• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Kingston :)
    Nagyon szépen köszönöm e lelkes és kedves minden részletre kitérő :) irományt!
    Örülök hogy időt szakitottál a(második) élmény megírására és újra láttalak!
    A várva várt talinknak meg is lett az eredménye barátnő feeling :)akkor ott a legjobbkor.(reggel)
    Felettébb jól éreztem magam társaságodban,a sok kedves szó bók amiből nem fogysz ki jól estek ;)és minden finomság!!!
    Várlak vissza amikor csak teheted és időd engedi!! Azért abban reménykedem hogy nem 1 év múlva lesz.
    :) Millió puszi lábikóról lábikóra...és így tovább ;) :-*

  • Egyeztetés:

    Jó egy éve nem találkoztunk, először itt az oldalon vettük fel ismét a kapcsolatot. A részletek miatt másnap telefonon kerestem, elsőre nem vette fel, de visszajelzett, ahogy kértem, amit viszont én nem vettem észre. Végül sikerült egyeztetnünk a találkozó részleteit és a szükséges tudnivalók birtokában vártam a másnap reggelt. Hangja a telefonban továbbra is kedves, bizalmat ébresztő.
  • Megközelítés:

    Nem lehetne egyszerűbb, ugyanúgy az Allee mellett, most már akár metróval is. Új építésű társasház, könnyű, diszkrét bejutás, a liftből kilépve egyenesen előre, Ingrid már kukucskált a lakásból.
  • Helyszín:

    Kis, modern lakás, hangulatos dekorációkkal. Az üdvözlő ölelés után válogathattam a kedvesen felkínált különféle frissítők közül. Ruhának vállfa, fürdőben nem túl nagy, de azért két embernek is alkalmas kád, tisztaság, sok-sok tusfürdő, virág (lótusz?) formára hajtogatott törülköző, rögtön kettő, ahogy szájvízből is kétféle. Nemrég olvastam milyen pozitív hatásai vannak a hideg vízzel zuhanyzásnak, most is igyekeztem magam ehhez tartani, de csak az első zuhanyzásnál. Meg is jegyezte Ingrid, milyen jó hideg a kezem. A második, közös zuhanyzásnál már jól esett a meleg víz - jobban le lehet mosni vele az olajat is.
  • Lány külseje:

    Csak meg kell nézni a képeit, de élőben még szebb. Sőt, még szebb, mint emlékeztem. Gyönyörű haj, nem túl hivalkodó tetoválás, nőies formák mindenhol. :) Selymes bőr, igéző szemek, plusz szép, ápolt lábak, ennek a levezetésnél lesz még szerepe. Akár az Ezeregyéjszaka meséiből is kiléphetett volna, ha lenne egy bűvös lámpám, amit megdörzsölve ő jelenik meg... akkor az egy fényes lámpa lenne. :) Minden tekintetben igényes és érződik, hogy a vendéget megtiszteli azzal, hogy a legjobb formáját mutatja. Egyértelmű, hogy tesz is a sportos alakért, beszélgettünk is erről. Nagyon pozitív, energikus volt az első pillanattól. Mosolyog, felveszi a szemkontaktust. Rögtön úgy érzed, hogy te most egy VIP vendég vagy.
  • Erotikus masszázs:

    Még a fürdés előtt kis tisztázó beszélgetés, a program pontosítása. A masszázs egy öleléssel indul, része a rituálénak, tudod, hogy jó kezekbe kerültél, maga a masszázs is nagyon alapos, szakszerű. Svédmasszázs alapú, thai masszázs elemekkel. Masszázságy, melegített olaj (választhatóan illatos vagy mentes). Gyors kérdés, mi fáj, van-e panasz, van-e fájdalmas mozdulat, aztán először a lábak, utána haladunk lassan felfelé. Az erősséget jól kalibrálta be, pont jó volt, még azon a határon, hogy felszisszenjek, de éreztem, ha kérném, lehetne ez sokkal erősebb is. Alaposan átgyúrt, különösen a vádlimnak esett jól, de a nyakamnál is fájt kicsit a hátam, ott is alapos kezelést kaptam. Először még bugyiban történik a masszázs, aztán az is lekerül és Ingrid is felpattan a masszázságyra és jön a csúszkás, thai masszázs elemekkel (könyök, térd) fűszerezett rész. A gyúrások, simítások mellett vannak csipkedő, ütögető mozdulatok is. Bátran használja az alkarját is. Közben lehet mozizni is az ágy melletti tükörben, de az is nagyon kellemes, ha csak átadja magát az ember az érzésnek, ahogy áramlanak az energiák, ahogy felmelegednek az izmok. Közben azért vannak már érzéki besimítások is, csak hogy visszazökkenjen az ember kicsit. :) Továbbra is igaz, hogy masszázs közben Ingrid néha dudorászik, belefeledkezve a masszázsba. Lehet beszélgetni is, szerintem mindenki találhat vele közös témát. Nagyon jó masszázst kaptam, másnap éreztem is a vádlimon a jótékony hatását. A masszázs mellett kaptam diagnózist is, a gerincem elég jó állapotban van és a nagy átlaghoz képest hajlékony is vagyok. Most, hogy átolvastam, mit írtam, jut eszembe, hogy életem egyik, ha nem a legjobb talpmasszázsát is volt szerencsém megtapasztalni.
  • Levezetés:

    Kora reggel mentem, így belefért a másfél órás program mentem, kölcsönös francia, csúszkás elemek és persze lábimádat, külön a kedvemért lakkozott lábikókkal. Mindezeket nagy odafigyeléssel, nem kapkodva végezte Ingrid. Ehhez átmentünk a franciaágyra. Pontosan tudja, milyen jó abban, amit csinál, itt sincs semmi megjátszott álszerénység, csak gyengéd, kifinomult mozdulatok. A láberotikás részt is nagyon szakavatottan és ügyesen vezette elő, legalább annyira élvezve, mint én. :) Sokkal inkább barátnő feeling, nem pornós. Főleg ha pornós alatt a gyors, erőszakos, önző, eltúlzott, stb. együttlétet értjük. Igyekeztem, igyekeztem, de végül jött mindkét esetben az elkerülhetetlen vég, aztán kis odabújás után a közös fürdés. Óranézésről szó sem volt.
  • Elszámolás:

    A végén az asztalra tettem, kedvesen megköszönte. Átlagos *** nem átlagos élményért. Bőven megvolt a nettó 90 perc.
  • Összkép:

    Egy éve azt gondoltam, könnyen lehet, hogy Ingrid lesz a következő masszőr, akihez visszamegyek. Most azt gondolom, lehet, hogy nem kellene megint egy évet várnom. Ajánlom mindenkinek, akinek fontos a jó, szakszerű masszázs, aki testben is lélekben is felfrissülésre vágyik és akinek fontos a kölcsönös odafigyelés. A négykezes masszázs Titával szintén napirenden maradt. :)
Happy Massage