• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Második hívásra értem el, rögtön találtunk közös időpontot, megegyeztünk a másnap délelőtti időpontban. Pontos címet mondott, csak a kaputelefon miatt kellett a ház elől hívnom.
  • Megközelítés:

    Mindenféle módon jól elérhető a cím, könnyű odatalálni - ehhez persze figyelni kell az útbaigazításra is.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű házban van. A fürdőszoba tiszta, sokféle tusfürdővel. Nem egyedül van a lakásban, de azt, hogy más is van ott, csak abból láttam, hogy közben elindult a mosógép :). A szoba, ahol az akció zajlott, nagy franciaággyal, szobainassal, halk zenével, tiszta lepedővel várt.
  • Lány külseje:

    Még sosem kerültem karnyújtásnál közelebbi távolságra afrikai nőhöz, különösen nem ilyen intim helyzetben. Nekem nagyon bejött a lány külseje, teljesen olyan, mint a fényképeken. Egyedül a bőre színét nem adják vissza a fotók, azokon fakóbb, krémszerűbb a valóságosnál. Az alakja, a szája, a szemei, a cicik mind nagyon megfogtak és vonzottak első pillantásra.
  • Action:

    Gyors, kölcsönös fürdés után kedvesen beszélgetve kezdtünk az órába. Először hanyatt feküdt, hogy felfedezhessem a testét, az illatát a bőrén és a punciján, hogy végigcsókolhassam a lábszárát és a hasa pihéit. Ez nekem elég is volt a harckészültséghez, így nekilátott a natúr franciának. Nagyon pornósan csinálja, fújta, köpködte, körbenyalta, eltüntette a szerszámot. Már az érkezéskor elmondta, hogy pár hete változott a hirdetésében, nem vállal többé nfvsz-t és ujjazást, a rossz tapasztalatok miatt, ezt azonban én tudtam és így amikor közeledett a pillanat, figyelmeztettem, és a landolás a melleire történt - a hófehér cseppek nem semmi látványt nyújtottak azon a csodálatosan csokiszínű bőrén...
    Könnyed masszázzsal ütöttük el az időt, közben is jót beszélgettünk az élet nagy dolgairól, fiatalságról, stb., nagyon szimpatikus volt a véleménye, sok mindenben találtunk közös nevezőt - nem sok idő múlva abban is, hogy szeretném kicsit kényeztetni a punciját. Előzékenyen úgy fordult, hogy ezt kényelmesen megtehessem, és kiélvezhessem mindazt, amit nyújtani tud a számomra. Közben ő is kezelésbe vett, és a látvány, az érzékek játéka és az izgatás hatására újra felmeredtem. Ki akartam próbálni a puncit belülről is, így gyorsan felhúzta a védelmet és fölém guggolt. Csodálatos csípőmozgást mutatott be rajtam, ami - a csavarások, hullámzások és tekergőzések együttes hatására - meg is hozta az eredményét. A doggy-pozíció a következő alkalomra maradt... gyors tisztálkodás, majd amíg öltöztem, ő is kikéredzkedett fürdeni, merthogy nemsokára jön a következő vendég - de még itt sem én voltam sürgetve... Az együttlét alatt nem éreztem siettetést, az enyém volt a teste, a figyelme és az ideje.
  • Elszámolás:

    A telefonban tisztáztuk, érkezéskor letettem, ott is maradt végig.A normál pesti átlag, ritkán mondom azt, hogy nagyon megérte, de most így éreztem.
  • Összkép:

    Tökéletes interrace fílinget kaptam, egy nagyon intelligens és céltudatos lánytól. Elbűvölt a hozzáállása és a figyelme, a kedvessége és a teste - ezért mentem, ugyebár, de milyen ritkán kapom meg...
Happy Massage