• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy döntöttem tartok egy tematikus hetet aminek a fő témája a tini lányok lesznek. Elvégre lassan itt a nyár, a vakáció, a tini csajok is előbújnak - a mi legnagyobb örömünkre - nem lehet elmenni egy ilyen lehetőség mellett.
    Ennek tükrében talán nem meglepő miért is esett elsőként Nóri-ra a választásom: szuper paraméterek, csábító képek (pláne hogy amatőr fotók), az eddigi beszámolók is csak ájuldoznak tőle. Hát felhívtam két nappal előtte, hogy egyeztessünk egy időpontot. Kimondottan rugalmas volt mivel aznapra szabadságot tervezett de megtaláltuk a telefonban a közös nevezőt rábeszéltem, hogy töltse egy részét inkább velem. Másnap kaptam az sms-t hogy nem lehetne- e inkább egy másik idöpont a megbeszélt napra. Felajánlott két opciót így választottam és írtam hogy semmi gond. Ott leszek.
  • Megközelítés:

    Mivel amúgy is a környéken volt dolgom eleve úgy terveztem a randinkat, hogy csak a Margit híd túloldalára kelljen átugranom. A BKV kitartó híveként 4es6os-sal át a budai oldalra majd a hídfőtől pontosan 5 perc séta volt. Ennél egyszerűbb megközelítés már nem is lehetne.
  • Leírás:

    Megérkeztem idöben, felhívtam, ami ki is csengett hosszan de semmi reakció nem volt. Itt már rossz elöérzetem támadt de azért küldtem egy sms-t hátha így sikerül elérnem. Még mindig semmi.
    5 perc után újra hívtam majd még utoljára 10 perc múlva. Hasztalan volt minden próbálkozás így jobb dolgom lévén leléptem.
    Biztos klassz csaj - annak aki bejut hozzá - de ezek után azt kell, hogy mondjam megbízhatatlan is. Nagy kár érte :/
Happy Massage