélgettünk, de érdemi beszélgetés azon állapotomban nem nagyon volt. :-) El is ment az idő, tipli zuhanyozni.
    Öltözködés, na itt már volt érdemi beszélgetés, már beszámítható állapotba kerültem. :-)
  • Elszámolás:

    Most visszagondolva, nem is beszéltük meg, hogy egy órahosszas randira, vagy többre megyek, de végül pont egy órás lett a randi. De nem is óranézős Niki! Utólag rendeztük.
    Amit majdnem részemről elfelejtettem, hajlamos vagyok rá. :-) De nem direkt, csak a jó társaság ezt hozza ki belőlem, szórakozott leszek. ;-)
  • Összkép:

    Nikiben most sem kellet csalódnom semmilyen téren. Ugyan az a szép, jókedvű, kedves, szexi, buja nőt kaptam meg most is, mint az előző találkákon.
    Most különösen jól éreztem magam vele, mert ugye az említett pihi után én voltam az első az életében, és ezáltal ténylegesen ki volt éhezve vagy valami. Az én dolgomat megkönnyítve ezzel. ;-)
    Végén megkérdeztem tőle viccesen: Neked is jó volt? :-) Erre Ő: Á, halálra untam magam! :-) Ő Niki! ;-)
    Ajánlom magamnak! ;-)

    Ja, és végem is lett mint a botnak! :-D

    A besorolás minimum Felejthetetlen, de súrolja az Istennő-t. :-)

    Besorolási rendszer nem a legjobb elven működik, de ez már politika. :-)
Happy Massage