• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Tibi:)
    Köszönöm hogy megosztottad az átélt élményt szakítottál rá időt,és a kedves szavakat.:)
    Már nem először találkoztunk és nem is másodjára :)sokadjára:) (mire felfedted titkos neved)véletlen....(ennek kapcsán ujra mosolyt csalva arcomra ....:-D de remélem még visszatérsz hozzám amikor csak teheted.Várlak és ujra átélhetjük azt a csodálatos élményt amire szívesen emlékszünk. ;)Ami neked jó, nekem jó)
    Köszönöm a desszertet is ami soha nem marad el, és a kedvencem. Figyelmes. ::::)
    SOK PUSZI ÖLELÉS

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délelőtt és mivel már ismertük egymást, sms-ben válaszolt. Az időpontot igy sms-ben sikerült egyeztetnünk aznap estére.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, az Allétól nem messze. Parkolás a legegyszerűbb az Alléban, de BKV-val is könnyen elérhető.
  • Helyszín:

    Saját lakás, teljesen rendes, tiszta. A masszázsszoba hangulatos, van benne masszázspad is meg egy széles ágy, ami szintén használható. Két törölközőt is kapok, a tusfürdő választék is minden igényt kielégítő (amit meg mégsem, arról Ingrid gondoskodik a szobában...:).
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, mosolygós, kedves lány. Kerek, szexi idomok, hatalmas és formás cicik. Mindig csillog a szeme, látszik hogy szereti amit csinál. Rendszeresen sportol, ez látszik is rajta.
  • Erotikus masszázs:

    Gondoltam, most majd masszázzsal kezdünk, nem úgy, mint legutóbb, amikor a végére maradt. De nem jött össze most sem...:) A fürdőből kijövet az ágyon várt és megállíthatatlanul elindultam a lejtőn (erről később). Utána jött a masszázs, ami nagyon kellemes és szakszerű is volt. A masszázspadon végezte, a lábaimnál kezdve, és onnan haladt felfelé. Kérésre igazított a masszázs erősségén. Közben kicsit beszélgettünk és kiderült, hogy olvasta egyik népszerű beszámolómat, de nem tudta, hogy én írtam... Na hát most sikerült beazonosítani hogy ki vagyok. Masszázs után felajánlotta hogy lemossa a hátam. Ezt örömmel elfogadtam, és hát, hm, sikerült túlteljesíteni a feladatot, nem csak a hátam mosta le, és én is lemostam a "hátát"... :) Igen kellemes fürdés volt!
  • Levezetés:

    Szóval a fürdőből kijövet már az ágyon várt igencsak csábító pózban, így nem tudtam ellenállni, és elkezdtem én masszírozni. Erről elég hamar áttértünk arra, hogy nyelvemmel "masszíroztam" tovább, amit láthatóan élvezett, de a csúcsra nem sikerült eljuttatnom. Nemsokára fordultunk és ő kerekedett fölém. Kis simogatásokkal indított, majd egy csodálatos franciában volt részem. Nagyon jól ráérzett a titkos erogén zónáimra és fantasztikusan érzéki módon csókolgatva szinte őrületbe kergetett. 69-es pozícióba fordultunk, és így én is tudtam egy kicsit kényeztetni. Közben néha a popsival és a puncival masszírozta a farkam, és a vég is így ért el. Csodálatos volt.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le az asztalkára az előre megbeszélt ajándékot. Az átlagnál picivel magasabb a mértéke, viszont amit kaptam cserébe az sokkal jobb az átlagnál.
  • Összkép:

    Kellemes masszázs és átlagon felüli erotika egy nagyon szimpatikus, kedves, csinos és szexi lánnyal. Nem először jártam nála és nem utoljára. Nagyon ajánlott.
Happy Massage