• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta próbáltam becserkészni. Többször vissza is csörgött, egyszer beszéltünk is, de nem sikerült időpontot találni. Péntek reggel hívogattam a koránkelő lányokat, egy se vette föl. Nóra volt az egyetlen, aki pár perc múlva visszacsörgött. Egy órával későbbre beszéltük meg. Dugóba kerültem, így módosítást kértem, szerencsére nem volt akadálya, hogy fél órával később kezdjünk.
    Elsőre sosem vette fel, de visszacsörgött, és akkor már mindig azonnal felvette.
  • Megközelítés:

    Buda, Víziváros. Pár sarok, kb. öt perc séta a Margit híd budai hídfőjétől. A dugó miatt leraktam a verdát és sínautóval közelítettem, így a parkolást nem sasoltam.
  • Helyszín:

    Régi, de nem lepusztult bérház. Lift van, nem vettem igénybe. Kicsit bizonytalankodtam a sötétben, de nyílt az ajtó. Bebotorkáltam. Cipő le, szobában kis dumcsi. Franciaágy, kanapé, egyéb tárolóbútorok, halk zene (nem valami rádióállomás, hanem igazi válogatás) leeresztett redőny, sötét. A fürdő a szokásos. Zuhanytálca függönnyel, száraz kilépő és sok száraz törcsi, szájvíz, pár tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Ha nő lennék, ilyen testet szeretnék. Karcsú, de nem sovány, minden porcikája markolászásra termett. Kimondottan szép arc, fekete szemek, hosszú, fekete haj. Közepes méretű, kifogástalan alakú, nem is kemény, nem is lágy cickók, kényeztetésre azonnal reagálnak. Pici, kemény popsi, hosszú combok, abszolút borostamentes babapunci. Bőre simogatnivalóan sima, selymes, bársonyos, és nagyon érdekes, hogy többféle árnyalatú, természetes barna. Pirszinggel nem találkoztam (hálisten).
    Nóra testének minden részlete, de összességében is csodálatosan szép, már a látványért is érdemes meglátogatni.
    Egyedül a hajába ivódott cigiszag zavart, emiatt hezitáltam is a minősítésen, de végül is jól döntöttem.
  • Action:

    A sötétben nem láttam, hogy miben fogadott, de remekül állt neki. Így aztán nekem is. A fürdőben, már világosban lesimogattam róla, de akkor sem ismertem fel. Később megkérdeztem, szerinte hálóing. Hát, én nem ilyennek ismerem a hálóingeket, de ő tudja…
    Szóval a fürdőben, merthogy közös fürdést kértem. vetkőztetés közben már ismerkedtem is fantasztikus testével. Gyorsan túlestem a szájvizezésen, hogy felül is összetapadhassunk. Nóra remekül csókol, és ami a fontos, hogy szívesen, nem kényszeredetten, mint sok más lány. Tusolás közben is meg-megtaláltuk egymás ajkait. Bizony, szorongtunk a zuhanyfülkében. De milyen kellemes szorongás volt! Miután tüzetesen megtisztálkodtuk egymást, Nóra egy félemelettel lejjebb helyezkedett, mert azt vette a fejébe… Úgyis kitaláljátok, mit vett a fejébe. Méghozzá jó mélyen. Nem is nyugodott addig, amíg jobb sorsra érdemtelen utódjelöltjeimet magáévá nem tette. Sőt, azt követően is kényeztetett, amíg én is meg nem nyugodtam.
    Mire megtörölköztem, ő már az ágyon várt, meztelenül. Pazar látvány! Nem volt ellenére, hogy villanyt gyújtsak, ami nagy piros pont nálam. A redőnyök természetesen lent maradtak.
    Nyaltam-faltam Nóra gyönyörű testét, kiváltképp a cickót. Amúgy is nagy kebelbarát vagyok, de Nóra ikrei teljesen megbabonáztak. Ha időnként el is szakadtam tőlük, hogy a trópusokat is felderítsem, vissza-visszatértem hűségesen. Ajkaihoz és nyakához nemkülönben. Nyakának íve és csókjainak íze magával ragadott. Közben egyik-másik ujjamat ott pihentettem, ahová alezredes úr kívánkozott, egyre türelmetlenebbül. Akárhogy is fordultam, helyezkedtem közben, Nóra mindig megtalálta a módját, hogy valamely, a keze ügyébe eső testrészemet cirógassa, simogassa. Bár viselkedését tekintve csendes és visszafogott, mégis igazi partner, aktív résztvevő a szexben. Nem mindent vállal ugyan, de amit igen, abban nagyon benne van. Semmitől sem húzódozott, és kereste, hogy hogyan növelhetné az élvezetemet.
    Hosszas kényeztetés után a tettek mezejére léptünk, és számos ütemes testgyakorlatot mutattunk be, úgymint papás-mamás, ugyanez láb a nyakba testhelyzetben, hátulról döngetés, ölbe ültetve szemtől szemben és végül, de nem utolsó sorban az est fénypontja: a lovacskázás. Maga a buja élvezethalmozás, ahogy a karóba húzott, kis, fekete boszorkány buja teste vonaglik fölöttem. Cickói hol remegnek, rezegnek, hol a tenyeremet paskolják, majd combjait markolászom, hogy a kebleket csodálhassam…
    Végül ismét francialeckét kértem. Én lágyan szeretem, Nóra ellenben határozottan (de nem durván), és mint mindig, a nőnek van igaza… Talán kicsit változatosabban is művelhetné, de ez csak most, utólag jutott eszembe, mert akkor csak annyi, hogy mennyire jó, és kész.
    Nem néztem az idő múlását, de Nóra sem. pedig kétlem, hogy belefértünk az órába. Imádtam, hogy távozásomig nem vett magára egyetlen ruhadarabot sem. Úgy búcsúztatott, ahogy – jól tudta – a legjobban tetszik nekem: anyaszült meztelenül. Mély csók, közben popsimarkolás, cicisimi, cicipuszi, és olaj.
  • Elszámolás:

    Az elején szoktam rendezni, de most Nóra első pillantásától elment az eszem, és csak öltözködéskor kapcsoltam. Ciki lett volna, ha figyelmeztetnie kell. Valami fabútorra helyeztem az átlagcsokrot.
  • Összkép:

    Mint említettem, sokáig morfondíroztam, hogy milyen minősítést adjak. Jókora mínusz volt a cigiszag, de sok minden más meg plusz. Azt kétségtelenül éreztem, hogy számomra Nóra a legkiemelkedőbbek egyike. Elgondolkodtam, hogy mit is csinál jobban, mi is volt jobb, mint más lányoknál. Találtam ilyesmit, de nem lényegeset. Az összhatás azonban lényegesen több volt, mint a részek egyszerű összege.
    Webi szerint az élményt pontozzuk, nem a lányt. Istennő azonban csak a lány lehet, az élmény nem. Ami az utóbbit illeti, életem egyik legjobb élménye volt.
Happy Massage