• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszer már majdnem összejött a randi, de akkor sajnos miattam nem sikerült. Most is könnyen elérhető volt telefonon, és nagyon készséges volt. Kérésemre elmondta a kínálatot, s azt is rugalmasan kezelte, hogy előre jeleztem, vasárnap tudok jönni.
  • Megközelítés:

    Egyszerű. Én GPS után mentem kocsival, de anélkül is odavonz a hölgy, hogy úgy mondjam. BKV is jár arra rendszeresen. Szóval nincs eldugott helyen.
  • Helyszín:

    Új építésű tömbház. Előtte megcsörgetett, mert még nem volt készen, cca. 5 perc múlva azonban mehettem be a kapun, a lift után a **** érkeztem, ahol a folyosó végén már tárt ajtó fogadott. A lakásból napjaink zenéinek egyike szűrődött ki a folyosóra. Szép lakás, igényesen felújítva. Kicsi előszoba, aztán nappaliba jut a férfiember. Ez is mindenféle modern eszközzel felszerelve. A nappaliból nyílik (az erkélyen kívül) a baszoba, onnan a fürdőszoba (ott is minden rendben - szájvíz, tusfürdők tömkelege stb.). Van még egy konyha is, de ott én nem jártam.
  • Lány külseje:

    Amit a képen látsz! Szép és nagyon formás domborulatok. Edzésben tartja magát a Kisasszony. Én popsi párti vagyok, szerintem elsőosztályú a Hátsó! A cicik is totálisan rabul ejtenek. Szilikon van, de remekműként értelmezhető a doki munkája. Szép arcú, kedves hangú lányka. Egyszóval egy csoda. Nekem legalábbis nagyon bejött.
    Egy kis fekete összeállításban (melltartó, tanga, combfix) fogadott Bia. Nagyon kellemes megjelenésű volt.
  • Action:

    Mintha a barátnőm várt volna haza hosszú utamról. Simogatni kezdett, miután hellyel kínált. Közben bezavart kicsit az, hogy megakadt a zene az i-pad-jén. De ezt is túlléptük simán. Aztán beinvitált a baszobába. Én gyorsan lekapkodtam magamról a ruhát, el tusolni. Ezt követően feltérképeztem Bia gyönyörű finom "friss-ropogós" kis testét. Kértem, hogy forduljon meg a hasára. Így franciáztam neki - hátulról. Aztán ő következett. Nagyon jó a francia technikája. Tetszett, amit csinált. Kértem mélytorkot, ami a "zászlósúr" alakja/mérete miatt egy kissé nehézkesen indult, de aztán ezdett belejönni. Mi tagadás, nagyon rá voltam izgulva Biára. Ez még őrjítőbbé tette a pillanatot, amikor tövig bekapta a szerszámot. Ezután gumit húztunk. Ő beleült, majd a hátára feküdt. A popsija alá tettem egy párnát. Így mentem el. Második meneten is gondolkodtam, de annyira jól esett ez, hogy aztán meggondoltam magam. Egy jó beszélgetést, tusolást követően felöltöztem. "Elszámoltunk", majd forró ölelések és kisebb szájra puszik után elváltunk egymástól.
  • Elszámolás:

    A végén. Próbáltam minél természetesebben viselkedni ekkor is, **** Bár megvallom azért a kellemes egy óráért bőven megérte.
  • Összkép:

    A csók extra, azt ekkor nem kértem, bár még intimebb lehetett volna a találka. Azt hiszem, ha tehetem, innentől kezdve leragadok Biánál. Mély benyomást tett rám. Remélem hamarosan találkozunk!
Happy Massage