• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés gördülékenyen ment, tudod időpontot adni az általam preferált időpontban.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető bkv-val és kocsival is egyaránt. Parkolás az utcában viszonylag könnyem ment.
  • Helyszín:

    Valószínűleg az eddigi beszámolókat olvasva én már egy újabb helyen voltam mert nem volt belső kétszintes a lakás. Újszerű, rendezett a célnak tökéletesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő. Csinos, kerekded (ott ahol kell) lány. Nyilván ahogy szerintem majdnem mindenki én is azért mentem el hozzá, mert a magyar férfiak nagyon kis százaléka lehet együtt színes bőrű nővel. Nem volt csalódás, nagyon szép a hölgy és azok a vastag ajkak, hmmm :).
  • Action:

    Megérkezésemkor egy fehérneműben várt mint általában ahogy szoktak :). Bekísért a szobába és egyeztettük, hogy mit és meddig szeretnék, majd kaptam egy tiszta törölközőt és megmutatta, hogy hol van a fürdő. Gyors zuhanyzás. Most nem részletezném, hogy milyen a fürdő csak annyit mondok, hogy olyan amilyennek lennie kell. Miután végeztem, ő már a fürdő ajtajánál várt. Bementünk a szobába és mondta, hogy helyezzem magam kényelembe ő is gyorsan lezuhanyzik. Miután megérkezett kezdődhetett is a durvulás :). Hát sokat olvastam a beszámolók között a francia tudásáról, nem hazudtak! BRUTÁLIS!!! Igazi mélytorkos köpködő pornós feeling :D. Hamar meg is tette a hatását. Aki ezt elsőre sokáig bírja annak le a kalappal! NFVSZ sajnos nem lehetett :(. Miután kivégzett elmentem gyorsan letusolni. Pihenés képen kaptam egy teljes test masszázst. Kezdtem helyre jönni így újra belekezdett a franciázásba ez még a holtat is visszahozza az életbe. Megkértem én is had kényeztessem egy kicsit, természetesen nem tiltakozott. Kéjesen nyögdécselt, én meg közben nagyon élveztem nyalogatni puszilgatni ezt a szép puncit. Kértem tőle egy gumit és belekezdtünk az ágytornába, csináltuk minden pózban, de sajnos nekem már nem volt happy finis másodjára, de nem rajta múlott! Közöltem vele kicsit szégyellve, hogy ez már nem fog menni. Egy dolgot sajnálok, hogy nem tudtam kicsikarni belőle egy igazi nyelves csókot, ami nekem jutott az inkább szájra puszi volt. Összegezve a történteket egy életre szóló élmény marad és ha tehetem meglátogatom még egyszer!
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek alapján, nem sürgetve a végén kérte el az ajándékot. Csak annyit mondok megérte :D
  • Összkép:

    Nagyon kedves és közvetlen volt végig azt nézte, hogy nekem mi a jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer menjen el hozzá!
Happy Massage