• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Óhhh hát remélem azért jól sikerült a legénybúcsú.... én jól lesültem a balcsin esélytelen volt elszabadulnom a társaságból!
    Tessék azért mesélni! :)
    Ha legközelebb buliztok ígérem veletek tartok :P

    Köszönöm a beszit és hogy tetszettem neked! Jól esik minden dicsérő szó amit írtál!
    pussssz

  • Egyeztetés:

    Nagy szerencsém volt, rögtön felvette a telefont. Kedvesen tájékoztatott, és az aznapi utolsó szabad időpontjára be is jelentkeztem.
  • Megközelítés:

    Biciklivel mentem, úgyhogy nekem teljesen mindegy volt. Parkoló helyet láttam az utcában, a BKV-ról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Vadonatúj(an felújított) ház, *** meg minden. A lépcsőházat majdnem eltévesztettem, mert csak annyi a különbség, hogy másik lift. (másik lifttel akartam fölmenni, mert láttam, hogy ezzel a lifttel éppen jön lefelé valaki, akivel nyilván nem akartam találkozni) Szóval a liftekkel vigyázni, nehogy máshova csöngess be :)
    A lakás szép új, nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Hát, HŰ! Kis fekete valamiben fogadott, meg sem tudnám mondani, hogy minek számít. A szó amit keresek, a Dögös, Fullos, vagy valami hasonló.
  • Action:

    Eltartott egy darabig, míg magamhoz tértem, egyrészt a bicikliból, másrészt a sokktól, amit a látványa okozott. Kis simogatás, egymás testének felfedezése után, kaptam egy kis franciát, ami egészen jó volt, de nem élveztem ki annyira, mint lehetett volna, mert nem bírtam magammal, hátra fektettem, és viszonoztam a kényeztetést. Ezt hallhatóan-érezhetően értékelte, élvezte, kis idő múlva el is ment. Ezután síkosító nem is kellett. Bevezetésül volt egy kis lovaglás, de aztán nem bírt magával, és kérte hátulról. Írtam már, hogy csodás popója van? Hát, az van neki. Csodával határos módon, Ő hamarabb ment el ismét, mint én. Utána volt egy kis misszionárius, aztán egy egészen fura, oldaltfekvős póz. Na, ez nagyon bejött mindkettőnknek, itt lett vége harmadszor, de ekkor már én sem bírtam tovább, egyszerre mentünk el.
  • Elszámolás:

    Nem a legkevesebb, mint amit mostanában lehet ***. Mondjuk felső-közép kategória. A **viszont abszolút fullos, úgyhogy nálam a nagyon megérte kategóriába esik. Nem kérte, de előre adtam, utólag ne kelljen vele foglalkozni.
  • Összkép:

    Bátran mondhatom, hogy az egyik legkellemesebb élményem, amit a "témában" **. Nekem nagyon fontos, hogy a lány is élvezze a szexet, még ha ***t is nyújtja. Vagy játssza meg elég jól ahhoz, hogy elhiggyem. Pont azt nyújtotta, mint szerettem volna, részemre felejthetetlenné téve az élményt. Annyira elégedett vagyok, hogy épp tárgyalásban vagyunk, barátom legénybúcsújára próbálom invitálni "fellépőként".
Happy Massage