• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Zászlós úr!

    Mit nem látok...három csillagot kapott a tömegközlekedésünk?
    Na, beszélgessünk egy kicsit!
    Mi a jobb: ha mindenféle eszköz jár erre de ritkán, vagy amikor csak egy busz, de az 5-10 percenként?
    Ugye, hogy az utóbbival járunk jobban? Főleg azok a kollégák akik egyébként is kocsival közelítenek meg minket. És ha mindez még nem volna elég, a romantikát kedvelők figyelmébe ajánlanám a fogaskerekűt ami a kertünk alatt áll meg.
    Összegezve: hátra kötöm a sarkad ha a következő beszámolódban ( ha egyáltalán ezek után még lesz kedved írni) nem kapok öt kis virágot a tömegközlekedésre!
    Uraim! Láthatják itt nagy szigor van.
    ...ami pedig a beszid illeti: köszönöm, köszönöm!
    Puszi!
    Aliz

  • Egyeztetés:

    Új kalandra, új élményre vágytam, ezek alapján néztem körbe az oldalon, de közben folyton Aliz jutott eszembe, hogy korábbi tapasztalatom alapján nála a kívánságom maximálisan ki lesz elégítve, nem is akármilyen körülmények közt. Így amikor egész napos elfoglaltságomra BP-re indultam, az első helyen szerepelt a felhívandók listáján. 10 után rácsörögtem, nem vette fel, így küldtem egy sms-t, megjelölve az időpontot is, amire hamar megjött a válasz, hogy rendben. Aztán még egy rövid üzenetváltás, hogy mikor tudunk beszélni, így kora délután telefonon egyeztettük a részleteket, vagyis a fülébe súghattam a vágyaimat, amire megkaptam a választ, hogy nincs akadálya.
  • Megközelítés:

    GPS előzményeire rákattintva indultam a XII. kerületi, panorámás budai házhoz, ami BKV-val is elérhető 1-2 buszjárattal, de tömegközlekedésben véleményem szerint nagy választék nincs, cserébe viszont kényelmesen és ingyen lehet parkolni szinte a ház előtt. Pest felől a Margit híd és Margit körút helyett érdemes alternatív útvonalat választani, a Lánchídon és Királyhágó utcán keresztül gyorsabban célba lehet érni.
  • Helyszín:

    Már a csodás panoráma is előrevetíti a kiemelkedő színvonalat, egy utca felöl nézve családi ház jellegű több lakásos épület, amiben különböző szolgáltatások tevékenykednek, megszokott jövés -menés, így aztán bárkivel találkozhat az ember, annak fogalma sincs a jövetele céljáról. A lakás kifejezetten masszázsszalonnak berendezve, az előszobában kényelmesen le lehet pakolni, a tetthelyen hatalmas tatami. Fürdő célnak megfelel, egyedül a fürdőkádba bejutás körülményes kicsit, egy zuhanykabin szerencsésebb lenne a helyén. Lehet választani néhány tusfürdőből, a mosdónál szájvíz, hozzá kispohár, minden apró részletre figyel a vendéglátó.
  • Lány külseje:

    Aliz egyenesen elbűvölő, szép arc, csábítóan nőies forma, magas, sportos alkat. Nehéz elhinni , hogy 36 éves, annyira fiatalos. Falatnyi tangában, és szexi kis hátul kapcsolgatós felsőben fogadott, amiről vetkőztetés közben meg is beszéltük, hogy legközelebb talán egy könnyebben lecibálható póló kellene helyette. :D
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor öleléssel, finom csókkal köszöntöttük egymást, hangot adva a viszontlátás örömének. Gyorsan lepakoltam, átadtam egy kis édességet, nekiálltam vetkőzni, közben már kóstolgattam, ízlelgettem, és irány a fürdő. Visszatértemkor újabb ölelés, csók, vetkőztetés, majd mindenféle egyeztetés nélkül előrevettük a levezetést, így aki időrendben kíváncsi a történtekre, a következő bekezdés előtt annál a szakasznál folytassa az olvasást.

