• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon elsőre. Amandát mindig sikerűl első hívásra elérnem. Fél órával később ott is voltam
  • Megközelítés:

    Kosztolányitól 5 perc séta. Tömegközlekedéssel több lehetőség is van. Metro, villamos, busz. Autóval lehetett még parkolni, de nem egyszerű és fizetős.
  • Helyszín:

    Kis garzon. egy szoba, hatalmas ágy. Kis fürdő, de jó felszereltség. A zuhanykabin szerintem ki akar nyírni engem. Többször voltam már és szinte mindig megcsúszok vagy leverem a a zuhany rózsát. Ha látná is mit művelek Amandával :)
  • Lány külseje:

    Földre szállt angyal. Hosszú szőke haj
    Vékony alkat, formás cicik, remek popsi. Egésznap azon szeretném pihentetni a kezem életem végéig ; )
  • Action:

    Rosszul indult a napom. Másik hölgyhöz készültem, de máshogy alakult a dolog (nem az én hibámból). Gondoltam felhívom, elmesélem hogy jártam, de mikor megint meghallottam hangját tudtam, hogy most el kell mennem hozzá.
    Ajtóban egy kis kétrészes ruciban fogadott, nagyon tetszett. Mesélte most szerezte be és imádja. Kértem is, hogy maradjon fent amig fürdök és majd én szabaditom ki a ruciból.
    Ajtóban ahogy megláttuk egymást egyből átölelt és csókolózni kezdtünk. Jobban nem is indulhatott volna ez a randevú.
    Gyors fürdést követően ( és küzdelem a a zuhanyzóval) Az ágyon várt. Oda hajoltam hozzá és elkeztünk csókolózni. Át ölelt, húzott magához, még a számat is megharapdálta. Imádtam minden percét.
    Szép lassan haladtam lefele. Először a nyakát csókoltam, majd lehúztam felsőjét és a cicikkel foglalkoztam. Vissza szájához még pár csók, kicsit húztam az időt. Szép lassan elértem kelyhét, de elöbb combját, hasát puszilgattam. Végül szép ovatosan célomhoz értem. Jobb kezemmel összekulcsoltuk kezünket ballal picit besegítettem. Egyre mélyebben vette levegőt, lábával közben egyre jobban rászorított isteni puncijára. Végül kérte, hogy egyenlőre hagyuk abba. Beleült ölembe, magához húzott és folyamatosan csókolóztunk. Végül ő akart kényeztetni én meg hagytam magam. Szép ovatosan végig puszilt majd a szerszámhoz érve méllyen szemembe nézett, végig nyalta és bekapta. Nem kellett sokáig franciázni, mert már így is úgy felhúzott a csókokkal, hogy szerintem életemben nem élveztem ekkorát.
    Utódok törlőkendőbe, ő gyorsan el fürdőbe megmosta száját, én meg kiterülve ágyon lefagyva felse fogtam mi történt az elöbb.
    Gyorsan én is elvonultam megmosdani (2. menet zuhanyrózsa rám esik).
    Visszatérve folytattuk a csókcsatát ( ennyit nem csókolóztam lánnyal mint ebben az egy órában. Azt hiszem ezt mostantól kikövetelem). Nem kellett sokat várni már az ezedes is bőven állt. Kértem gumit. Először misszionáriusban próbáltuk, de végül doggyba kötöttünk ki. Imádom a popsiját markoli, legszivesebben rácsaptam volna egy párat (persze csak finoman ;)). A hangok amiket kiadott és a szűk kis puncija miatt hamar vég is lett.
    Végére bucsúzoul még egy ölelés és egy forró csók
  • Elszámolás:

    Pesti átlag egy imádni való szépségtől
  • Összkép:

    Ez után nem kérdés, hogy többször vissza fogok menni hozzá. Egyszerűen imádom. Lassan költözik, már várpm nagyon.
Happy Massage