• Beky

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Beky reagálása

    Kedves Jones!:)Örülök,hogy megtudtam adni,amire vágytál:)Számomra is kellemes volt a társaságod,szívesen látlak máskor is,ha egy kis gyengédségre vágysz.Köszönöm az észrevételeket,a szép bókokat:)A hiányosságokat igyekszem pótolni:)Puszillak

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment az egyeztetés, ő veszi fel a telefont, mindent elmond. Csodálatos a hangja! Nekem a későbbi órák jók igazán, ő viszont este már nem ***. Sikerült megoldanom, ő pedig egyből mondott olyan időpontot, ami alkalmas volt.
  • Megközelítés:

    Margit híd budai hídfő közelében van, így a közlekedés jó, BKV közelben tesz le, autóval problémásabb. Ez csak pillanatnyi állapot, de a Bem rakpart és a Moszkva tér építése miatt itt most néha nehézkes autózni. Parkolót a környékbeli kisebb utcákban lehet találni, kis szerencsével egészen közel a házhoz.
  • Helyszín:

    Kis földszinti lakás a belső udvaron, galériázott szobákkal, hangulatos kis kuckó. A berendezés célszerű, ****. A fürdőben a tusoló lassan felújítható lenne, de elfogadható. Kellékek megfelelő mennyiségben. A szobában láttam masszázspadot, de mi végül a galériára mentünk, ahol egy kényelmes tatami van. Félhomály, diszkrét fények, zene – szóval minden ott van, ami a hangulathoz és az ellazuláshoz kell. Egyedül fogad, nincs zavaró forgalom.
  • Lány külseje:

    Egyszerűen gyönyörű, teljesen levett a lábamról már az ajtóban. A teste tökéletes, sugárzik belőle a nőiesség, a korából éveket tagadhatna le. Hiába kitakartak a képek, arcnál sem érhet csalódás, természetes és szép. Mellekben lehet szilikon, de nincs eltúlozva, amikor pedig lépdel fel a galériára a lépcsőn, tényleg nem tudtam levenni a szemem a csodásan kerek, feszes és izmos fenekéről. Magamban még szégyenkeztem is, mennyire illetlen vagyok.
  • Erotikus masszázs:

    Elnyúltam a matracon, ő pedig először lágyan végigsimított, és egy pillanat alatt kiment belőlem a feszültség, elfelejtettem a rohanást, ami a lakáson kívül volt. Egy darabig még nem is beszélgettünk, csak élveztem az érintését. Aztán komolyabb masszázsba kezdett, lábakat, hátamat végiggyúrta a kért erősséggel. Beindult a beszélgetés is, amit már csak a hangja miatt sem szabad kihagyni: annak is nyugtató, jótékony hatása volt rám. Több téma is szóba került, mindenhez hozzá tud szólni, és szerintem bárki talál vele közös pontot is. A gyúrás mellett már hátulról is kaptam finomabb, erotikus érintéseket is, ekkor azért elállt a szavam. A fordulás után a lábaimat még elölről is átgyúrta.
  • Levezetés:

    Lassanként egyre gyengédebbekké váltak a mozdulatai, és mind jobban közeledett a legérzékenyebb részhez. Finoman vette kézbe, csodásan ráhangolt a levezetéshez. A beszélgetés közben szerencsére jól egymásra tudtunk hangolódni, ezért most olyan volt, mintha a szeretőm kényeztetne-szeretgetne. Tökéletesen ráérzett, miként nő bennem az izgalom, aszerint irányított, mígnem végül remegve élveztem. Csodás ajándék volt tőle.
  • Elszámolás:

    Erre csak annyit mondanék, hogy nagyon megérte. A telefonban is megbeszélt szám a környéken átlagos, a *** viszont átlagon felüli volt. Ott egy szóval nem említette, búcsúzásnál tettem le az előszobában.
  • Összkép:

    Ízig-vérig nő, akivel nagyon jó együtt tölteni az időt, beszélgetni vele, miközben átengedem magam a kényeztetésének. Sokan szeretnének ilyen párt maguk mellé, aki ráérez, mire van éppen szüksége az embernek.
Happy Massage