    A kölcsönös beteljesülés után igen elégedetten hasra fordultam, és elnyúltam a tatamin, Aliz pedig a lábaimnál kezdve, fokozatosan felfelé haladt rajta, és érzésem szerint igen szakszerűen átgyúrt, leginkább a vádlimra, majd a hátamra koncentrálva. Tevékenységét közepes erővel végezte, néhol már a fájdalom határán, de ez a szakszerű masszázs velejárója. Közben nagyon jót beszélgettünk az élet dolgairól, az előzmények miatt pedig teljesen el tudtam lazulni, átadva magam a kényeztetés ezen igen élvezetes, és gyógyító erejű formájának. Az élményt fokozta, hogy éreztem ruhátlan testét, egy egy huncut megmozdulását, kedves simogatását is közben. A végén mellém bújt, én pedig rákérdeztem, hogy hogy állunk idővel, mire megnyugtatott, hogy ha nem sietek, majd jelzi, ha mennünk kell fürödni. Így egy jóleső, cirógatós, bújós beszélgetés következett még, és együtt indultunk a fürdőbe, ahol jól átmosott, megszabadítva az olajtól, és egyéb nedvektől, amit nem célszerű hazavinni egy ilyen kaland után. (Isteni hátmosás volt.:D)
  • Levezetés:

    Mint említettem, az érkezésemet követő fürdés után ezt vettük előre, állva ölelkezve, csókocskák közt szabadítottam meg a ruhácskától, ami a sok kis apró kapocs miatt nem is volt olyan egyszerű, de miután sikerült, már szabadon volt minden kívánatos testrésze, én meg nem hagytam ki a felfedezés, kényeztetés lehetőségét. Majd hasra feküdt a tatamin, én meg a tarkójától finom puszikkal és simogatásokkal haladtam lefelé, élvezve puha bőrének érintését. A popsinál is elidőztem kicsit, aztán a lábacskák szétnyílásából éreztem, hogy haladhatok még lejjebb a kényeztetéssel. Imádom, ha a popsi irányából megközelítve kapok lehetőséget a nyalakodásra és orális kényeztetésre, miközben ujjaim finom érintésével játszhatok itt ott, ezzel fokozva a vágyat, ez most így történt, Aliz pedig a csípője mozgatásával jelezte, hogyan, merre, és milyen ütemben tovább. Majd megfordult, lábait felhúzta és a hátamra helyezte, így ténykedésemnek maximálisan teret engedett, én pedig az ajkaimmal, de főleg nyelvháttal játszadozva, időnként az ujjaimat kis birizgálással bevetve húztam egyre feljebb és feljebb. Másokkal ellentétben nem a fejemet szorította le, hanem a lábait a hátamra téve végezte az irányítást, aminek hamarosan meg is lett az eredménye. Sóhajaiból, csípője mozgásából, hasának lüktetéséből és finom összerándulásokból éreztem, hogy célt értem, és innentől irányító lábai is már más felé tereltek.  Ezért hozzábújtam, újra csókok, és a finom játéka következett a lenyugvásáig, és ami egyben az én teljes felhúzásomat jelentette. Fordultunk, én kerültem alulra, bőséges olajat csorgatott rám, és kezeivel belekezdett a harcos mesteri kényeztetésébe, amit pontosan tudott, hogy mikor kell abbahagyni, hogy a nála elérhető legfinomabb végkifejlet jöhessen majd el. Lovagló pózban fölém helyezkedett, kezével a popsijához illesztve a harcost, elérve azt az illúziót, mint ha gumi nélkül dugnánk, így aztán pillanatok alatt elért a vég, egy hatalmas sorozatot eresztettem el, a végtermék pedig szépen visszacsorgott Alizról rám.
    Ez után kedvesen letörölgetett, én meg segítettem Őt letörölgetni, majd jelezte, hogy kimegy kezet mosni, és megkérdezte, hozzon e be ásványvizet. Mivel eléggé megizzadtam és megszomjaztam, kértem belőle, aztán rövid pihenés után rátértünk a masszázsra.
  • Elszámolás:

    A közös kaland végén, fürdés után utólag került rá sor, a másfél órának megfelelő csokrot kerekítettem fel könnyen kezelhető méretűre, hogy még se darabokból álljon. :D A pesti átlagnál kedvezőbb az óra, viszont jóval magasabb a színvonal, és az egy óránál hosszabb idő esetén az alap óra idő arányos szorzatával kell számolni.
  • Összkép:

    A induláskor a választásom szempontjai az alábbiak voltak: Latex nélkül egy óriási durranás egy olyan NŐNÉL, akinek gyönyörködhetem az élvezetében, miközben a számat kedvemre használom, ezt kaptam meg Aliztól egy magas színvonalú, válogatott erotikával fűszerezett együttlétbe csomagolva.
Happy Massage