• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy vasárnap kora délután hívtam, miután megerősítette a napi „rendelési időt”. Szerencsére egyből felvette, és néhány órával későbbre kaptam is időpontot. A telefontban hangja kellemes volt, készségesen tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    Vígszínház környéke. Ennek megfelelően villamossal problémamentesen megközelíthető, parkolóhelyet találni már nehezebb lehet.
  • Helyszín:

    Régi, átlag Pesti állapotú bérház egy szobás, galériás lakása. Ennek méretéből adódóan is Tünde egyedül rendel. A fürdőszoba pici és kissé megviselt, benne zuhanytálca. Többféle tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre.
    Az előszobában szék és asztal a lepakoláshoz, a szobában nagy és kényelmes franciaágy.
  • Lány külseje:

    Tünde alakja a képeken látottaknak teljesen megfelel: csinos fiatal lány, bájos arccal, csillogó szemekkel, formás cicikkel és kerek popsival. Megérkezésemkor fekete melltartó-tanga kombinációban fogadott. Kedvességéből és közvetlenségéből egyből tudtam, hogy jó helyen járok.
  • Action:

    Zuhanyzás után a szobába visszatérve megkérdezte, hogy kérek-e egy masszázst. Inkább én masszíroztam meg őt, ami jó választásnak tűnt, feszes teste és gömbölyű idomai meghozták a kellő hatást számomra.
    Megfordulva hozzám simult és csókolózni kezdtünk, amit kifejezetten érzékien csinál. Végig puszilgattam a testét és puncijához érve kényeztetni kezdtem, aminek testének mozgása és a hanghatások alapján azt hiszem meg lett a pozitív eredménye. Majd helyet cserélve Ő kezdett franciázni, amit nagyon kellemesen, egyedi technikával végez és a golyókat sem hagyja ki. A védőfelszerelés felhelyezése után egy kis lovaglásra invitáltam. Ügyes mozgása, formás melleinek látványa és forró csókjai meg is tették hatásukat, így akármennyire is próbáltam türtőztetni magam hamar végem lett. Hagyott lenyugodni, majd pihenés képen mégis igénybe vettem az elején felajánlott masszázst és közben kellemesen elbeszélgettünk. A második menet felvezetéseként egy kis francia kényeztetést kaptam, de mivel sajnos én ilyen gyorsan nem vagyok kétlövetű a második kört le kellett mondanom, bár Tünde egyáltalán nem siettetett. Végül egy gyors zuhany, majd elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt, 1 órás pesti átlag. Nem hozta szóba, az elején a kisasztalra helyezve rendeztem.
  • Összkép:

    Tünde egy csinos, fiatal, kedves, figyelmes lány. Kommunikatív és közvetlen. Az egész együttlét alatt azon volt, hogy jól érezzem magam. Ellátogattam mostanában egy-két lányhoz, de neki sikerült legjobban feloldani a helyzetből adódó gátlásaimat, nála éreztem a legtermészetesebben magam. Igazi barátnő feeling-es élményt kaptam tőle.
Happy Massage