• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon egyeztettünk, minden rendben ment, szerintem nagyon jó ez a online időpont egyeztető funkció.
  • Megközelítés:

    Nem a fővárosban élek így mindenhova GPS-el megyek, rendben megtaláltam, kb 100 méterre parkoltam, nem voltam okos és aprót dobáltam az órába mobil parkolás helyett, a lényeg, hogy fizetős, de van parkoló.
  • Helyszín:

    A lakás rendben volt, a fürdőben minden van ami a teljes higéniához kell, szerintem nagyon szépen berendezett a lakás, a szobában van egy nagy kanapé és egy nagy ágy.
  • Lány külseje:

    Enikőn minden természetes, ami teljesen rendben van, erre büszke is, hogy sose feküdt kés alá, szerintem nem is kell neki, rendben van minden rajta. A kedvencem a popsija, ami nagyon kemény és feszes.
  • Action:

    Ajtónyitás után, nem igazán tudtam levenni róla a szemem, kicsit zavarba is hoztam ezzel párszor, nagyon hasonlít egy ismerősömre, de ez ugye teljesen egyedi dolog.
    Zuhanyzás után az ágyon várt, először finoman elkezdett franciázni, de még mielőtt belevágtunk volna én is kényeztettem egy kicsit, a higénia itt is magasan kiemelkedő, nagyon finom volt, megkértem, hogy forduljon meg és hátulról is kényeztettem, itt megjegyezném, hogy a puncija és a popsija gyönyörű, nem is bírtam ki és ki is nyaltam mindkét lyukacskát :) Mivel mondtam neki, hogy popot szeretnék azt gondolta azzal kezdtünk, de nem, először punciba tettem be hátulról, helyezkedtünk ide-oda, nagyon finom volt, nem is akartam nagyon tartogatni, nem is tudtam volna, így először így mentem el.
    A második menet előtt zuhany, viszont most már a popó volt a terítéken, igazából annyira komoly volt, hogy nem tudom sorba elmondani, de minden pózba csináltuk, iszonyat jó popója van, imádtam benne lenni, a vég a kanapén ért hátulról a popójában.
    A harmadik menet előtt megint zuhany, először kicsit punci volt utána váltottunk popóra, nem akarok hülyeséget mondani, de vagy egy órán keresztül csináltuk, itt nem tudtam elmenni, mert kezdünk kifutni az időből, meg azért ez nem kis terhelés adtam neki. Egy pillanatig nem sietett, jó vol többet voltam a megbeszéltnél, nagyon kedves volt végig.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt, ez nem változott, voltam már pár hölgynél meg hallottam már nagy *** szerintem nagyon kiváló egy ilyan magas színvonalú ***.
  • Összkép:

    Imádtam, biztosan vissza megyek hozzá ha a fővárosban vagyok és bepótoljuk ami kimaradt, ajánlom magamnak :D és mindenkinek aki valami különleges élményre vágyik.
    Az biztos, hogy ilyen higéniát még sehol nem tapasztaltam és ez nagyon tetszett, hogy ennyire odafigyel mindenre.

    Elnézést ha kimaradt valami, de beszit megakartam írni és remélem minden rendben van veled drága Enikő és kipihented amit veled tettem :D:D
    Puszillak!
Happy Massage