• Niki29

  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Drága Ubihind!
    Bocsánat a késői reagálás miatt, kedves beszámolódra. Nem mentegetőzöm, inkább csak megköszönöm. :-) Mindig jól esik olvasni, ki hogyan érezte magát a társaságomban. :-) Hiszen igy tudom meg azt, ki hogyan éli át , a velem együtt eltöltött időt. Köszönöm szépen, aranyos voltál, s várlak vissza szeretettel! :-) Puszi Niki

  • Egyeztetés:

    Niki régóta a kedvenceim közt van, eddig csak azért nem jártam még nála, mert mindig csak 1-2 órával előtte hívtam, és persze nem volt szabad. Most előző nap kerestem, így minden simán ment, megbeszéltünk mindet.
  • Megközelítés:

    Én az autó-gps párosítást használtam, de jár arra villamos is. Parkolás kiváló, van hely és ingyenes.
  • Helyszín:

    A lakás felújított, otthonos, tiszta. A fürdő kicsi, de befértünk ketten egyszerre :-) Tusfürdő, ...ha jól számoltam, pontosan 78 féle van. A szoba viszont tágas, hatalmas tükörrel, félhomály, zene, az ágy is nagy, nem nyikorog.
  • Lány külseje:

    Niki kijött értem a lifthez, "rendes", hétköznapi ruhában. Ez tetszett, hogy nem rögtön egy meztelen lánnyal találkozok. Képeknek természetesen megfelel. A rövid hajú csajok nem a gyengéim, mégis tetszett. Biztos van ennek szakszerű neve, dé én, ostoba férfi, csak szénaboglya frizurának mondanám. Nagyon illik a stílusához, egy közvetlen, vidám, játékos lányt ismertem meg.
  • Action:

    Mivel először találkoztunk, így, utcai ruhában beszélgettünk, kávéztunk, nagyon oldott volt a hangulat az első másodperctől, mintha régóta ismernénk egymást. Aztán közös vetkőzés a konyhaasztalnál, és együtt mentünk zuhanyozni. Persze beszélgettünk, Niki közben megmosta minden porcikámat. Egy csúszka masszázzsal kezdtünk. Niki gyorsan feltérképezte az erogén zónáimat ami annyira jól sikerült, hogy libabőrös is lettem (ajánlom mindenkinek). Aztán közben lestem ám a tükörben is! Már alig vártam hogy megfordulhassak, hogy hozzáférhessek én is. Szenvedélyes egymásbagabalyodássá fajult a dolog csókókkal füszerezve. Majd Niki (kérésemre készséggel) a számra telepedett és már csak akkor engedett levegőt venni ( :-P ) , mikor elégedetten lentébb csúszott. Természetesen nem maradt el a jutalmam nekem sem, de én nem hagytam magam kivégezni (még). Szájjal varázsolta rám a gumit, majd a káma szutra általa bejegyzett figurája következett. Azóta is azon gondolkozom, hogy hogy is volt az... Végül pedig megszabadultunk a gumitól, a padlón az ágy széléhez térdelt, és összefirkáltam az arcát. De utána segítettem letörölni :-)
  • Elszámolás:

    Az 1 óra- 1 lehetőség csomagot választottam. Valahol a pesti átlag alatt, és a debreceni fölött van. Letettem az asztalra, ott is maradt.
  • Összkép:

    Niki valóban vendég központú. A lénye elragadó, kedves és vidám, de nem eröltetett, hanem természetes. Nem is tudom pontosan mennyit voltam ott, de biztosan jócskán túlléptük az 1 órát, no TP. Feltöltődve, mosollyal az arcomon távoztam, és már akkor tudtam, hogy ide vissza fogok jönni.
Happy Massage