• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Személyesen vele telefonon, kedves, korrekt tájékoztatás, másfél óra múlva az utcából hívtam a pontosabb koordinátákért.
  • Megközelítés:

    A Kosztolányitól két percre. A parkolás asszem fizetős, de megoldható, bkv dögivel. Egy csendes kis utca. Amanda éppen helyszín váltás előtt áll, költözik Angyalföldre...
  • Helyszín:

    Egy régebbi építésű kis kocka házikóban egy apró lakás, ahol egyedül rendel. Egy szoba ággyal, asztallal, kis fürdőszoba pár tusfürdő. Szóval eléggé puritán körülmények, semmi extra, de ez lehet már a közeljövő helyszínváltása miatt is. Valamelyik butább rádióadó szólt, de kérésemre ezt kikapcsoltuk.
  • Lány külseje:

    Az adatlapra kiírtaknak és a fotóknak megfelelő külső. Ami annyira nem látszik, a cicik aprók, de szép alakúak, a puncika pedig semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után. Sokkal selymesebb volt, mint a hölgy lábai, amik egy kicsit borostásak voltak ottjártamkor. Amúgy egy kecses, vékony lány Amanda, a combok egészen hosszúak, a fenék pedig fokhagymaszerűen kiugrik pucsításkor :) Arcra nem az én világom.
  • Action:

    Zuhanyzás után az ágyon csókolóztunk, ezt jól és üdén csinálja Amanda. Nem teljes beleéléssel, de azért nyelvesen, inkább lassan, finoman, érzékien. (Egy apró megjegyzés: nem vagyok 100%-osan biztos benne, hogy néha nem szív el egy-egy szálat a hölgy, az adatlappal ellentétben. Lehet, hogy csak a rendelés előtt és után, de én egy kicsit éreztem a szájában azt az ízt.) Fokozatosan magam alá tepertem Amandát, szeretem ezt, hogy miközben csókolózunk, csókolgatom a nyakát, arcát, fülét, a farkam ott lüktet a hölgy combján, hasán.Az történt, ami ilyenkor történni szokott, alkalmi szeretőm gyönyörű csiklójánál és apró kis bejáratánál kötöttem ki. Hosszasan izgattam csak a nyelvemmel, az ujjaimat még a csiklóra sem mertem rátenni, nemhogy belülre, biztos voltam benne, hogy elutasítás lenne a válasz. Eztán fordult a kocka és a hölgy kezébe, szájába tevődött át a mozgási energia. Fekve, ülve, ágy szélén állva foglalkozott velem közepesen változatosan, az agyamat azért nem dobtam el, majd a másodszori javaslatára már gumit húztunk. Próbáltuk misziben, oldalról, hátulról, de nem maradtam stabil, valahogy nem volt meg a tűz. Így visszatértünk a gumi nélküli franciához, a vége pedig az lett, hogy rátérdeltem Amanda mellkasa fölé és a balkezes hölgy az apró kis cicikre ürítette a táramat.

    Bár írja Amanda az adatlapján, hogy nem minden pózt vállal, ez a lovaglásra biztosan igaz, ez közben elő is jött. A 69-et sem tudtuk kipróbálni, mert nem tudom miért, nem értettem a magyarázatot, valami olyasmit mondott, hogy a magasságkülönbség miatt nem ide-oda esnek a dolgok.
  • Elszámolás:

    Ő nem kérte el, mert dumáltunk, de a végén lehelyeztem az asztalra. Az elején megbeszéltük, hogy ha fél órára sikerül, akkor annyi, ha egy órára, akkor pedig annyi, rugalmasan kezeltük a dolgot.
  • Összkép:

    Amanda egy kedves és készséges lány. Engem sajnos nem tudott tűzbe hozni. Lehetne ezt a körülményekre fogni, ahogy udvariasan ezt férfiként meg is tesszük, de közben tudjuk, hogy máskor sokkal rosszabb körülmények közt is hatalmasat tudunk élvezni. Ez partnerfüggő és kémia, vele ez nem működött. Egy kicsit az egész aktus alatt féltem attól, hogy valami olyasmit csinálok, ami nem jól neki és engem ez egyáltalán nem hoz lázba.
Happy Massage