• Lolita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    Köszi :)

  • Egyeztetés:

    Egyszer volt, hol nem volt, volt egy olyan nap, mikor nem kellett bemenni dolgozni. Reggel lévén, tejeskávét szürcsölve kire gondoltam hát. Nem másra, mint Lolitára. Lolita hirdetése inaktív volt, de mivel a pajkos tündérek mondták hívd csak fel, hát úgy tettem felhívtam. Búgott, búgott a mobiltelefon, majd türelem, rózsát terem mondás valódiságát igazolva, egy kislányos hang beleszól a telefonba örülve nekem: Szia és sok sok öröm hallatszott a hangján, mert amúgy is múlt héten beszéltünk telefonon. Kérdeztem, hogy mikor lesz, mert nem aktív a hirdetése, és kérdeztem esetleg ma egy délutáni időpontban tudna-e fogadni. Mondta igen. Kiderült, pont jókor hívtam, mert éppen újra akarta aktiválta a hirdetését. Minden szuper volt, meg is volt a mai suli előtti programom, Lolitával. A randevúig pár sms-t váltottunk, amiben a randi paramétereit egyeztettük. Minden tökéletes volt, elfelejtettem a címet, de újra elmondta.
  • Megközelítés:

    Allee üzletháztól, a Fehérvár úti piacon keresztül a négyes metrón át eljutottam Kelenföld vasútállomásig. Onnan a szokásos 40-es busszal egy megállót mentem és onnan 7 perc séta volt. GPS odatalál, én google maps-et használtam, oda lehet találni könnyen. Parkolóhely volt úgy láttam, de erről infót nem tudok adni.
  • Helyszín:

    Nem sokat változott 3 hónap alatt a lakótelep. Diszkrét bejutás volt, Lolita felkísért. A szobában egy nagy ágy van, mivel nem volt sötét, nem égett a világítás alatta. Szentkirályszabadján a Suzuki alá szoktak hasonló neoncsövet tenni a gépjármű tulajdonosok, nagyon design-os. Észrevettem, egy pillangó van az ajtó és a lámpa közötti kábelre rögzítve. Elszállni, biztos nem fog. A fürdő többféle tusfürdővel volt teli, van Lolita kedvence tusfürdő is, ami nem szárítja ki a bőrét, van kedvenc tusfürdőm is, ez a Baba tusfürdő is. Van szájvíz, puha nedvszívó nagy törölköző.
  • Lány külseje:

    Lolita haja ma össze volt kötve hátulról és hullámos volt. Olyan Lolitásan nézett ki, miniszoknya, top amiben lejött értem a lakás elé. Csinos, vékony, szép arcú lány, szép cicik, szexi láb, fenék és sorolhatnám. De a képeken is látszik, hogy bombázó. Miniszoknyában és topban fogadott, ez volt a kívánságom, teljesítette.
  • Action:

    A vetkőzés nagyon nehezen ment, sajnos nem gomboltam ki az inget a karomnál és bénáztam. Közben Lolita néz. Közben hullik ki egyenként a pénzérmék a parkettára az ing zsebéből. Lolita kérdezi: még hullani fog a pénz? Mondtam mosolyogva, nem, sajnos. Megszabadultam az ingtől, és elmentünk együtt fürdeni. Beálltunk a kádba, és fürdettük egymást. A tusfürdős kezemmel végigsimogattam a csodás testét, a ciciket, a hasát, puncikáját, közben a nyakát csókolgattam, vagy a cicijét. Ölelkeztünk, majd törölköztünk és bementünk a szobába. Befeküdt az ágyba, hmm az a látvány. Én is befeküdtem az ágyba és apró szájra csókokkal kezdtük, majd a nyakát csókolgattam, a cicijét, majd a puncijához értem. Micimackó megtalálta a mézes csuprot, így hát nyalni kell. Apró nyelv mozdulatokkal kezdtem, bemelegítésnek, majd körkörösen kényeztettem időnkét mélyen bedugtam a nyelvemet a puncikájába. Nem tudtam betelni vele, talán negyed órát ott töltöttem a nyelvemmel, kényeztettem Lolitát, ki a teste mozgásával és hangjával jelezte, hogy ügyes vagyok. Ezt követően csókolóztunk. Mostani alkalommal nem igen volt olyan barátnős csók, mint első alkalommal, szájra csókok voltak szerintem néha egy kis nyelves csókot össze tudtunk hozni. A nyakát csókolgattam sokat, ami nagyon finom volt, és élvezte. Kértem, hogy lovagoljon meg, kaptam óvszert, felhelyezte az ezredes úrra és beleült lassan. Közben a szemembe nézett. Én is a szemébe néztem. Lassú tempóval kezdte a lovaglást, majd növelte a tempót és vágtázni kezdett az ölemben, közben a mellkasomra támaszkodott a bal kezével. Nagy élmény volt, mert végig egymás szemébe néztünk egy pillanatra se szakadt meg a szemkontaktus. Mutatott ezt követően egy olyan oldalról lovagló mozgást, amit még másik lány itt vagy magánéletben, vagy Dorcel filmekben se láttam. Nagyon tetszett, és folyamatosan volt szemkontaktus. Visszaváltottunk a lovaglásba, úgy hogy ölembe ült, de most én diktáltam a ritmust, mozogtam benne, egymás szemébe néztünk közben folyamatosan, majd elélveztem. Csodás érzés volt, főleg hogy ezt követően rám feküdt, és magamhoz öleltem erősen. Így teltek a percek. Majd kis törölközés, kértem vizet és összebújtunk az ágyban. Jó érzés volt, hogy egy ilyen szép, aranyos lány bújik hozzám, csend van, nem csak a lakásban, hanem kint is. Semmi zaj, csak mi ketten. Ezt követően beszéltünk, majd a kis időben, kaptam egy finom franciát Lolitától, ami olyan, mintha egy fagyot nyalna, érzéki és hatásos. Hogy ne maradjak hálátlan, és persze Micimackó szereti a mézet, 69-be fordultunk, nyaltam a puncikáját ő pedig az ezredes úrral foglalkozott. Jött egy kis lovaglás ismét. Nem lehet hanyagolni, mert nagyon jó érzés Lolitával. Másodszorra nem mentem el, pedig sok folyadékot ittam előtte és 1liter tejet is. Nem fürödtem, mert az időt kihasználtuk maximálisan. Megöleltük egymást, puszik, egy csók és elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az alap egy óra az budapesti átlag, de mivel kértem extra közös fürdést egy picivel több rózsaszál volt. 100%-osan korrekt a hölgy, minden OK volt. Mindig az elején leteszem a rózsaszállakat az egyik asztalra egy kis figyelmességgel együtt, szerintem így illik.
  • Összkép:

    Lolita egy szuperszexi leányzó, fiatal, és van stílusa. Le tud venni mindig a lábamról, sőt olyan pozíciókat mutat, amit még nem láttam, és ezzel fokozza az élvezetet. A közös fürdés még szuperebbé tette az együtt töltött órát. Nagyon jól éreztem magam ma is vele, és megint mosolygósan mentem suliba, közlekedtem a metrón, miközben az emberek szomorkásak voltak. Köszönöm kedves Lolita a mai csodás órát. Természetesen újra meglátogatom majd.
Happy Massage