• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy hirtelen jött ötlet volt, hogy meglátogatnám Jessycát, és reménykedtem, hogy valami véletlen folytán pont van szabad ideje. A szerencse velem volt :) A telefont egyből felvette és fél óra múlva már tudott is fogadni
  • Megközelítés:

    Autóval mente, még pont fizetős volt, mert ha jól olvastam akkor ingyenessé válik a parkolás az utcában. Pont neves ház előtt, volt egy hely.
  • Helyszín:

    Már jártam a lakásban, bár egy másik szobában. Továbbra is az a véleményem, hogy egy szép rendezett "rendelő". A szobák nem hatalmasak, de a célnak megfelelő. A fürdő a kiemelkedően szép tiszta és jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    Egy gyönyörű lány, csodás szép arccal és szemekkel, kedves mosollyal. A többi alkatrész is nagyon a toppon van, az én fordításomban legalábbis. Csodás fenék és mellek. Kell ennél több?
  • Action:

    A lakásba érve, pusziva köszöntött és egyből éreztem, hogy itt a hangulattal nem lesz gond. Szobába invitált majd egy gyors tusolás után az ágyra heveredtem és jelezte, hogy 1 perc és ő is itt van. Nem is kellett többet várni, egy igazi csokinyuszi toppant be bunda nélkül a szobába. Egy kis simogatós és csókolgatós felvezetés után, megtalálta a nemesebbik részem és az előző beszámolókban már megénekelt brutálisan jó franciába kezdett. Bőnyállal, ráköpve, néha mélyen lent is tartva. Elég nehezen lehet ezt, hosszú távon bírni, de szómi-szó ezért a megénekelt technikáért látogattam meg. Amíg csak tudtam húztam az időt. Amikor éreztem, hogy ennek így nem lesz jó vége, akkor ő térden én meg a feneke között egy csodás puncira találtam, amit 5-10 percig bőszem majszoltam. Majd vissza kéreckedtem a szájába. A végéhez érve egy hatalmasat robbantan csodás melleire (elején jelezte, 2 dolgot nem szeretne NFVSZ és az ujjazás és hát úriember lévén ez tiszteletbe tartottam) Még maradt kb. 20 percem, amit most egy nagyon szuper kis beszélgetéssel töltöttünk, emberek irányíthatóságáról és egy éb érdekes témáról. Majd gyors tusolás után, két puszival távoztam.
  • Elszámolás:

    Szerintem teljesen átlagos az ****. A **** most csak a francia részét sikerült igénybe vennem, de az biztos átlagon felüli volt. És persze az is , hogy nem minden nap találkozik ilyen gyönyörű fekete lánnyal az ember.
  • Összkép:

    Egy csodás csomagolásba burkolt, nyugodt körülmények között rendelő csokinyuszi, aki magas fokra emelte a szájjával történő kényeztetést és mindemellett egy nagyon jó beszélgető partner is
Happy Massage