• Mystique

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Három hónap után gondoltam megnézem mivé fejlődött a kis aranyos kezdő lány. Én írtam róla az első beszit. Akkor nagyon kellemes időt töltöttünk együtt. Telefonon egyeztettünk, sikerült pár óra múlva találkozni. Most csak 1 órára tudtam időt szakítani. Ennek voltak előre nem várt következményei, de erről lejjebb.
  • Megközelítés:

    Az a bizonyos "garázson át" megközelítés, Anfiteátrum közelében. Régen megszokott szalon. BKV minden féle a közelben, parkolás még mindig ingyenes, de már nem sokáig. Nem is könnyű találni helyet.
  • Helyszín:

    Egyórás szeanszra csak kicsi szoba jár, tatami nélkül. Igaz, a masszpad itt is jó stabil, felhajtható fejrésszel. Tükör, kanapé, zene és ruhainas itt is van.
  • Lány külseje:

    Új képek vannak Bogiról, a valóságban továbbra is vonzó. Tény, hogy szerintem Ő is (én is) felszedett néhány kilócskát az elmúlt időszakban, de ezt a képek nem mutatják. Most már nem kezdő, de egy tapasztalt masszőz fogadott. Ha nem is azonnal, de menet közben leesett neki is, hogy már találkoztunk.
  • Erotikus masszázs:

    Erőteljesen átmozgatta a nyakam, vállam és a hátamon csigolyánként ment végig, azokat egyenként megigazítva. A lapockák kezeléséhez hátratekerte a karjaimat és ajándékként kaptam a kezembe finom ciciket. A karok masszírozását fűszerezte, hogy a kezemet jól beszorította a punci közelébe.Egyenként végiggyúrta a vádlikat és combokat. Hab a masszázs-tortán a fenék kényeztetése volt. Finom cirógatással szétválasztva a fenekemet végig simizte a vájatot le a zacsik irányába és ott elidőzve kicsit játszott a golyókkal. Összességében egy kellemes és jó masszázst kaptam.
  • Levezetés:

    Szóval a meglepi az volt, hogy mikor felültettem a padra, simogattam cicijeit, pociját, széttártam combjajait és ráhajoltam a puncira, "na-na, ezt nem szabad"- mondta. Miért ? "Hát, mert egy órában nincs kölcsönösség"- mondá kis Kedvesem. amúgy kedvesen. Nem vette el a kedvem, csak azért rácsodálkoztam. Ettől eltekintve ugyan olyan belevaló volt mint első alkalommal. Ugyan - mint írtam, - egy órás kicsi szobához nem jár tatami, de azért megtaláltuk a padon is a megfelelő pozitúrát. Ha nem is egy KNFVSZ-hez, mint régen, de egy kellemes újszerű egyoldalú franciát azért össze tudtunk hozni. Hanyatt fektettem a padon úgy, hogy a feje kicsit túllógott. Kisöcsém a szájacskájában ki-be szórakozott, jobb kezem a méretes ciciket gyömöszölte, miközben a bal kezem ujjai helyettesítette a nyelvemet, és alapos munkát végzett a punciban és csikló morzsolgatással. Én a nyakára és a cickókra lőttem az utódokat, majd ujjaimról lenyalogattam Kedvesem nedveit. Utána közös tisztálkodás során eltávolítottuk ami nem kellett már.
  • Elszámolás:

    Szokásos kerületi rózsaszálak a végén, kiegészítve egy a szomszédság pékségében vásárolt friss rétessel. Igy dél tájban, gondoltam jól fog esni. Örült neki, külön köszönte.
  • Összkép:

    Először kicsit feldúltam magam azon, hogy milyen dolog az, hogy egy órás programnál "megrövidítik" az embert, de aztán rájöttem, hogy én vagyok a hülye, ez , üzlet, teljesen jogos, hogy másfél órára "aranyhal" egyórára "ezüsthal" dukál.
Happy Massage